Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Windows 11 alatt kicseréltem a régi 256GB-os SSD-met 512GB-osra. Acronis True Image-et használva lementettem 2. meghajtóra a rendszerképet, SSD csere, aztán visszaállítottam.
Így viszont még mindig 256GB-ot lát csak belőle, mert a fennmaradó rész még külön van:
Hogyan alakítsam a partíciókat, hogy jó legyen? Mik azok, ami kellenek, mik azok, amik nem?
Pl. az elején a 300MB és a végén a 882MB az kell? A 100MB-osra írja, hogy EFI-rendszerpartíció, a 300 és 882MB-osra nem ír semmit. Szeretném "rendbe tenni", de a nem lefoglalt részt mindenképp a C-hez csatolni - ahhoz viszont tudnom kellene, mi a 882MB-os szerepe (Recovery partition? De miért nincs címkézve? Nem is az, nem is arra használja, vagy nem használja egyáltalán?), és ha szükséges partíció, akkor úgy jó-e, hogy létrehozom a nem lefoglalt terület végén, törlöm az eredetit, majd a köztes üreset hozzácsatolom a C-hez?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Revolut
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest