Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
Rowon #156932 üzenetére
Csak azért mertem leírni, mert használtam a 7est csúnyán a határidő után és jöttek biztonsági frissítések, rendszeresen havonta. Nem napi szinten, de jöttek. A világ gépparkjának hasraütök felére nem telepíthető a 11, ezért nem veszem komolyan a 25ös dátumot. Én vagyok az aki azért jött ide kérdezni, hogy C: win11 D: win10 utólag, és a win11et ki kéne herélni előle. Az lett, hogy annyi időm csak van az életben, hogy ledózerolom az ssdt egybe particionálom, majd megy fel a w10 kizárólagos oprendszernek.
Én a 11 alatt ha fejem tetejére állok sincs blútúsz, meg már hang sem. Nekem az köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest