- Apple MacBook
- Házi hangfal építés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Megint én.
Próbálgatom még a régi rendszeren a telepítgetést, hogy az újat pöpecül megtudjam csinálni.
Na de amikor kérdezi, hogy hova települjön a w7 akkor van egy kis gondom.
Adott egy ezeréves ATA Samsung w. 3 felé particionálva. A 20GB-os részt a telepítéskor szerettem volna kettészedni. Ezért nyomtam volna a kiterjesztés (extend) gombra, na de az inaktív volt, és így nem tudtam rákattanni. Szóval maradt a 20GB egyben. A 48GB-os partíciót sem volt hajlandó szétszedni.
képA kérdésem az, hogy HA majd az új 1000GB-os SATAII-es hdd-re fogom telepíteni a w7-et, akkor ennél a pontál a képen látható 20GB helyett ugye 1000GB körüli értéket fogok látni.
De egy formázatlan hdd esetén csak aktív a kiterjesztés lehetőség, nem? Mert én 200GB-ot szeretnék az oprendszernek majd elkülöníteni, nem az egész 1TB-ot.Tehát most sem bénáztam semmit, nem? Csak a formázott hdd-t már nem akarta tovább bontani.
Vagy mi lett volna a megoldás?

Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 3 év garancia!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest