Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
#41133696 #3196 üzenetére
Hát ja, nem olcsó...cégeknek is akkor meg igazán, ha több (5) gépes licenszt adnak. Korábban pedzegettük is, ha ha kb. 500 Ft körül lenne havonta, akkor érné meg, de nem hiszem, hogy annyiért adnák home usereknek...
Home felhasználóknak meg szerintem ez kevésbé jó megoldás, h havi 2k-t kicsengessen a rendszerért, amit tulajdonképpen folyamatosan használ, anélkül semmit nem tud csinálni, max ha felrak egy másik OS-t. De, mint tudjuk, az a bizonyos "másik" se mindenkinek alternatíva.
Egy O365 azért más, annál, mivel van más, viszonylag használható office alternatíva is, akár csak bizonyos időtartamra fizet elő a user, majd szünetelteti, megint megújítja, ha munkához fontos a full formátumkompatibilitás, v épp csak a megszokás. -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
#41133696 #3198 üzenetére
Hát elég nagy baj, hogy egy hivatalosan nem támogatott rendszert üzemeltetnek. A támogatási ciklus végének időpontja már jó régen köztudott volt, ergó intézkedni kellett volna a szoftverek kompatibilitásának megoldásáról. Ha még is van ilyen rendszer akkor ezek esetében a biztonsági kockázatokat minimalizálni kell. A 2K meg igen baráti annak tekintetében, hogy az adott felhasználó több eszközére is telepíthetik az op. rendszert. És gyakorlatilag követés is lesz hozzá, ami a jelenlegi win 7, win 8.1 -nél elég drága mulatság. Jelenleg nem ismerjük a win 10 frissítési kockázatait, de vélelmezhető, a win 8.1 win 10 kompatibilitási helyzetéből, hogy nem lesznek alkalmazással kapcsolatos problémák. De ez egy jól szervezet vállalati informatikánál egyébként sem lehet gond. ( tesztet utáni terítés).
-
törölt tag
válasz
FіkuszKukіsz #3197 üzenetére
Ha azt nézed, hogy a cégek jó része még mindig Windows XP-t használ, akkor szerinted havi 2k-val megéri Windowst vásárolnia? Tökmindegy, hogy megkapja a legfrissebb Windows-t 3 évente, ha a gépparkot nem cseréli le, ameddig nem hibásodik meg az alaplap - mert majd az új Win úgysem fog települni a régi 10 éves deszkára -, és a célszoftverek is lassan követik az új Windows verziókat... Sehol a világon nem jellemző az, hogy a cégek minden új Windowsra megjelenéskor frissítenének, jó esetben minden másodikra csak. Akkor is minimum 6 évig fizet havonta 2k-t.
Megveszi majd a Windows 10-et (jó esetben, mert még lehetett, sok olyan cég amelyik a korszerűsítés mellett döntött már megtette, és a Windows 7-et választotta, tehát a Windows 10 ki fog nekik maradni) hagyományos formában, aztán az fog futni X évig.
-
törölt tag
válasz
King Unique #3194 üzenetére
3 évente 72 K
, amikor a Windows 8.1 nekem 30 €-ba került - és nem csak 3 évig használhatom
-
King Unique
titán
válasz
#41133696 #3181 üzenetére
Micsoda bulvárcím...
Na most jönnek majd, a "na megmondtuk, hogy így lesz a jó" , "végre ez is olyan lesz, mint a Win7" mítoszok. De hát vmivel csak be kell nyalni annak az 5x%-nak, hiába lesz free upgrade, ha nem átlátszó, akkor nem fognak váltani.
Amúgy meg nyilván marad flat dizájn, nem az a giccses megjelenés, mint a 7-esben.Ezek a cikkek is érdekesek:
Windows 365 néven érkezhet majd a Windows előfizetéses változata
Havi 2000 forintba fog kerülni az előfizetéses Windows
Korábban volt róla szó, hogy a havi előfizetős milyen jó lehetőség, de nem feltétlenül home usereknek, főleg ha nekik is havi 2000 körül lesz...
-
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #3190 üzenetére
mert nem jo ez a megoldas, az atlatszo csempeknek sokkal tobb ertelme van. nagyon nehez ugy hatteret plusz csempeszint valasztani, hogy ne ilyen ronda legyen a vegeredmeny. mondjuk a fenti kep pirossal, vagy vorossel mar turhetobb egy fokkal.
-
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #3188 üzenetére
nem ok, hanem en demozom direkt ilyen rettenetes szinekkel, csak hogy latszodjon, hogy miert sirtak annyit a userek.
amugy sima fekete hatter van beallitva, zold csempekkel.
-
sz.balazs.95
veterán
Telefonon még el tudnám viselni, bár nem ezzel a színösszéállítással.
Amúgy direkt ilyen rettenetes színekkel demózzák ez a feature-t, hogy még a kedve is elmenjen az embernek a W10M-től?
Vagy nincs egy ember se, aki képes berakni egy értempmes hátteret és hozzá egy értelmes csempeszínt?
-
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #3185 üzenetére
-
törölt tag
válasz
netpeti98 #3183 üzenetére
Engem sem zavar, meg - még nem olvastam el a cikket, csak belenéztem egy pillanatra -, az is lehet, hogy asztali rendszeren lesz csak, vagy mint ahogyan volt már a Vista óta, futtat telepítéskor egy teljesítménytesztet és ha bírja a HW akkor bekapcsolja. Lassan 3 éve jelent meg a Windows 8.0, azóta a táblagépek is sokat erősödtek, így igazából azokon sem lehet gond.
-
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #3180 üzenetére
De csak a .com végződésű boxra engedte. Az outlook.hu-ra nem!
-
törölt tag
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Dr.FantastiK #3177 üzenetére
Nekem ezt írja ki: Sorry! Something went wrong. Please try again.
-
törölt tag
válasz
Dr.FantastiK #3177 üzenetére
-
törölt tag
Ha van új Windows frissítése megjelenik már a SuperBar értesítési területén és / vagy az új Windows 7 féle start menüben?
-
törölt tag
Sziasztok.
Szeretnék venni op.rendszert,
most ezt a kis időt várjam ki? -
E.Kaufmann
veterán
Én drukkolok a Win10-nek, jó lenne egységesíteni majd a céges platformot, na de fél év alatt még sok melója lesz ezzel a Microsoftnak, na meg attól félek a hardvergyártóknak és az alkalmazások programozóinak.
-
King Unique
titán
válasz
Barthezz2 #3170 üzenetére
Majd az RTM-re lesz érdemes, vsz Store-ból lehet majd kényelmesen.
Egy ilyen félkész rendszerre szerintem (totál) hülyeség upgrade-elni még a 8.1-et, annyi pluszt nem ad...max egy külön gépen ki lehet próbálni. Legtöbb AV se kompatibilis vele, ahogy többeknél driver problémák is előfordulnak. -
Én win 8.1-ről akartam, de kipróbálva még inkább nem lépem meg. Azért még van baj, ha nem is katasztrófálisak. Eddig 2x sleep után indítva hidegen indult, nem tudom miért. Fagyott már le a start menü, múltkor a swype parancsok nem mentek, az értesítéseket is csak úgy tudtam előhozni, ha az ikonra kattintottam.
Én még várok pár frissítést.Más:
Az normális, hogy amit win8 alatt megvettem, azt a beta store szerint megint meg kellene(régi látja, hogy már megvettem)? -
prolad
addikt
-
emvy
félisten
Nekem ma volt egy explorer.exe fagyi, eddig mas nem nagyon. De tenyleg egy masfel eves rendszert upgradeltem, amin tobb Linux peldany fut Hyper-V-ben, X szerver, VPN, mittudomen, minden eleg szepen megy.
A Cisco Anyconnectet megtorte most egy update, de az W8-on is elcseszodott..
Azert raktam fel elesben, mert van csomo mas gep is a kornyeken, szoval nem annyira kockazatos.
-
emvy
félisten
Frissitettem a Win8-rol indult asztali rendszeremet (W8->W8.1->W10), minden tokeletesen mukodik, including jatekok, stb. (Sandy i7, Asus mobo, GTX770, ha valakinek segit.)
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Másnál is történt olyan hogy telepítés közben, az első restart után beragadt a Getting ready-nél a rendszer? VMWare Playerre (a Workstation része) akarom felrakni. Az első preview build jól felment, azt a gépet használtam erre is egyazon beállításokkal, csak a HDD-t töröltem.
2x újrakezdtem már, de ugyanott beragadt. Most suspendeltem.
-
mefistofeles
veterán
Csak a World of Tanks játékkal nyomom de ott semmi különbség a 8.1-hez képest.
-
mmdms
addikt
válasz
szabonagyur #3156 üzenetére
Az az érdekes telómat látja, fejhallgatót nem. De a teló meg látja a hs-t.
-
InterFox
senior tag
Játékoknál vettetek észre valami javulást vagy romlást?
Mert nálam a Skyrim +8 FPS-el megy... -
mmdms
addikt
válasz
szabonagyur #3154 üzenetére
Persze, de itt lényegesen jobb a helyzet mint vista64re álláskor.
-
mmdms
addikt
A blútuszos hedszetet se latja ez a vacak, szerencse hogy nem töröltem egyből a 8.1-et, elég sok kis idegesítő szarsága van még ennek.
-
-
Negyven
tag
válasz
szabonagyur #3150 üzenetére
1024x600
-
mmdms
addikt
Minimum felbontással hogy áll ez az os? Megmaradt a 8.1-es marhaságuk, min 1024*768? Igazán lejjebb vihetnék már..
-
Peathee
senior tag
válasz
Milestone2 #3144 üzenetére
Köszi!
A PC Settings / Update and Recovery / Preview builds menüt kicsit későn találtam meg.
Most elkezdte letölteni az frissítést -
InterFox
senior tag
Csá.
Nekem 2 napja Win10-em van, eddig hibátlanul működik! -
Peathee
senior tag
Lehet nagyon amatőr kérdés, de hogy kell 9841-ről 9926-ra frissíteni?
-
mefistofeles
veterán
Skacok!
Mitől lehet az, hogy tegnap óta több oldal is úgy jön be (ha egyáltalán bejön) hogy a böngészőm elavult, cseréljem vagy frissítsem? Semmi buhera, IE11 van a gépemen....... -
netpeti98
addikt
Ha rámész az asztalon a testreszabásra akkor mit látsz? Így kell kinéznie
Simán állítható a háttér és témaszín külön külön is. -
-
netpeti98
addikt
válasz
szabonagyur #3129 üzenetére
Aero van az Aero Glass-t vették le az ablakok fejlécéről.
Ő a tálca átlátszóságára gondolt, az még benne volt a 8-ban. -
mmdms
addikt
válasz
szabonagyur #3129 üzenetére
Win8-hoz nincs aero? wtf
Nekem ott volt az első telepítés óta. Lehet azért mert 7-ről frissítettem?
Az ilyen külső cuccokat nem szeretem annyira, mindig valami galibát csinálnak. -
mmdms
addikt
Helóka!
A tálcát és a fejlécet hogy lehet áttetszővé varázsolni mint a 7-es 8-as aero témába ahogy volt?? Most ilyen fosbarna színe van, nem tetszik. Magát a tálca/fejléc színét megtaláltam hol lehet cserélni, de semmi áttűnés vagy valami..
Illetve feltettem az amd omega driverét, erre fogta magát és lecserélte a 14.4-re. -
Воланд
titán
-
válasz
tatararpad #3125 üzenetére
Csak az elsodleges keszulekem alkalmas ra, ugyhogy par napot minimum varok vele, de tervezem, igen.
-
tatararpad
őstag
-
Juhé
-
worxland
addikt
válasz
tatararpad #3121 üzenetére
Fizetni? Warezért?
-
mefistofeles
veterán
válasz
tatararpad #3121 üzenetére
Meg ugye az nyilván a 8-as fájljaiból lett eszkábálva......
Nem vagyok egy perfekt a nyelvből de simán elboldogulok a hivatalos verzióig az ángliussal. ...és aki kicsit is ismeri pl. a 8.1-et az szerintem mind így van... -
tatararpad
őstag
válasz
Angel2014 #3112 üzenetére
Csak warezban, hivatalos még nincs. Warezt pedig nem javaslom, egyrészt mert fizetős, másrészt mert turkáltak a képfájlban, vagyis nem tudod leellenőrizni, hogy mi mást módosítottak még, lehet nem csak a Microsoftnak küldesz vele visszajelzést a billentyűleütéseidről.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
szabonagyur #3118 üzenetére
Én a general availability-t néztem
-
szabonagyur
félisten
válasz
sz.balazs.95 #3117 üzenetére
NT az már eléggé ősz nálam, de ugye nem mindegy mit nézünk... ugyanis ha azt vesszük sokan már MSDN megjelenést annak tekintenek, hiszen hihetetlen mennyi embernek "van MSDN előfizetése"
-
sz.balazs.95
veterán
válasz
szabonagyur #3116 üzenetére
Vista - 2007 január 30
Win2k - 2000 február 27
Win NT 4.0 - 1996 augusztus 24 -
-
Angel2014
addikt
válasz
tatararpad #3102 üzenetére
És abban tudsz még segíteni a mostani verziót sikerült már magyarosítani?
-
Warter
addikt
válasz
szabonagyur #3108 üzenetére
pontosan
-
Warter
addikt
válasz
szabonagyur #3106 üzenetére
A német piacot az amerikaihoz hasonlítani kb olyan, mint a magyart a némethez. Lehet, csak sok értelme nincs.
-
szabonagyur
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #3105 üzenetére
Német viszonylatot néztem mivel abban van tapasztalat és ők sem kis piac és náluk sem pont akkorra esik a gépvásárlás.. na meg szerintem nem akarják elkapkodni ezt az egészet.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
szabonagyur #3104 üzenetére
US viszonylatban gondolkodj. Back to School.Évente ismétlődő shopping agyrém.
-
-
csizi90
aktív tag
válasz
tatararpad #3102 üzenetére
Valami cikkben, talán WindowsCentral-on, én is azt olvastam, hogy most az MS rá akar hajtani, hogy iskolakezdési gépvásárlásokra kész legyen az OS és az új Surface is.
-
tatararpad
őstag
válasz
Angel2014 #3098 üzenetére
Október szinte biztos, de lehet hogy hamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Nintendo Switch
- LEGO klub
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Könyvajánló
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest