Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
#54072192 #100572 üzenetére
"Én annak örülök, ha nem kell minden egyes feladatra külső programokat vadásznom, meg lesni a frissítéseiket, hogy még fejlesztik-e egyáltalán"
Általánosságban ebben igazad van, de ez még nem az a funkció amelyet érdemes használni. A Sandboxie tudásban, használhatóságban fényévekre jár tőle.
"Egyébként nincs telepítve alapból, szóval nem zavarja az "átlag felhasználót""
Nem is azt írtam, hogy zavarná, hanem azt hogy nem kell neki. Akinek kell ez a funkció az sokkal jobban jár most még a Sandboxie-vel.
"Fejlődni pedig úgy fog, hogy használatban van, és kapják a visszajelzéseket."
Én azon az állásponton vagyok, hogy ne rajtam teszteljék, nem vagyok insider tag. Teszteljék rajtuk. Ha szükségem van egy ilyen funkcióra, ott van a Sandboxie, ami a sokkal többet sokkal jobban tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS notebook topic
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- Bezámítás! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest