Hirdetés

Aktív témák

törölt tag

Én még egy érdekességet is észrevettem a 32 bites és 64 bites Win7 vonatkozásában. Amikor a Win7-es kezdett megjelenni, én is, mint sokan mások, próbálgattam, hogy mely régi szoftverek futnak rajta megfelelően. Többféle CD/DVD író szoftver megfordult nálam, de gondoltam, kipróbálom a a nálam lévő Nero 7.5.7.0-t. Mivel nem akartam a gépet leterhelni, csak a Burning Rom részt tettem föl belőle, a 32 bites Winre. A Win nem panaszkodott inkompatibilitásra, és engedte felrakni. Semmi hiba. De ha egy olyan mappába léptem bele, ahol videók voltak, és bélyegkép nézetre volt állítva, akkor egy hibaüzenet fogadott. Ha bezártam a panelt, néhány másodperc után ismét jött, és ez így mehetett a végtelenségig. Rájöttem, hogy a Nero 7 a Win bélyegkép nézetét bolondítja meg, valószínűleg az inkompatibilis kodek miatt, amit föltesz. Elkönyveltem, hogy ez a Nero Win7-hez nem jó, leszedtem.
    De akkor csodálkoztam el nagyon, amikor a 64 bites Windows 7-re ugyanezt a Nero-t föltéve semmi hibát nem tapasztaltam. Minden szuperül megy, semmi hibaüzenet, lejátszási, kódolási hiba. De hogy is van ez?
    Lehet, hogy a Nero 32bites környezetben fut, és nem akad össze a 64 bites rendszerállományokkal? A nálam hozzáértőbbek erre biztosan tudják a választ.

Aktív témák