- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Computex 2025: házak és hűtők az Antec standján
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Infinity70
tag
Sziasztok! Nagy szükségem lenne segítségre. Amióta lejött a legújabb frissítés az Advanced Micro Devices, Inc. driver update for AMD Radeon HD 6700M Series megint 3 perc amire elindul a laptopom
. Tudnátok segíteni a megoldásban ?
Laptop paraméterek :
HP Pavilion dv6-6b06eg Entertainment Notebook PC
Model #: A6M06EA
Serial #: 2CE1412BGZ250 GB Samsung SSD
-
Infinity70
tag
Sziasztok! Vlc media playerre ,nem tudtok valami okosságot,hogy ne álljon le mindig hiba üzenettel ? Hiba üzenet: Vlc media player működése leállt
Az az érdekes hogy van amikor megy normálisan ,ma is pár videót megnéztem,utána ugyanazt a videót már nem indítja el
-
Infinity70
tag
Sziasztok!
Egy kicsit furcsa nekem ami ma történt. Kaptam egy Delphi diagnosztikai programot,a main.exe-re kattintottam ,egyből behozta a programot,és az aktiválást kérte. Miután aktiváltam,kiléptem a programból. Na pár perce vissza akartam lépni és nincs a parancsikonja az asztalon,nincs a program a C/ program files vagy program files 86-ban. De a main .exe-vel a mappájából elindul . Miért nincs parancsikon ,meg hova töltötte ?
-
Infinity70
tag
válasz
King Unique #22146 üzenetére
Nem hiszem mert a telóba teszem ,látszik rendesen. Bocsi nem pendrive hanem sd kártya kártyaolvasóba
-
Infinity70
tag
válasz
NyuszyCaster #21262 üzenetére
Fentebb írtam hogy sikerült ,de mindenképp köszi a tanácsot
[link]
-
Infinity70
tag
válasz
NyuszyCaster #21259 üzenetére
-
Infinity70
tag
válasz
yodamester10 #21220 üzenetére
-
Infinity70
tag
válasz
yodamester10 #21212 üzenetére
A kép ikonba tettem a kép linkjét. Hogy csinálhatnám hogy nagyítható legyen ,mert itt nem nagyon látok olyan lehetőséget
-
Infinity70
tag
Sziasztok ! Feltelepítettem egy win 10 pro-t a laptopomra (250GB Samsung SSD van benne) idáig az a gondom vele ,hogy kb másfél perc után jön be a windows.
Az automatikus indításba pedig ezek vannak
Tudna valaki segíteni mi lehet a gond ? Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest