Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #26944 üzenetére
Szóval, csak sikerült a Macriummal visszarakni, közvetlenül a februári havi frissítés utáni rendszert. Egyelőre nem akarom elkiabálni, de úgy tűnik, hogy egy problémát leszámítva, minden működik.
A Win naprakész, egyedül ezt a KB5052093-as előnézeti frissítést ajánlgatja, de ez ugye nem kötelező, meg olvastam, hogy ez is okozott másoknál problémát.
Az az egy probléma, amit eddig tapasztaltam, az valami úton-módon, a Win frissítéshez kötődik. Minden ilyen havi frissítés után, lefuttatom a leginkább ajánlott DISM parancsokat.
A "scanhealth" az simán végig fut, viszont utána, a "restorehealth", olyan 63 % környékén beragad, majd fél óra várakozás után sem történik semmi.
Ami érdekesség, hogy az "sfc scannow" parancs is simán végigfut, nem egyszer indítottam, és rendben talált mindent.
Visszatérve, a "restorehealth"-ra, azt vettem észre, hogy amikor annál a 63 %-os állapotnál megáll, a proci piszkosul dolgozik. A Feladatkezelőt megnyitva, az látszik, hogy a procit olyan 20 % körüli értéken pörgeti, a "Szolgáltatásgazda: Windows Update", mindaddig, amíg be nem zárom a parancssort.
Külön érdekesség, hogy ha ez után újraindítom a gépet, megjelenik a Win betöltése előtt a képernyőn, az az üzenet, hogy frissítések folyamatban vannak, stb., stb., miközben meg semmi nem frissül, mert mint írtam, naprakész a Win.
Egyébként ez másoknál is gond. Itt van egy kb, 10 napos Reddit bejegyzés, hasonló gonddal. [link] Konkrétan erről a hozzászólásról van szó:Ha jól értem, akkor az illető, a Gépházon belül, ezt az opciót használta a DISM javításra?
Mondjuk én most biztos, hogy ezzel nem próbálkozok, örülök, hogy a nagyobb problémák megszűntek, meg egyébként is, jövő kedden jön a havi frissítés, hátha orvosolja ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest