Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
Aktív témák
-
dbius
veterán
Tud valaki valamilyen tippet adni a problémám megoldására?
Acer 4810t laptopon, Intel 5100 wifivel vista és win7 alatt, wpa2-aes titkosítás mellett kezdetben tudott csatlakozni az itthoni hálózathoz, viszont pár nap után - módosítások nélkül - meggondolta magát és nem tud csatlakozni a hálózathoz, még akkor sem, ha kikapcsolom a titkosítást és nyíltra állítom át. Több drivert próbáltam, minddel ugyanez a hiba áll fenn.
Csak és kizárólag úgy tud csatlakozni, ha kézzel állítom be statikusan a tcp/ip adatokat.
Azonban a hiba 100%, hogy szoftveres, mivel Linux alatt out of the box működik a wifi, tud csatlakozni minden probléma nélkül a fenti hálózathoz.
Bővebben az acer laptopos topicban írtam pár hsz-t a témában: [link] [link] (a linken lévő oldalt átnyálaztam, nem segített) [link] [link]
Aktív témák
- Bioshock 2 Special Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4606, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest