Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
mert szerintem a lenovo_part-on volt a rendszer image, amiből a recovery-t csinálta volna. két lehetőség van: 1. beviszitek T-Mobile-ba és két hét múlva visszaadják működőképesen
2. szereztek egy Windows 7 DVD-t és a driverek lementése után újratelepítitek az egészet - a partíciókat egyéni ízlés alapján létrehozva.persze ehhez kell a termékkulcs, de ha minden igaz, ott van a gép seggén. az optikai meghajtó hiánya nem gond, Win7 települ USB storage-ről is, de szerintem bootol az a gép USB DVD-ről is.
most hogy jobban megnézem, talán a sima lenovo-n van a rendszer, .wim kiterjesztésű fájlt kéne keresni, abban van a Windows telepítő image.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Iqos cigaretta
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tanuljunk angolul!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2. szereztek egy Windows 7 DVD-t és a driverek lementése után újratelepítitek az egészet - a partíciókat egyéni ízlés alapján létrehozva.