Hirdetés
Aktív témák
-
m_laj
csendes tag
hali.
nem szeretném a korábbi párezer hozzászólást végigolvasni, de hangkátya roblémám van.
lehet h már elhangzott a válasz, de légyszi segítsetek.
egy MSI 945PL Neo 3 alaplapom van rajta integrált 7.1es hangkártyával, a gépen pedig 32 bites windows 7 oprenszer. a konkrét proléma az h a genius 5.1-es hangfalszett nem szól rendesen. próbáltam már ezer féle drivert, de vagy a mélynyomó nem szól vagy a mélynyomón kívül csak 2 hangfal szól... mi lehet az ok illetve hogyan lehet orvosolni a problémát? elolvastam az első hozzászólást de igazából az sok segítséget nem nyújtott, mert nem tudom h mit kell keresnem, ill ha jól láttam azok csak nem integrált kártyákhoz tartozó linkek. légyszi segítsetek.
előre is köszönöm.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest