-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
válasz
#93794560 #49957 üzenetére
"előfordult olyan is, hogy nem akart leállni, a leállítás gombra kattintva nem történt semmi. A bekapcsoló gomb hosszan tartó nyomvatartásával tudtam csak kikapcsolni."
Milyen geped van? Mert a Lenovo Thinkpad-on tokeletesen mukodik ez a funkcio. Szerintem ez driver problema lehet. A Win 7-es notin volt hogy a fenyero vilagosodott es sotetedett magatol. Az Intel driver okozta.
Szerintem az MS jol jarna ha a WHQL driver tenyleg minosegi agyon tesztelt lenne es figyelmeztetne a felhasznalot ha nem whql-es drivert akar telepiteni mert problemat okozhat... illetve a nagyobb gyartokat nyaggathatna az MS ez ugyben. Igy kicsit kozelebb hozna a MAC-es erzest. Nalam egy ssd driver okozott eloszor mindenfele hibauzenetet aztan kinyirta a windows-t. Az elejen persze az MS-t okoltam h milyen instabil rendszert csinalt...
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Büszke apukák és anyukák topikja
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- iPad topik
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest