- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Egérpad topik
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Apple MacBook
Aktív témák
-
brandnew
csendes tag
Üdvözlet! Frissen vásárolt notebooknál a következő problémám merült fel:64-bites Win7-el szerelt, amivel nem is lenne semmi baj, mivel PCn már megszerettem, csak nagyon sok régebbi nélkülözhetetlen szoftvert használok (suli) amik többsége nem igazán szereti a 64bites op.rendszereket. Namost gondoltam hogy fel kellene rekni mellé 1xp-t de ahhoz formatálni kellene és partícionálni a winyót. Két problémám lépett fel 1. packard bell notebook rejtett partícióval amin van a win7 és driverek-> kiírtam 1. bekapcsoláskor a recorvery disckeket, igaz némi kétségeim vannak, hogy mennyire "szeretnék" az xpt...Ha formázom a winyót szerintem bukom a win7-et is, amit szintén nem igazán szeretnék, de hiányát még tudnám pótolni. A legnagyobb megletés akkor ért amikor lelkesedésemben neki estem, és a xp telepítője közben kaptam egy "kékhalált" (cd-ről bootolás után, még mielőtt eljutottam volna egyáltalán ahhoz, hogyformázhatnám a winyót). Összetett problémámra bármilyen megoldást szívesen fogadok, amivel "gyűlölt és szeretett" szoftvereimet ismét használhatom. Előre is köszönöm a segítséget!!
Üdv
Aktív témák
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amatőr csillagászat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest