- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA® driverek topikja
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért nem értem, mert előtt nálam is, sőt most ma miután eltávolítottam a frissítést megint futott, aztán telepítés közben is futott... majd a telepítést befejezve, újraindítva, már nem fut, és ugye Chromium alapú maga az Edge is, de fut az Opera (ami szintén Chromiumra épül), és a Firefox is.
Csak a Chrome nem, de az egyértelmű, hogy a frissítés miatt van, mert ha a frissítés nincs fent akkor fut, ha fent van akkor nem fut. Eseménynaplóban semmilyen információt nem kaptam, hogy milyen hibába fut bele, olyan mintha rákattintás után, egyáltalán nem is indulna el, de a feladatkezelőben van egy pár MB-os Chrome folyamat ilyenkor.
Most azt csináltam, hogy fent van a legújabb frissítés, mert fontosabb, hogy foltozva legyen az OS, és Chrome-ot nem indítom el, eddig is csak Youtube-re töltöttem fel vele a videókat, most az Edge-ből teszem, mert Windows-on nekem az Edge az alapértelmezett. Egyébként a másik gépen, amin Windows 10 van, ott a Chrome továbbra is simán indul a tegnapi frissítéssel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Medence topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- NVIDIA® driverek topikja
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest