Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Projektor topic
- Google Chromecast topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
Aktív témák
-
Pá
addikt
Sziasztok, sikerült telepíteni végül, de lenne pár kérdésem.
1. Van egy két progi, amit megbízhatatlannak minősít (tesz egy pajzsot az ikonjára). Hogy lehetne megcsinálni, hogy ne kukorékoljon állandóan miattuk minden indításnál?
2. A hangerőszabályzót szeretném feltuningolni. XPnél, közvetlenül tudtam állítani a mély-magas hangokat stb-t az equalizerbőé, itt viszont kóvályogni kell hozzá a menüben elég sokat, ami zavaró mert viszonylag gyakran állítgatom. Hogy lehetne ezeket kitenni a hangerőszabályzó panelre?
3. Nah ez elég hülye probléma, de ez zavar a leginkább.
Létrehoztam egy video library-t. 4 mappát tartalmaz. Amikor megcsinálom, akkor szépen külön 4 oszlopba rendezi a 4 mappa elemeit, de egy idő után összekeveri, mintha egy mappában lenne az összes file.
De nekem úgy kéne, ahogy az elején volt, tehát 4 külön oszlopban.
A zenéknél, képeknél stb is 2-2 mappát adtam meg, de ott nem keveri össze, hanem külön oszlopokban van, mappánként. Hmm, ez így érthető?
Aktív témák
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Létrehoztam egy video library-t. 4 mappát tartalmaz. Amikor megcsinálom, akkor szépen külön 4 oszlopba rendezi a 4 mappa elemeit, de egy idő után összekeveri, mintha egy mappában lenne az összes file.