Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A BIOS ATA/ATAPI/NVME (vagy akárhogy is hívják) password-nek semmi köze a meghajtók által támogatott titkosításhoz. Nem tudom pontosan, de vagy 15-20 éve létezik (tényleg nem tudom most pontosan behatárolni, mikor jelent meg a BIOS-okban).
Ha ezt valaki beállítja (mármint a HDD/SSD vagy akármi Master Password-t a BIOS-ban), akkor game over, nem kell semmi, csak minden boot-kor megadni a jelszót, kész. Annak hiányában a meghajtó egy darab "xar", kész...
UI: a SED (meg még vagy fél tucat Controller Crypto) azé' van, hogy ha valaki "talál" egy SSD-t, akkor a Flash alapú lapkákról (megfelelő eszközökkel persze) se tudjon kinyerni csak úgy adatot...
UUI: De elolvastam, csak egy baromság... Mondom, áldozz be egy meghajtót, lásd el BIOS-ban MASTER (NEM USER!!!) jelszóval (korábban is ezt írtam, olvass vissza ), aztán hajrá... Érdekes lenne, ha működne a linkben leírt dolog...
(nem fog, ez tuti)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(nem fog, ez tuti)