Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gilfoyle
őstag
Sziasztok! Mivel csak egy készülékem van, arra nem szeretném a WP10-et feltenni, ezért megkérdezném a bátor tesztelőktől
, hogy a WP10-ben néhány dolog milyen irányba változott...
Pl. a OneNote fejlődött, közelít a PC-s verzióhoz, vagy még mindig olyan butácska a mobilos verzió? A szinkronizálás, ill annak a lassúsága néha tragikus méreteket ölt.
Az e-mail kliens a már androidon is futó outlook kliens vagy ahhoz hasonló (tudású lesz)?
A feladatok a 8.1-ben eléggé el vannak dugva, a tudása nekem elég, ebben lesz-e változás, hogy könnyebben elérhetőek, ill áttekinthetőek lesznek?
Összességében elégedett vagyok a WP rendszerével, de ezeknek a funkcióknak a butasága eléggé idegesítő. Meg nem is akarok egyéb programokat használni, ha egyszer van gyári megoldás rá...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest