Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glenda
addikt
válasz
viewdetails #795 üzenetére
Engem se érdekel, de én csúsztatni akarok. Legalábbis az én appjaimban ahol van hamburger, ott tudsz swipeolni is.
-
Blyan
félisten
válasz
this is life #797 üzenetére
Magunk közt szólva, azt übereljék is...
-
válasz
Nalad a pont, legyen ha mar annyira akarjak, csak tegyek alulra.
Crytec
Bizti lesz flagship , amiben uberelik a 930-at (kamera, sd bovithetoseg,soc). -
válasz
600 hamburger meg 1 light kola?
Btw nem tudom meg mindig, honnan jott ez a hamburger menus otlet, marmint ilyen hulyeseg kinek juthat az eszebe.
Meg remelem w10-hez egy flagshipet is fellonek, lehetoleg kompromisszumok nelkulit, mert mar en nezek furan, hogy mekkora kaosz van a modellek kozott. -
Воланд
titán
-
Воланд
titán
jah, es Thurrott irta twitteren, hogy a meglevo telefonos appok csak telefonon fognak futni. vegre egy jo dontes az ms-tol.
-
dolon75
senior tag
Sziasztok!
Van sok avchd (m2ts) videónk (pana kamera).
Van arról információtok, hogy a Win10 (majd?) ezeket hálózati megosztásról lejátsza, vagy DLNA-n át?Jelenleg a MoliPlayer egy 520-on sikeresen lejátsza, de egy 530-as már elhasal.
köszönöm
dolon75 -
captainnemo
aktív tag
válasz
mukibuci #784 üzenetére
Nem feltétlenül, az nem lenne annyira fontos, bár a csempéket nem szeretem nagyon, mivel a méretük nagyon kötött, értem ez alatt azt lehetnének nagyobb méretűek is. pl. egy naptár csempe lehetne fél képernyő méretű, vagy akár 3/4, hiszen számomra annak van információtartalma. Másnak más a fontos, lehet ő a facebook üzeneteket rakná ki teljes képernyőre. Tudom ezzel ott lennénk a teljesen szabad widgetes filozófiánál, ami szerintem jó, hiszen a lényeg az mindenki olyan felületet hozzon létre, ami a legmegfelelőbb számára.
-
válasz
captainnemo #783 üzenetére
letölthető launchereket nem szeretnél?
-
-
confuser
senior tag
-
Воланд
titán
"We received many questions from Mi fans about an announcement made by Microsoft yesterday regarding Windows 10 Technical Preview for Mi 4 users in China. We'd like to clarify a few points.
This is an experimental program led by Microsoft, working directly with the Mi fan community in China.
Microsoft is working on a build of Windows 10 specifically for Mi 4 devices. This Windows 10 build will not be running on top of Android nor be available as a dual-boot option. A small number of Mi 4 power users from the Xiaomi Forum in China who choose to take part in this experimental program will have to manually re-flash their Mi 4 devices with this Windows 10 ROM, in the same way they would re-flash other Android ROMs.
At Xiaomi, we are very supportive of users trying new things and we encourage them to do so all the time! That's why all of our devices ship with unlocked bootloader, for example. That's also why Xiaomi welcomes Microsoft team members to interact directly with members of the Xiaomi Forum in China. More details will be announced by Microsoft in the coming months. This program will only be available in China.
Xiaomi continues to fully embrace the Android ecosystem through our MIUI software platform and we're moving ahead full steam building many exciting new Android-based features and services. "
mondtam, hogy nem lesz dual boot. [link]
-
válasz
Plazmacucci #776 üzenetére
Ha eleg ideig csinalod, beall. Ram nagyon furan neztek, mikor eloadason elkezdtem vele korozni
-
-
Glenda
addikt
válasz
tomboy0013 #773 üzenetére
Hát igen, de az elején is az volt, hogy majd havonta jönnek a buildek. Két hónap után jött a következő, most megint azt mondják, hogy havonta, esetleg havonta kétszer.
Azért én megvárnám, hogy ezúttal sikerül-e betartaniuk.
-
vicze
félisten
Hopp, na ez se rossz.
-
Воланд
titán
válasz
tomboy0013 #771 üzenetére
nehany het.
-
tomboy0013
veterán
Lehet már tudni valamit arról mikor várható a következő build?
-
Воланд
titán
válasz
FіkuszKukіsz #762 üzenetére
harom, mert a google leszol, hogy nem kellene eroltetni, akkor nem lesz eroltetve. ezert irtam, hogy ez a probalkozas nem veletlenul maradt meg a kinai tomeggyartok szintjen.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Windows 10-re lehet majd cserélni az Android-mobilok rendszerét is?
Dual-boot, dual-boot, dual-boot....
-
pzstm
titán
törölhető
-
Blyan
félisten
Akkor most már megéri szalámit venni.
-
Воланд
titán
válasz
FіkuszKukіsz #750 üzenetére
ez meg x86-os, ott nem kotelezo a secure boot. arm eseteben mas a helyzet, mert ott nem lehet kikapcsolni a secure boot-ot.
-
Воланд
titán
válasz
FіkuszKukіsz #748 üzenetére
egyreszt nem veletlen, hogy csak a kinaiak allnak elo ezekkel, masreszt meg egyik sem dual boot-os. tudtommal az osszesnel a windows az alapertelmezett, elobb azt kell elinditani, majd onnan kivalasztani a droidot es a kutyu ujraindul.
-
Воланд
titán
válasz
Zsoleszhun #746 üzenetére
nem lesz dual boot.
-
Zsoleszhun
addikt
Dualboot-tal szerintem fogják vinni a Xiaomi-t és a Lenovo-t mint a cukrot (főleg ha ütni fog a windows 10), lehet úgy gondolja a MS, hogy így több emberhez eljut.
-
pushalias
addikt
válasz
temagad.aho #724 üzenetére
csendben és halkan mondom, hogy ezzel a remek információval kicsit megkéstél
-
Воланд
titán
válasz
FіkuszKukіsz #742 üzenetére
nem fognak elmenni a multi romok iranyaba, mert akkor nem tudnanak bizonyos vedelmeket megoldani.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Szerintem inkább arról van szó, hogy csinálnak egy W10 ROM-ot melyet felrakhatnak a xiaomi telókra. Sztem inkább az MS-nek a Multiromos megoldás felé kéne elmenni, ha már annyira nyitni szeretne a geek-ek irányába. Nekem is az N4-en három ROM van fenn: (CM, lolipop, Ubuntu Touch). Jó lenne melléjük egy WP is.
(#743) woland_y2k
A droidos telók jól megvannak nélkülük. A PC-ken is csak a gond van a secureboot és tsaival.
-
vicze
félisten
Az hogy is mondjam, lópikula ahhoz képest, amit egy S810 produkál ha rosszul van vezérelve. Új feature lehet a tojásütés, mint M9-en.
@woland_y2k(740): Én inkább arra spekulálok, hogy így bizonyos védelmek, mint pl a Store törhetők lesznek ha ez a kettő hiányzik, mivel módosíthatóvá válik a system és simán bebootl úgy is, ez meg enyhén szólva is "morg".
-
Воланд
titán
hat ez az, amit nem ertek, hogy most komolyan csinalni fog egy olyan romot az ms, ami el fog indulni ezek nelkul? pont a kinaiaknak? hat teljesen hulyek ezek. a xiaomi fanok akkor sem fognak wp-t venni, ha fizetnek nekik, az altaluk kuldott feedback-ek meg aztan marha sokat fognak szamitani.
-
vicze
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #728 üzenetére
Secure Boot, TPM, fuck you, jeligével lehet majd felrakni.
-
viewdetails
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #733 üzenetére
Igen, és minden bizonnyal nem is fontolgatják a W10 modellek kiadását... oh, wait!
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
viewdetails #731 üzenetére
Mert mind2 eddig is hú de nagyon elkötelezett volt a WP irányába? Kiadtak 2 évente 1 telefont, azt csáó.
-
viewdetails
addikt
válasz
És ha összeborulnak a sziamiaúval, ahhoz biztos tapsolni fog a samsung meg a hátécé is.
-
válasz
lolci! ez már valami.
-
Воланд
titán
válasz
hat ez jo, nem ertem, hogy a blogposztba ezt miert nem tudtak beleirni.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Inkább nem erről van szó?
Microsoft is making a ROM that allows Android smartphones to run Windows 10 for phones
-
Воланд
titán
Windows 10 Launching This Summer in 190 Countries and 111 Languages
"Lenovo also announced their commitment to build Windows phones, to be available in mid-year 2015 via China Mobile."
"Through a new program with Xiaomi, one of the top smartphone distributors in the world, a select group of Xiaomi Mi 4 power users will be invited to help test Windows 10 and contribute to its future release later this year. These power users will have the opportunity to download the Windows 10 Technical Preview – installing it and providing their feedback to Microsoft."
erre marha sok szukseg van, most is le tudjak tolteni ingyen.
Microsoft sheds light on minimum hardware requirements for Windows 10 for phones and desktops
-
törölt tag
-
temagad.aho
tag
csendben és halkan mondom hogy a OSBetaArchive oldalán fent van a 10036 build pc-s változata
-
Giovan!
addikt
Én úgy vagyok vele,hogy inkább legyen sok funkció benne,amit senki sem használ,minthogy egy is kimaradjon,ami esetleg fontos lenne potenciális vásárlóknak...
-
Glenda
addikt
De egyébként ezek tényleg olyan dolgok, amik a WinMo-ban voltak (najó, az más rendszer már, de a WP7.x az volt), most meg a rendes Windowsban vannak. Tényleg registry-szerű dolog ez, meg esetleg egy frontendet kell írni hozzá...de legalább tervezni nem kell, a Gingerbreadből kivágják és kész.
-
vicze
félisten
Ha tudnád hogy mennyien sírtak, hogy androidban nem volt USB audio support, és nem ment a külső DAC...
De nem csak azért kell, hanem hogy pl. külső dokkolókba lehessen rakni, kocsiba dokkolni egyszerűen és tölteni egyszerre, meg hát ilyenek.
Egy okostelefon lehetőséget kell adjon és ne korlátozzon, persze hülye egy filozófia, amit ki is kidobtak WP7-nél. -
savoo
addikt
-
vicze
félisten
válasz
tatararpad #702 üzenetére
14. a listán szóval kutyának se kell.
Mondjuk a 14-ben van kb. 5 rendes megvalósítható kérés. Szegény értesítő LED is csak 7. mondjuk előtte nem túl sok értelmes dolog van. Amúgy azt kell mondjam, hogy szépen dolgozzák le ezt a listát folyamatosan, legalábbis amit lehet.
@woland_y2k: Tudom, szerintem az valami HW hack lesz.
De ugye ez 13. a listán pont az OTG előtt.
16. meg a BT bill támogatás, ami már integrálva lesz ha jól írtátok, de ez is olyan ami nem kell senkinek na.
-
-
Воланд
titán
-
vicze
félisten
Mint az SD kártya, az értesítő LED, file kezelő, a csörgés rezgés egyszerre...
Fene régen volt egy listám amiben még 8.0 hiányosságait kiírtam, hogy majd az ilyen kommentekre beírja, hogy jé lett, pedig senkinek se kellett...
Vagy ez Apple topik és eltévedtem, ez esetben elnézést...Soros LCD az kell a telóba nem QHD, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Iphone 13 Pro 128gb
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest