Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Tegnap felajánlotta a win10 a 11-re váltást. Mielőtt belevágok, néhány dolgot szeretnék kérdezni. Így néz ki a win10 start menü most:

Mi lesz a jobb oldali, általam felvett csoportok program ikonjaival (SSD tesztek, stb.). Elvesznek és valahol nekem kell összebogarásznom őket? Hol tudom így összeszedni őket?
Másik kérdésem a tálca:
Az itt kitűzött programok mind megmaradnak, vagy újból el kell kezdeni összeszedni őket és kitűzögetni?További kérdésem: 3 felhasználói fiók van win10 alatt. Ők érintetlenül, könyvtárostól, szőröstől bőröstől megmaradnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- iPhone topik
- Assassin's Creed: Valhalla
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- Witcher topik
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest