- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Elég idióta problémám van
Új konfigot építettem, Asrock X570 Steel Legend alaplap, Ryzen 7 5800x, RTX 3080. Van egy Samsung m.2 ssd-m, amit az alaplap kifejezetten támogat a manual szerint mindkét m.2 slotban. Pendrive-ról uefi bootolok a windows 10 installerbe, fel tudom rakni rá a windowst, de a biosban nem hozza boot options-nek. A storage drive-ok között ott van, mint létező történet, és a windowst is rá tudom pakolni, meg is csinálja rá a 3 plusz partíciót, de újraindulás után ugyanúgy a pendrive-ról bootolna, ha pedig kihúzom ,akkor csak a biosba dobál. Minden más hdd ki van húzva, és egyszerűen órák óta nem tudom megoldani. Az ssd tuti jó, mert előző konfigban is ezt használtam gond nélkül, és most is tudok rá telepíteni, csak boot drive-ként nem lehet kiválasztani. Végig túrtam már az internetet, volt ilyen secure boot-os bohóckodás, de semmi nem működik. Esetleg valami tipp?Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Nintendo Switch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest