Hirdetés
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Az XP-vel más volt a helyzet, ha emlékszel rá, de a korodból ítélve akkoriban te még az általánosba jártál. A SP1 megjelenéséig fel se tettem...
Látom matekból is jó vagy. Mellesleg a korra alapozni azok szoktak, akik nem tudnak másra támaszkodni, amikor tiszteletet vagy elismerést akarnak.
Egyébként idézek tőled: sokat torrentezek + naponta telepítek és törlök programokat + szinte mindent kipróbálok + Ha netán bekapnák valamit mégis, sokkal gyorsabb újratelepíteni a rendszert
Csupa jó felhasználói szokás, csupa jó ötlet, csupa jó meglátás.
A microsoft "legfontosabb" frissítése tudod mi volt? Az eredetiségvizsgálat.
Te figyi, önszorgalomból menj már végig légyszi az összes Win7-hez érkezett KB bejegyzésen. Utána majd beszélgetünk róla, hogy hány fontosabb frissítés volt, mint a WATU.
Egyébként meg az, hogy szerinted (nem számodra) nem hasznos, még nem indokolja azt, hogy azt állítsd, hogy egy Windows megbízható működésében szerepet játszik az, hogy nem update-eled, mert ez valami olyan szintű kardinális nettó baromság, amit ritkán olvas az ember.
A firefox csak egy megjegyzés volt, nem szeretem a többi böngészőt.
Nem, nálad (az eredeti kommentedben) a Firefox egy konkrét ok, amiért szerinted egy Windows megbízható.
Nem találtam arra vonatkozó utalást, hogy a microsoft az o&o-tól licenszelne...
Mert cseszel keresni. Egyébként nem az O&O, hanem a Diskeeper.
Aktív témák
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest