Hirdetés
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Elnezest hogy ujra irok, de talaltam meg valamit.
Az APS technológia jóvoltából a rendszer az aktuális terhelésnek megfelelően képes ki- bekapcsolgatni a tápfázisokat, így energia megtakarításra nyílik lehetőség. Az eljárás elvét tekintve tulajdonképpen hasonlít az ASUS EPU és a Gigabyte DES technológiájára
Lehet ezert nem latja rendesen az egeredet mert az alapbol keves energiat kuld ki az USB kapukra, kell egy "löket" neki hogy beinduljon.
Most olvasom a valaszodat, pontosan nalam is ez jatszodik le csak nem allando jelleggel hanem random es eleg ritkan, vagyis egyszeruen a tetejen levo "sebessegvalto" LED-je felvillan majd kialszik. Itt az egerem.
Raadasul a Te lapod valoban igen uj meg. -
Steelmanus
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
Inkabb az USB korlatai miatt, ami szorosan osszefugg az alplapi chipsettel, vagyis szerintem is jol gondolod. Azert mondom ezt mert a Te egered elektronikaja 1000 Hz-et kepes eloallitani. Nekem A4Tech X710-FS egerem van az csak 500 Hz-en megy es ugyan eleg ritkan de nalam is elofordul a mar nem eppen uj Giga 780G lapomnal hogy nem detektelja az egeret. Igaz a POST lefut de a W7 alatt mar nincs eger viszont ha kihuzom majd vissza, akkor ujbol felismeri es nem is kell ujrainditani. Persze mert amikor ki-be dugdosom akkor lesz egy kis aramlokes igy mukodik. Amugy ha az oprendszer alatt lenne a baj akkor itt olvashatsz rola. Van topicja is de eleg regi.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Acer Predator 18 AI Gamer / Laptop RTX 5070 Ti Ultra 9
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest