Hirdetés
Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Nem, nem arra raknám, hanem erre:
https://sp.ts.fujitsu.com/dmsp/docs/ds-celsius-w360.pdf3,5 éve még "extremly powerfull" workstationként ment

kerül bele még 1db videókártya is és játszani fogok rajta, ezért érdekel a sebesség.
Valszeg 4GB RAM (most 2GB van) lessz benne, de ez attól is függ, hogy a játékok igénylik-e, ezt még nem tudom..
Tegnap Win XP Media Center Edition telepítettem rá, de erősen gondolkodom a Win 7-en. (részben azért mert egy vacak USBs bluetooth eszközöm nem megy XP-vel, tudom, szánalmas; ill a 64bites XP állítólag lassabb mint a 32 bites)
Ha Win 7 kerül rá, akkor vagy Win 7 Home Premium vagy Win 7 Professional. (Mindenképpen szeretném ha lenne rajta Media Center).
üdv
J.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Apple iPhone 11 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 100% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest