Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Kompakt vízhűtés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen széket vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
PsycHo88 #4103 üzenetére
Install secure keys nem tette fel a secure boot-hoz szukseges kulcsokat? Nekem az mukodott, es szukseges lepes volt.
Megneztem gyorsan a linkelt videot - biztos jol mukodik ez a program is, de csodalom, hogy ujrainditas utan 45-50 percig csinal valamit.Nekem a gyari MBR2GPT kevesebb, mint 1 perc alatt megcsinalta...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Diablo 3 Collector's Edition
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- HP szerverek áron alul
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest