Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Hát ennek nagyon nem örülnék, de lehet hogy igazad lesz. Még keresek valami win7 driver support listát. Mindjárt megnézem a telepítőt az adatlapomon szereplő géppel, de nem akartam azon kísérletezgetni, pont ezért tettem volna a másodlagos gépre tesztelni.
hackeeeee: Ha nem marad más, akkor azt fogom tenni amit javasoltál. Semmi lényeges nincs a másodlagos gépen, csak biztonsági tartalék, meg netezni van, ha a főgép dolgozik. Ha meg beledöglik a frissítés, fél óra alatt fent van egy új, működő xp. Szerintem vállalható, csak szerettem volna látni a hagyományos win7 telepítési metódust is.

Na megnézem amiket tanácsoltatok, később jelentkezem a fejleményekkel.

Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Battlefield 6
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Milyen széket vegyek?
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Alienware 17r4 olvass
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest