Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz
DamianB
üzenetére
az jó cucc
gyere át bátran ha van kérdésed. Más a 11 mint a 10, ennyi. Működik mindkettő, nekem érzésre még nem annyira jött át a 11, vissza is álltam 10re a gémer laptopomon.Több a szabad vram a 11-ben, cserébe több a bug is és elég csincsa a felület. Ez persze a saját véleményem. Rakd fel most a 10-et, és frissítsd 11-re később. Bár sztem előbb fogja összefosni magát pár hónap után
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
gyere át bátran ha van kérdésed. Más a 11 mint a 10, ennyi. Működik mindkettő, nekem érzésre még nem annyira jött át a 11, vissza is álltam 10re a gémer laptopomon.