- Forradalomi előrelépésként jelemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
volvoguy
üzenetére
najó, de azt azért a Microsoft is elismerte, hogy a Vista kudarc volt
Ja, marketingkudarc, nem pedig technikai kudarc.
plussz mi magyarázná azt, hogy 2 éven belül jött is a Win7...
3. És az, hogy a Windows-ok normális fejlesztési üteme 3 év, kivéve az XP -> Vista esetet, ahol kukázva lett szinte a teljes Longhorn téma. 2011-re már Win8 betázni fogunk.
de én úgy látom, hogy itt bizony a Microsoft hibázott..
Igen, hibázott. Nem is keveset.
Pl. ott, hogy új drivermodellt írt. Vagy ott, hogy mert 6 év után magasabb hardverigényű rendszert kiadni. Vagy ott, hogy próbált ráerőszakolni a júzerekre fontos biztonsági intézkedéseket. Vagy ott, hogy ráncfellvart egy Win95 óta szinte változatlan felületet. Stb.Én azt mondom, pénzt admi vmiért csak akkor szabad, ha az meg is éri...
Van 90-day trial. Meg tudod nézni, kell-e.
Ha nem kell, szar, nem tetszik, akkor nem adsz pénzt, nem használod....a Call of Duty Modern Warfare 2ért pofátlanság elkérni annyi pénzt, hisz a szingle rövid
Ja jó. De ingyen azért kell. Na ez gáz. Ha nekem kell valami, és történetesen pénzbe kerül, akkor megveszem. Ha kell, de nincsen rá pénz, akkor gyűjtök, Ha nem kell, akkor viszont INGYEN SEM KELL.
a Vista megérte?
Nekem meg.
Gondolom aki nem fizetett érte, hanem lelpota, annak még jobban.
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Asus TUF VG249Q 24 144Hz FHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest