Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ASUS ROG Ally
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Ha valami kiderült, akkor az derült ki. Azzal kezdted a mondatot, tehát számodra is kiderült. F11 után bootolási listában a pendrive ott van simán, meg úgy, hogy elé van írva, hogy UEFI. Mint mondtam, eddig az UEFI-s indult. Akkor miért kérdés, hogy hogy volt telepítve? A Linuxnál se kérdéses, mert azt indítottam manuálisan mindig, a Windows meg mint írtam, kiírja, ha nem az UEFI-s módban indítom, hogy csak UEFI módban indítható. DE MINT ÍRTAM, ÚGY NEM INDÍTHATÓ, HA BEKAPCSOLOM A SECURE BOOTOT, MERT AKKOR CSAK FRISSÜL AZ F11-ES BOOTKÉPERNYŐ. AHOGY AKKOR IS, HA KIVÁLASZTOM A WINDOWS BOOT MANAGERT. EGYEDÜL AZ A PENDRIVE INDUL, HA BEKAPCSOLOM A SECURE BOOTOT, AMI ELŐTT NINCS AZ UEFI. És leírtam, hogy mit írt ki a linux is, mikor bekapcsoltam. Meg azt is, hogy a Windows partíció nincs a boot listában. Ne mondd már, hogy nem mondtam meg semmit... Annyit nem mondtam, hogy kellett új kulcsot generálni, mert nem tudtam, hogy az informatív-e. Most se tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Borderlands 4
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Mesterséges intelligencia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- iPhone X 64Gb akku 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest