- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
Helló!
Keresek olyan témát (lehetőleg ne nagyon legyen módosított), amelynél a címsor szöveg színe fehér (alapból ugye fekete) és az update-vel is kompatibilis. Amit eddig használtam, és amiket találtam mind működnek, csak a bibi az, hogy a kezdőképernyőn ilyenkor NINCS jobb klikkes menü...
Előre is köszönöm!
-
cserkopater
csendes tag
Üdv!
Tudnátok linkelni valami leírást hogy mi a különbség a win7 és a win8/8.1 között? -
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok!
Elnézést ha off .egy kis segítség kellene,elszeretném osztani legalább arányosan a partícióimat ,mert a c meghajtóm fullon van a d meghajtómon meg van egy csomó hely nem szeretném újratelepíteni a rendszerem ,van erre lehetőségem? azt szeretném ha a c meghajtómon több hely legyen mint a d-n,Légyszíves segítsen valaki "olyan szájbarágósan" -
HokedLee
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy 500 Gb-s HDD-vel rendelkező laptopot. Windows 8-at kezdtem el rá rakni, 100 Gb-s rendszerpartíciót formatáltam, amire a rendszert akartam felrakni, 400 Gb-t meg úgy gondoltam, majd utólag formatálom. 100 Gb-ra telepítve is lett a windows 8. Viszont, mikor a maradék 400 Gb-t akartam formatálni, nem engedte telepíteni, mert nem látott semmit.
Most újra akarnám az egész 500 Gb-s HDD-t rakni, viszont a windows 8 telepítő ezt nem akarja. Csak a már telepített 100 Gb-t installálja újra és újra.
Nem tudjátok, hogy hogyan lehetne az egész 500 Gb-ra felrakni a win 8-at?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
zoltan6
addikt
hát úgy döntöttem feladom ezt a leállítás problémát 4 nap kínlódás után.visszakapcsoltam a gyors rendszerindítást az energiagazdálkodásnál,a biosban a fast boot-ot,most jól működik,csak éppen nem valósult meg az eredeti célom,hogy billentyűzettel egérrel tudjam bekapcsolni a gépet.ez van.
többet az életbe nem fogok uefi,meg secure bootban gépet telepíteni,bár ennek a hibának a kizárására még rááldozok másik vinyón egy tiszta telepítést. -
szabonagyur
félisten
válasz
oszi666 #49191 üzenetére
Nyugi én sem vagyok informatikus. De ezzel a problémával a laptopos témában kellett volna elsősorban kérdezni. Másrészt azt sem írtad le melyik hardveres konfigod van, google szerint van belőle igen komolyan i7-es verzió ami meg tényleg nem hideg, fűt rendesen. És azt ne mond nekem, hogy jelentősen hidegebb volt Win7 alatt mert azt nem hiszem el, kizárt dolog, ha csak nem hűtő szobában használod.
A kisebb rendszerigényhez meg annyit hozzátennék, hogy lehet jobban bánik picivel a hardverrel mint egy Win7, de pont ennyivel kevesebb régi gépen megy a processzor korlátozás miatt.
-
oszi666
őstag
válasz
szabonagyur #49189 üzenetére
öreg, én abszolúte laikus vagyok, és rohadtul nem informatikus. azt tudom, hogy eddig ennyire sem volt meleg most meg igen.fingom sincs arról, mennyi egy laptop normál hőmérséklete. ezt a kisebb rendszerigényes dolgot speciel infós ismerősöm mondta.
de akkor megnyugodtam köszönöm a választ -
oszi666
őstag
még annyi, csak már lejárt a szerkesztés, hogy a proci 6% a memória 30%(6 giga) használatban van a feladatkezelő szerint, szóval egyáltalán nincs csúcsra járatva, és a driverek is fel vannak telepítve rendben
-
szabonagyur
félisten
válasz
oszi666 #49188 üzenetére
Szia
Azért ne essünk már túlzásokba ezzel az "alacsony a gépigénye dumával". Egyrészt ugyanolyan mint a 7-nek vagy 8-nak volt (minimális RAM megtakarítás semmi, stb.), másrészt mi köze a rendszernek a melegedéshez?
Kezdjük ott, hogy laptop esetben az 50 fok nagyon jónak számít, főleg a te géped esetében. Jobb hűtéssel megáldott gépem van és 45 fok körül megy, de youtube és filmezés esetében, főleg egész nap fel megy 50-re. És mi van akkor? Semmi. Másrészt jön a jó idő ne várd, hogy ugyanolyan legyen a gép mint télen.Arra meg, hogy melegebb mint Win7 esetében meg lehet nincs felrakva minden, rakd fel ami van hozzá és ennyi. Ez nem a 8.1 hibája.
-
oszi666
őstag
sziasztok, a napokban felraktam a 8.1et asus k53sv laptopomra, és nagyon melegszik a gép. Nem zavaró, de érezhető. Ez normális? úgy értem, a 8.1 elvileg nagyon alacsony hardverigényű nem? ha csak simán netezek akkor is ez van. windows 7-nél nem volt ilyen
folyamatosan 50 fok körül kolbászol a cpu, az alaplap, és a videokártya hőmérséklete a speccy szerint -
rayoliviero
veterán
-
zoltan6
addikt
hihetetlen de még mindíg nem tudtam megoldani hogy kikapcsoljon a gép windows 8.1 update 1 alatt.látszólag lekapcsol a renszer,de a ventillátorok mennek power led világít,de nem reagál semmire.telepitettem egy másik vinyóra egy szűz friss 8.1 rendszert minimális hardverekkel egér,billentyűzet, igp,próbálgattam már mindenféle beállítást bios-ban windows-ban.letiltottam a biosban a fast boot-ot,security disabled,deep sleep s5 enabled,windowsban powerconfig -h off-ba,és semmi.ugyanaz a hiba.felraktam egy windows 7-et próbaképp azzal rendesen leáll,linux cd-vel szintén.olyan mintha túl gyorsan akarna leállni a rendszer és nem kapná meg az alaplap a leállításhoz az utolsó parancsot.lehet valahogy lassítani a leállítási folyamatot?
-
szallasi007
őstag
Na van egy ilyen találat az elbarmolt windows store-ra és appokra (több helyen is megtaláltam már és mindenhol azt mondják rendbe hozza a dolgokat)
The following finally fixed all issues for me (Store and all apps broken with black X, can't access PC Settings):
1) Fixing the app store:
1. Open registry editor typing regedit.exe from a command line.
2. Browse to the registry key at HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\software\microsoft\windows\currentversion\appmodel\repository\packages.
3. Right click on the “packages” key and bring up the “Permissions” tab.
4. Click the “Advanced” button located at the bottom right corner.
5. Check to see the account name that shows up as the “Owner” (this is the first line of text on the “advanced security settings” dialog for the “packages” key). It should say “SYSTEM”. (For me this showed the built-in local Administrators group)
6. If it is any other account, click on the “Change” button next to it.
7. Type SYSTEM in the “select user” dialog. If “Multiple Names Found” window comes up, select the row for “SYSTEM”.
8. Click OK to the dialogs and close them all.
9. Run from admin command prompt: Powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.xml2) Fixing all modern apps:
Run from admin PowerShell:
((Get-ChildItem "HKLM:SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Appx\AppxAllUserStore\InboxApplications") | Get-ItemProperty).Path | Add-AppxPackage -Register -DisableDevelopmentMode
* When I ran this the black X persisted until after the next step and reboot. But trying to start an app gives me a new message and a link to the store.
3) Fixing 3rd party apps:
Delete the regkey: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Appx\AppxAllUserStore\[UserSid]
4) Restart. After a reboot the apps still showed the black X for a minute or so, but it soon cleared up on its own and all apps seemed to be working again. I was also able to update the apps from the app store once signing in with a Microsoft account. Finally, I am again able to get into PC Settings.
-
gr.bence
aktív tag
-
sgery
őstag
válasz
szallasi007 #49163 üzenetére
Hát igen, így nehéz törölni bármit
-
Balathruin
veterán
válasz
szabonagyur #49171 üzenetére
Másik partíción volt.
-
-
cirkus
aktív tag
vodafone mobilnet hibával van valakinek tapasztalata ? Kompatibilitási problémára hivatkozik a rendszer (usb broadband sticket használok)
-
sirály69
őstag
Tegnap kicseréltem a notiban a hdd-t(Toshiba 1Tb) ssd-re(samu 256 Gb).
Leklónoztam az eredeti hdd-t és minden ok, csak kiírja, hogy a recovery partíció tele van... és szabadítsak fel területet...
Mi lenne a megoldás?
("C" partíció 215Gb - "D" recovery partíció 16,8 Gb) -
deathtania
senior tag
válasz
szallasi007 #49164 üzenetére
Ja igen, a lapozó ki van kapcsolva a meghajtón...
-
szabonagyur
félisten
válasz
Balathruin #49170 üzenetére
Meg akartad hagyni, de akkor minek egy partícióra telepítetted? Legközelebb kicsit jobban gondold át a dolgot és nem lesz ezzel semmilyen probléma. A jogok meg persze, hogy más mivel más rendszer más felhasználó, stb stb.
-
Balathruin
veterán
válasz
szabonagyur #49169 üzenetére
Eredetileg meg akartam hagyni a régit, mert nem gondoltam volna, hogy sokkal gyorsabban megy nálam a 8.1. Az volt furcsa, hogy teljesen megfosztott a jogoktól azon a részen, örülhetek, hogy egyáltalán olvashattam a fájlokat... Utána sikerült trükközni kicsit, de teljes hozzáféréssel sem engedte a törlést.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Balathruin #49168 üzenetére
Ha nem törölted le a partíciót akkor, hogy várod el, hogy ne legyen rajta a régi Windows maradványa? Windows alól meg nem csoda, hogy nem tudsz törölni ilyeneket, még akkor sem ha másikhoz tartozik. Szegény honnan tudná, hogy nem kell neked
-
bon
őstag
válasz
Balathruin #49166 üzenetére
Nem Windows alól kell telepíteni és akkor nincs ilyen gond. Simán törlöd a telepítővel az egész partíciót.
-
Balathruin
veterán
Windows törlése Windows alatt
Windows 7 még félig fent volt a gépen, már többször próbáltam trükközni, hogy letöröljem, de sehogy sem ment... Csináltam Ubuntu telepítőt, live USB-vel beröffentem és szó nélkül kitörölte a maradékot. -
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok!
Telepítettem a SteamMover-t és megkettőzött mindent a meghajtóimon ,a cél az volt ,hogy a C-meghajtómról átpakoljak a D-re ,az asztalomon voltak mappák azokon belül filmek ,zenék stb ,én ezeket is át kezdtem a fent említett angol nyelvű progival pakolgatni a az asztalon lévő mappákban parancs ikonokat hozott létre és a C meghajtómon a hely még kevesebb lett
légyszíves valaki segítsen,hogy-hogyan tudom vissza csinálni ,illetve esetleg vmi könnyen kezelhető adat áthelyezős programot tudnátok ajánlani ami tud Magyarul is.
-
szallasi007
őstag
válasz
deathtania #49162 üzenetére
A lapozófájl mérete miatt van. Gondolom 8 giga ramod van, akkor a lapozófájl 16 giga lesz. A maradék 4 giga meg a hibernálás miatt foglal helyet. Fejből nem tudom hol lehet állítani (most telefonról írok) guglizz rá a témára.
-
deathtania
senior tag
sziasztok!
a napokban egy érdekes dolog ütötte meg a szememet. a laptopomban használok egy 60GB-s Samsung SSD-t, amiről fut a rendszer (eredeti Windows 8.1), és mellé van rackben berakva 1db 1TB-s hdd.
namármost a C:-n azt vettem észre, hogy azt írja, ki hogy a 45GB használt a meghajtón.
ha csak szimplán rámegyek a mappákra, és kijelölöm őket, megnézem a tulajdonságokat, akkor arra azt írja, hogy csak 25GB a foglalt. Mi ez a 20GB, amit nem látok, viszont teljesen lefoglalja a C: meghajtó 1/3adát?
a rendszervisszaállítás a meghajtó 1%ára van belőve, így most 415MB körül van (az engedélyezett 630MB-ból). dokumentumok, képek, zenék, videók, ondrive áthelyezbe a D:-re, spotify cache szintén. steam installer könyvtár szintén D:.
-
A 8.1 frissítésekor az eddigi, csak helyi fiókkal rendelkező admin-hoz is kellett társítanom egy hotmail fiókot. Csináltam egy új "kamu" fiókot, elfogadta, bejelentkezett. Lehet nem függ össze ezzel, de ezután amikor mezei user-ként elindítanék egy lemezellenörzést, vagy egy program telepítőjét, bekéri az admin fiók jelszavát, amit elfogad(?), de nem indul el a lemezellenörzés, nem indul a program telepítője.
Mi a megoldás?
-
zoltan6
addikt
válasz
xrvman #49158 üzenetére
legfrissebb bios van fenn,alaplap: asrock z87 extreme 4,bios reset volt,nem alvásból szeretném,hanem kikapcsolás után billentyüzettel,egérrel bekapcsolni a gépet ugyanúgy mint az előző amd-s rendszeremnél asrock 970 extreme 3.
sajnos csak akkor kapcsol be ha kikapcsolom a gyors rendszerindítást,viszont akkor meg nem kapcsol ki a gép.annyi a különbség az előző rendszermmel,hogy most uefi módban telepítettem a rendszert.lehet ez kever be?
a kikapcsolás problémáról külföldi fórumokon is írnak:
ASRock Z87 Extreme4 Won't Turn Off -
Abrion
senior tag
Hali
Látom van már dobozos verzió is, és elég olcsón, mondjátok melyik windows éri meg megvenni? a Win 7 vagy Win 8? és menyire kompatibilis a Win 8? ami a heten elmegy az jó a nyolcon is? a dobozost bármennyiszer aktiválhatom? és ha elromlik az alaplap akkor is az újra? és kell más windows a településhez dobozosnál?
-
xrvman
őstag
-
zoltan6
addikt
erre senki?
egyszerüen az agyamra megy hogy 2 napja nem tudom megoldani.ha kikapcsolom a vezérlőpultban a gyors rendszerindítást,akkor egérrel betudom kapcsolni a gépet,billentyűzettel egyáltalán nem tudom,viszont leállításnál nem kapcsol ki a gép időnként.világít a power led,ventillátorok mennek,sötét képernyő,csak reset gombra reagál. -
marquuard
veterán
Sziasztok. AMD FX-szel tapasztalt már valaki olyat, hogy idle módból visszatérve automatikusan bekapcsol a TurboCore annak ellenére, hogy BIOS-ban ki van kapcsolva?
-
sgery
őstag
Sziasztok!
Mitöl lehet az szerintetek, hogy mióta frissített kb 1-2hete a windows, azóta nem indul el a store és néhány, a csempe felületröl indítható win8 app? Elindul aztán ki is lép mielött betöltene, de semmi nem ír ki.
Illetve a forgatás sem megy újabban, hiába kapcsolom ki/be az opciót vagy indítom újra a gépet, már nem forul el a kijelzö.
Egy Samsung Ativ tab 7-röl van szó, elvileg eredeti win8pro van rajta.
Elöre is köszönöm a válaszokat, remélem van megoldás -
szabonagyur
félisten
-
bolcsodal
addikt
T-home-os kombinált router-kábelmodemmel volt már valakinek ilyen hibája?
"Description:
The IP address lease 192.168.0.14 for the Network Card with network address" 0x00xxxxxxx" as been denied by the DHCP server 0.0.0.0 (The DHCP Server sent a DHCPNACK message)."A desktop PC-n Windows 8.1 van gyakran belassul a net, ilyenkor csak egy router restart segít. Notin (Win7)/telefonon (Droid) semmi probléma nincs az internettel. Elég idegesítő, eddig azt hittem szolgáltató oldali a hiba, de ennél szerintem bonyolultabb a szitu.
-
vaakuum
addikt
Azt meg tudnátok mondani, ha sima 8-as telepítőm és kulcsom van, akkor meg lehet-e csinálni azt, hogy a legújabb patchekkel és updatekkel megpakolt telepítővel toljam újra a rendszert?
Félek, hogy ha megint 8-ast kell telepíteni, amiből valahogy utána csinál 8.1-et, akkor megint nem fog felmenni az update, és akkor csak fölöslegesen elcsesztem megint egy csomó időt...
-
Kezdő Balázs
tag
Sziasztok!
A C: megtelt ,de a D meghajtómon van egy csomó hely ,mit ajánlanátok ,hogy át tudjam pakolni a dolgaim a D-re? kell ehhez vmi program?és ha át pakolom ,akkor a programjaimat ugyan úgy fogom tudni használni?esetleg ha van ,akkor légyszíves nekem a legegyszerűbb megoldás lenne a jó.
-
törölt tag
válasz
mAtThEw0319 #49080 üzenetére
kettő dolog:
- µTorrent ritka bénán kezeli a fájlokat a lemezen és rosszul cachel behúzva a lemez sávszélt...
- Samsung, nem meglepő, hogy nem működik.bocs.
-
válasz
szabonagyur #49142 üzenetére
Ez itt ki van kapcsolva. És nem is annyira a fényerőt, inkább a kontrasztot állítgatja. Olyan mint TV-ben a dinamikus kontraszt.
(#49143) GoodSpeed:
Oké, de ez egy lapos, nincs külön monitor, meg hozzá szabályozó gombok.. -
Armahun
addikt
válasz
szabonagyur #49142 üzenetére
Szia, nem vállt be.
Engem is nagyon zavar, főleg akkor látszik amikor megnyitom a start képernyőt, hogy váltogatja a fényerőt.
Nem tartom valószínűnek a hardvert, mert ugyan az a gép 7-es alatt nem csinálja.
Ha már az energiagazdálkodási beállításoknál járunk, nekem eltűntek onnan a processzor órajelére vonatkozó beállítások.
Azt hogy lehetne visszavarázsolni? (már az összes drivert újra telepítettem) -
samgar
őstag
válasz
Bjørgersson #49144 üzenetére
Metro felületen shiftet tartod mikor az újraindítása nyomsz. Akkor feladja a lehetőséget, onnan tudsz indítani csökkentett módot (fast bootnál nem használ az F8)
-
Sziasztok!
Hol, vagy mit kell kapcsolni/állítani/bizdergálni ahhoz, hogy az adatlapomon lévő laposon békén hagyja a képernyőt a windows?
Folyamatosan állítja a kontrasztot, meg talán a fényerőt is automatikusan attól függően, hogy mi van a képen, de nekem rohadtul nem kellene, hogy ezt csinálja. Elvileg mindenhol ki van kapcsolva a fényerőállítás, de mégis állítgat valamit. Rohadtul az agyamra megy már.. -
samgar
őstag
válasz
Bjørgersson #49131 üzenetére
Nekem detto. Pedig meg is vásároltam anno, csökkentett módban tudtam tőle megszabadulni.
-
Melack
veterán
OneDrive kérdés: amikor elindul a rendszer, a felhős app mindig felkészül, 5-10 percekig. Ezt nem lehet valahogy felgyorsítani vagy lecserélni? Ok, asztali app nincsen, erre már rájöttem :S
Más, de szintén OneDrive: a szinkronizált képeknél van olyan, hogy át akarok másolni párat másik mappába, de kiiírja, hogy a file elérési útja nem létezik. Holott a kép ott van. Régebbi képeknél nincs ilyen gond. Erre valami ötlet?
-
xxSanchez
őstag
válasz
Bjørgersson #49136 üzenetére
Ha már használtad USB-n keresztül akkor próbáld meg törölni az eszközkezelőből.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #49133 üzenetére
Mivel már a cikk írásakor sem működött Windows 8.1 rendszeren, és azóta sem, így ha jót akarsz, akkor WindowBlinds. Fizetős, de cserébe nem fekteti meg a rendszert, és Glass is lesz
-
kispx
addikt
válasz
Bjørgersson #49131 üzenetére
Aero Glass for Win8 v1.3 - change log
IMPORTANT: This is for Windows 8 ONLY and it does NOT work on Windows 8.1. -
szabonagyur
félisten
válasz
Bjørgersson #49127 üzenetére
Azért ez eléggé ironikus, hogy amikor megjelent az Aero mennyien ellene voltak, most mennyi embernek hiányzik.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #49127 üzenetére
Itt már volt róla szó: A Windows 8.x hetesítése - Ingyenes megoldások
-
Bjørgersson
félisten
Használja ezt valaki?
-
szabonagyur
félisten
válasz
mediumgecso #49124 üzenetére
Akkor jól mondtam én, hogy tuti csak ott lett valami hiba. DE! ments most már máshova is pár percenként, mivel az a vinyó valószínűleg nem egészséges már.
-
mediumgecso
őstag
válasz
szabonagyur #49110 üzenetére
Hali!
Bios-ban látta a lemezt, így újraindítás után telepítő lemezről be tudtam lépni EFI beállításokba, ott a partíciókkal bűvészkedett (létrehozott egy kb 300MiB-es helyreállítási meghajtót és egy kb 100MiB-es EFI meghajtót), majd boot sorrendet átállítottam arra, hogy vinyóról bootoljon, majd elindult......HDD Tune-nal lefuttattam egy SMART tesztet, és interface CRC errort hozott ki. Vszínű a PCI driveremmel van a gond, mivel nme találtam megfelelő drivert, még az Intel oldalán sem....
Mind1, most nem érdekel, előbb legyen kész a diplomamunka, addig nem kapcsolom kiUtána letakarítok mindent és felteszek egy friss Win 8.1 Pro-t.
Köszönöm a segítséget.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
mediumgecso #49102 üzenetére
Esetleg a biosba a hálozati boot lehetőségét ki kell kapcsolni.
-
PuMbA
titán
Tegnap jól vizsgázott a 8.1
2007-es AM2-es Athlon 64 X2 3600+-os rendszert cseréltem le mindenestől egy vadiúj AM1-es Athlon 5150-esre és amikor a Windows indult belökött egy eszközök előkészítését és már jött is az asztal.
-
Bomc
aktív tag
Miért ír indítás óta eltelt időre 26 nap 13 óra 51 percet amikor most reggel kapcsoltam be?
-
zoltan6
addikt
most én kérnék egy kis segítséget,mert elakadtam,hosszú évek amd-s korszaka után váltottam intel rendszerre.a problémám a következő,kb ugyanolyan kategóriájú alaplap mint az előző volt,ugyanaz az uefi bios,csak intel,ugyanaz az operációs rendszer mint az előző.win 8.1 update,a gondom az,hogy nem tudom egyszerűen beállítani az egérrel,illetve a billentyűzettel történő bekapcsolást,ugyan az az egér,billentyűzet,az energiagazdálkodásnál kikapcsoltam a gyors rendszerindítást,így egérrel eltudom indítani a rendszert,de billentyüzetre semmit sem reagál.
-
poirot
őstag
válasz
A winchestert kikapni, átrakni egy másik gépbe, ha ott látja, akkor menteni legalább 2 pendrive-ra a fontos adatokat, ha nem, akkor a winyóval van valami, de itt már két esélyes a dolog, vagy sikerül, vagy nem a visszaállítás, ehez vannak külön progik. Ha az első eset áll fent, akkor kölcsön géppel dolgozni, amig a másik javítás alatt van.
És menteni, menteni 2-3 helyre legalább az ilyen fontos adatokat.
-
törölt tag
válasz
Hardver hiba esélyes. Ezért kell az ilyesmit felhőbe menteni.
-
-
Garada
őstag
válasz
szabonagyur #49110 üzenetére
Csak bizony ott előjöhet az a veszély hogy ugrik pár adat.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Hello
Nézz körül BIOS-ban, hogy:
1. Ismeri e a rendszer a merevlemezt
2. Ha ismeri az a jobbik eset, nézd meg nincs e elállítva valami
3. Ha minden okés, a telepítő lemezzel kellene megpróbálni egy indítási javítást csinálni -
gabro0
őstag
Sziasztok!
A beviteli jelzőt szeretném eltüntetni a tálcáról. Látom már több embernek is gondja volt ezzel itt a fórumban. Az a probléma, hogy minden egyes újraindításnál újra megjelenik. Mit tudnék csinálni, hogy nem jelenjen meg újra és újra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged