-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Windows 11 alatt kicseréltem a régi 256GB-os SSD-met 512GB-osra. Acronis True Image-et használva lementettem 2. meghajtóra a rendszerképet, SSD csere, aztán visszaállítottam.
Így viszont még mindig 256GB-ot lát csak belőle, mert a fennmaradó rész még külön van:
Hogyan alakítsam a partíciókat, hogy jó legyen? Mik azok, ami kellenek, mik azok, amik nem?
Pl. az elején a 300MB és a végén a 882MB az kell? A 100MB-osra írja, hogy EFI-rendszerpartíció, a 300 és 882MB-osra nem ír semmit. Szeretném "rendbe tenni", de a nem lefoglalt részt mindenképp a C-hez csatolni - ahhoz viszont tudnom kellene, mi a 882MB-os szerepe (Recovery partition? De miért nincs címkézve? Nem is az, nem is arra használja, vagy nem használja egyáltalán?), és ha szükséges partíció, akkor úgy jó-e, hogy létrehozom a nem lefoglalt terület végén, törlöm az eredetit, majd a köztes üreset hozzácsatolom a C-hez?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- AliExpress tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest