Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Riasztó topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Erős táblagéppel újrázik a Nubia
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucstom
őstag
Sziasztok!
Már más topikban rákérdeztem, de próba cseresznye alapon feltenném itt is a kérdésemet:
Adott egy vadiúj Aspire 5 laptop (core i5 10th, 4 gb ram, 250 ssd, 2gb nvidia GF mx250), ami a tegnapi nap folyamán olyan furcsaságot produkál, hogy ha elindítom az AIDA64-et, akkor BSOD-t okoz. Hiba oka: bad_pool_caller. Reset után egyszer sikerült elindítani, meg akartam nézni a memóriám adatait bővítés céljából. Az SPD fül alatt semmit nem hozott elő, majd kis idő múlva megint BSOD.Próbáltam a másik topikban ajánlott Speccy programot, ami ugyan elindul, de ott se látszik semmi SPD adat.
Lefuttattam beépített memtesztet, nem hozott semmit. sfc /scannow megint.
Érdekes, hogy ettől függetlenül normálisan működik a gép, de azért eléggé fura, hogy a fent leírtakon meg kiakad.Van esetleg valakinek valami ötlete, mi okozhatja ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest