Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Frissítésekkel kapcsolatban lenne egy kérdésem: mi a túrós pacikukiért fogad minden újraindítás után egy fontos frissítés? Miért nem mondjuk 30 fontos frissítés, miért mindig csak egy darabot lát meg? Vajon mennyire vagyok lemaradva? Kipróbáltam, öt újraindításból ötször jött új frissítés kb öt percen belül.
Hogy lehetne beállítani, hogy egyszerre többet is észrevegyen és letöltsön? Úgy van most beállítva, hogy keressen frissítéseket és szóljon, de én döntöm el, mikor töltöm le.UI: 7100-as Build.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest