Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
válasz
ToniSoprano #11110 üzenetére
Hangerő le + bekapcs gomb előhozza a felületet.
-
Ádám16
addikt
válasz
Aethelstone #11075 üzenetére
A W10M még mindig preview állapotban van? nem olvastam még.
-
Ádám16
addikt
válasz
Aethelstone #11037 üzenetére
Ezt a 950 mellé is odaírhatták volna.
-
Ádám16
addikt
A WRecoveryTool csak a legfrissebb hivatalos szoftvert tudja visszarakni?
Ha kapok értesítést, hogy rakhatom fel a W10-et, mert lesz rá hivatalosan, insider nélkül, akkor már csak arra tudok majd visszaállni, a 8.1 pedig felejtős lesz? -
Ádám16
addikt
Vagy lehet l, azon múlik, hogy a szolgáltatók kb lebeszelnek róla, mert az ott dolgozóknak is csak rossz tapasztalatuk van a rendszerrel kapcsolatban, es lehet, nem egy darab 950et vittek vissza hozzájuk.
Lehet, nem az emberek a hibasak, hanem az MS. Nem tudom, de szarul áll a mobilOS projektjuk, évek óta es ez az ev sem tűnik megváltásnak, ha igy haladnak. -
Ádám16
addikt
Vajon meddig használhatjuk\tesztelhetjuk a régebbi telefonokon a buildeket?
mod: úgy értve, hogy pl ha kijon hivatalosan OTAn a 925re, tovabbra is tudom majd telepiteni\frissiteni annal újabb verzióra insiderkent?
-
Ádám16
addikt
Telepitesnel a Meg egy kis türelmet rész 18. Pontjában megakadt a telepítés ugy fel órája 63%on. A wi-fi feletti kis nyilacska neha felvillan 1-2 mpre, mintha töltene valamit, de ennyi. Normális jelenség ez, s várakoznom kell meg?
-
Ádám16
addikt
válasz
Воланд #10315 üzenetére
szoval az MS kicsit sem hibas abban, hogy WP7 ota ugyanazt a nyamvadt officet futtatom a ceg mobilOS-én, mikozben droidon es ios-én folyamatosan fejlődik. a droidos ms app brigád jobban dolgozna, ennyivel jobbak lennenek, vagy ezt mire veljem? annyiban igazat adok Plazmacuccinak, hogy ott sokkal többen használják ezeket az appokat, de az nem lehet, hogy azert nem vesznek annyian wp-t, mert ezek az alkalazasok a MS oldaláról le vannak\voltak tojva éveken at?
-
Ádám16
addikt
Microsoft Office apps for Android updated...
Az ilyesmire persze van idő, és kapacitás, miközben jó félévet csúsznak a W10M-lal, és közel sem tökéletes állapotban lesz a kiadás. -
Ádám16
addikt
válasz
Plazmacucci #9267 üzenetére
Ezen most ledöbbentem. Ekkora gusztustalansággal még a preview ideje alatt nem találkoztam.
Hogy lesz ebből egységes, átgondolt rendszer, édes Istenem... -
Ádám16
addikt
válasz
aprokaroka87 #4879 üzenetére
a wp7 ora erre varunk.
a 8 debutalasakor lattam abban remenyt, hogy az MS feljön szintre, de amit megint itt muvelnek a 10-zel, ...
jovore fájó szívvel, de koltozok at mas Os-re. -
Ádám16
addikt
W10 debut ota ti hgy latjatok, mennyire feküdt ra a csapat a mobil os fejlesztésére? a bejelentett dolgok, es a stabilitás hogy áll?
-
Ádám16
addikt
Teljesen egyetértek. Októberig az MS szerintem összerakja jól ezt a rendszert. Ezeknél a Tech Preview néven kiadott szaroknál már szerintem előrébb vannak.
Nálam minden az alkalmazásokon múlik a W10M-nél. Ha maradnak ilyen szarok a számomra legfontosabb appok, én lécelek ismét. -
Ádám16
addikt
Így pár nap után, a régiek közül ki hogy tudja befogadni ezt az új UI-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e / 9070XT 340e / RTX 4070Ti S 405e / 5070 280e / 5070Ti 400e / 5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest