Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
A tegnap esti 15 perc után ma is kb ennyi időt sikerült eltöltenem W11 előtt

Szóval nagyon mélyreható élményeim vannak
Tárterületet nézegettem, és feltűnt, hogy tizenvalahány giga ideiglenes file-t mutat.
Az irtó sok.
De megvan a magyarázat, mert ide sorolja a Windows update-t, és a korábbi windows telepítést, vagyis a windows.old mappát is. Ez a nagyon sok.
És a letöltéseket is. Szerintem ez veszélyes, a userek nagyrésze beikszel mindent, aztán jön a sírás
De a UI az bejövős.
Hogy belül mi van, azt nem tudom, gondolom olyan, mint ezen a képen a frontend, backend
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Parfüm topik
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mikrotik routerek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest