Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiMedia lejátszók
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Lézervágás, gravírozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Tudom senkit nem vigasztal, de ami tény az tény. Már nem is emlékszem hány build jött ki azóta mióta legutóbb HR-t csináltam, és azt is csak azért, hogy hátha úgy visszakapom a gyári ébresztő hangokat.
A lényeg, hogy nekem úgymond tökéletesen hiba nélkül működik a W10M bármilyen HR és friss belakás nélkül, például a swipe is hibátlanul mondhatni 100%-os pontossággal ajánlja fel a szavakat amiket bírok, bár ritkán használom. Az akku idő nekem pont olyan mint a 8.1 alatt volt, még soha egyetlen egyszer sem indult újra, nem fagyott le, hibátlanul szinkronizál a OneDrive tárhellyel a telefon (képek videók) gyors pörgős a rendszer.
Egy szó mint száz, a rendszer pörgős hibátlan, mindössze az alkalmazásokkal illetve azok hiányával, vagy a meglévők hiányosságaival van bajom, sokszor nem kicsi, de tudom, hogy az alap rendszernek ehhez semmi köze. A legnagyobb bajom, ami miatt erősen fontolgatom, hogy hagyom a francba az egész rendszert, az a néhány spéci alkalmazás teljes hiánya, amit a másik két platformra legyártó csapatnak esze ágában nincs megcsinálni erre a rendszerre.Nagyjából úgy vagyok ezzel, mint a Linux disztrókkal, hogy egyik jobb mint a másik, de amíg az a néhány spéci program amit szinte naponta használok még nyomokban sem létezik rajtuk, addig lehet bármilyen csili vili tökkirály meg állat, semmit nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest