Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
törölt tag
Én még egy érdekességet is észrevettem a 32 bites és 64 bites Win7 vonatkozásában. Amikor a Win7-es kezdett megjelenni, én is, mint sokan mások, próbálgattam, hogy mely régi szoftverek futnak rajta megfelelően. Többféle CD/DVD író szoftver megfordult nálam, de gondoltam, kipróbálom a a nálam lévő Nero 7.5.7.0-t. Mivel nem akartam a gépet leterhelni, csak a Burning Rom részt tettem föl belőle, a 32 bites Winre. A Win nem panaszkodott inkompatibilitásra, és engedte felrakni. Semmi hiba. De ha egy olyan mappába léptem bele, ahol videók voltak, és bélyegkép nézetre volt állítva, akkor egy hibaüzenet fogadott. Ha bezártam a panelt, néhány másodperc után ismét jött, és ez így mehetett a végtelenségig. Rájöttem, hogy a Nero 7 a Win bélyegkép nézetét bolondítja meg, valószínűleg az inkompatibilis kodek miatt, amit föltesz. Elkönyveltem, hogy ez a Nero Win7-hez nem jó, leszedtem.
De akkor csodálkoztam el nagyon, amikor a 64 bites Windows 7-re ugyanezt a Nero-t föltéve semmi hibát nem tapasztaltam. Minden szuperül megy, semmi hibaüzenet, lejátszási, kódolási hiba. De hogy is van ez?
Lehet, hogy a Nero 32bites környezetben fut, és nem akad össze a 64 bites rendszerállományokkal? A nálam hozzáértőbbek erre biztosan tudják a választ.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs