Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
attilav2
üzenetére
Trükközéssel felrakható a WSA olyan vasra ami nem támogatott, ez alapján csináltam, nekem működik 4. generációs i3-al. Holott a követelmény legalább 8. generációs proci a WSA-hoz. Ez is csak olyan kamu követelmény mint a TPM, hogy rábírják az embert komplett gépcserére. Működik az Aurora Store, a Newpipe, a Smart Youtube tv és a Brave böngésző WSA alatt, egyelőre ezeket az appokat próbáltam. Kicsit lassan de jól működnek. Amazon appstore nincs, nyilván a magyar régió miatt. Apk-k telepíthetők, értelemszerűen lesz olyan app ami a google keretrendszer hiánya miatt esetleg nem fut. Fel lehet hekkelni a GMS-t wsa alá, de ez már macerásabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest