- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Megmentheted, de rá kell szánni kb. 2 órát, nekem sikerült.
Alaplap csere után felhívtam a Dell Supportot, akik azt mondták, hívjam a microsoft ügyfélszolgálatot, aktiválás végett, ahol közölték, mivel oem windows volt, vegyem meg a windows 10 pro-t újra; ehhez nem volt kedvem, így a következő lépésekkel sikerült automatikusan aktiváltatnom:
1, Pendrive-ról bootoltam, majd ATI-val elmentettem minden windows rendszer particiót a backup particióra.
2, A "C"-re feltettem a géphez való w7 oemet, kulcs nélkül, net nélkül, minden driver nélkül, aktivált állapotot mutatott.
3, Betallóztam a backup particióról egy w10 pro-t, és ráfrissítettem a w7-re, felment netre és aktiválódott pár frissítés és restart után
4, Újra bootoltam pendrive-ról az Acronis True Image-dzsel, visszatettem az összes elmentett rendszer particiót (GPT miatt több volt), restart, megnéztem az aktiváció állapotát. és már aktiválva volt.
Megvolt 2 óra alatt, és megúsztam a komplett újratelepítést; a 2 órában is max. 10 perc volt a tényleges munka vele.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Honda topik
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged