Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
.
-
JamesHun
addikt
válasz
ZavaBalazs #17095 üzenetére
stratégiai játék
kb erre az egyre csökkentettem a mobilos játékok számát -
JamesHun
addikt
válasz
ZavaBalazs #17093 üzenetére
főnökömnél kisírtam és már elkezdte intéztetni nekem
hacsak nem csörögnek, hogy valami gond van a beszerzésével , akkor lehet gyorsan lestoppoltatom a 950 dual simet
Bár akkor meg az iphoneomat kell lecserélni egy SE re, mert vega conflict nincs WM re))
-
JamesHun
addikt
válasz
Partyface007 #17090 üzenetére
ezt direkt csinálják
mire megrendeltettem a Honor8-at lement vagy 40-el az ára a 950 dual sim nek
1 hete nem tudták volna ezt meglépni?
Akkor maradtam volna a WM nél -
JamesHun
addikt
ha valaki még bízik a rendszerben a 950-es az Emagon elég jó áron van
-
JamesHun
addikt
válasz
spiderpig820 #17086 üzenetére
jah azt hittem H9 utódja az nem a H9 hanem valami ami utána jött ki
-
JamesHun
addikt
sziasztok
egy időre lehet búcsúzok innen
meguntam a várakozást valami pozitív hírre és a 635 már kikészít, így vagy iphone se vagy honor 8 lesz ebből -
JamesHun
addikt
válasz
confuser #16957 üzenetére
értelmes hírhez nem kell telefont gyártaniuk, bár a surfaceről egyre több a pletyka, szóval lehet mégis adnak ki telefont, vagy csak egy hardver minimumot szabnak meg meg kis design-t és bárki kiadhatja majd surfacephone néven a cuccát (kb mint amit a tableteikkel akartak, akarnak)
de szoftveres téren, fejlesztői részről semmi biztatót nem látni, csak azt, hogy sorra mennek el a fejlesztők a platformtól és ami eddig jól ment azt sem támogatják
mintha semmi tervük nem lenne, hogy lehetne idecsábítani fejlesztőket, vagy megtartani
pedig pénzük az lenne erre a projectre bőven és mivel az univerzális app megy asztali gépen is, így az asztali gépeknek is jól jönne pár minőségi progi -
JamesHun
addikt
szerintetek milyen bejelentés lesz az MS részéről a hetekben?
Új telefon, vagy ne is reménykedjünk benne? -
JamesHun
addikt
válasz
Nooeca #16518 üzenetére
de appok nélkül mit csinálunk 2017 végéig?
inkább arról beszélnének, hogy 2-3 fejlesztő céget megvettek kilóra és lesz univerzális facebook, stb app ami egy ios androidos kiadással megegyezik
pár milliót inkább erre a projectre költenének el és hoznának ki 50-70e között 3-4 telefont a gyártók
nem 200.000++ os telefonnal kell részesedést szerezni a piacról hanem olcsókkal mint a samsungék -
JamesHun
addikt
én megadnám a 120-at is érte, ha kijönne pár univerzális app ami minőségi és amire szükségem lenne
Pedig van már elég win10-es asztali gép és tablet
Igazán illene már az appoknak és játékoknak jönniük
Vicc, hogy egy Vega Conflictnak nincs win10-es kliense, a hülye steames klienst csinálták meg inkább a hülyék :S -
JamesHun
addikt
lumia 635 kap még valami frissítést vagy neki ezzel kifújt?
-
JamesHun
addikt
ez a project astoria teljesen ki lett irtva a wm10 ből?
próbálnék wconnecttel csatlakozni a gépről a telefonra, de mindig error 14-el kiakad
pedig nem lenne rossz, ha menne, mert az egyetlen egy játék amivel játszok nincs wm10-re sajnos :S -
JamesHun
addikt
válasz
Nooeca #16305 üzenetére
de hardverileg a 950 jobb
főleg, mert az acernél vagy dual sim, vagy 1 sim és 1 sd kártya, de dual sim és sd kártya sajnos ki van lőve
de a HP bitang jó készülék lesz, de az ára is sajnos
Ameddig az OS kb haldoklik nem kellene ilyen drága készüléket kihozni, hanem olcsóbb max 100.000 körüli készülékekre kellene koncentrálnién még bizakodok bennük, hogy most, hogy az asztali win10 1 éves lett és megjött a nagy frissítés rá, talán picit koncentrálni fognak a mobile részre is
-
JamesHun
addikt
válasz
ZavaBalazs #16294 üzenetére
ott szerintem csak bolti gari van, de ott ez a bolti gari talán nem olyan mint a noname boltoknál a garanciális kérdés, hogy fél év múlva a cég helye is sóval van felhintve
-
JamesHun
addikt
válasz
confuser #16290 üzenetére
meg az Acernél ha dual sim kell tényleg akkor nincs SD kártya opció talán
Meg az aksi nem cserélhető, ami azért jól tud jönni 1-2 év után ha simán csak kicseréled és nem kell ezért szervizbe menned
Most a 950 dual sim egész jó áron van gyári MS garival
Bár bolti garival olyan 110 ért elhozhatóIphone ból csak az SE széria amibe érdemes átszállni, mert az 5S van még kb ilyen árban, de az is már kb elavult készülék
A mostani IOS még talán jó lesz rá, de a kövi már esélyes, hogy a kihagyandó lesz -
JamesHun
addikt
válasz
#97246720 #16282 üzenetére
azért az ingyen sem kicsit túlzás
a céges 635-öm wm10-el egész használható, csak a kevés ram miatt lassúcska szegény és sokat tölt
de kb 2 éves telefon és akkor sem egy csúcsgép voltMost az Acer VS 950-et nézem, mert van akció mindkettőre és kb 20.000 ft a különbség a kettő között
-
JamesHun
addikt
válasz
zsoltzsolt #16278 üzenetére
nem is rossz
dual simes ennyiért
lehet picit utána kellene olvasnom, mivel másabb mint a 950-es szériaszerk. azért a programhiányra megoldás lehet, ha nem csak WM-re csinálják meg, hanem egyből be a win10 store ba is és akkor könnyebb elvielg nekik megcsinálni mindkettőre
csak MS nem nyomja a fejlesztőketPedig ha felvásárolna egy fejlesztő céget és csinálna pár "minta" programot, illetve lenne egy ios-el megegyező FB app máris kapna egy löketett a wm platform
-
JamesHun
addikt
válasz
confuser #16274 üzenetére
azt tudom, hogy Lumia sajnos nem lesz
Vacakol az iphone5-öm és gondoltam egy dual simesre beneveznék, de a 950-es Lumia már elég "régi" modell, de akkor nincs sok lehetőség Wm fronton, hogy mibe érdemes belenyúlni most :SLassan tényleg kihalás szélére fogják juttatni a OS-t az MS nél, ha nem lesz telefon vagy évi 2-3 jön csak ki az is drágán
Droidot nem szívesen vennék, iphone meg nincs dual simesben
-
JamesHun
addikt
sziasztok
idén várható bármilyen WPs telefon megjelenés, vagy mi ez a csönd?
-
JamesHun
addikt
az a rémiszgetés, hogy a Wm ből kiszáll az MS az kamu ugye?
Csak telefont nem nagyon fok kiadni, de maga a WM OS menni fog tovább és fejlesztik szépen kicsit lassan -
JamesHun
addikt
Sziasztok
Lumia 650 nél ez a wifi eldobás és nem működés restartig megvan még a preview fast ringnél is?
Feleségem nem preves telefonján csinálja ezt pár hete és elég idegesítő bug sajnos, hogy nem tud WIFI re csatlakozni amíg nem restartoljuk a telefont, de utána meg megint megy x ideig és bezakkanÉn a 635 nél megszoktam, de az prev miatt lehet, és a 635 már nem is nagyon kap majd frissítést már win10 nél, de a 650 nél jó lenne ha ezt emg tudnánk oldani valahogy
-
JamesHun
addikt
-
JamesHun
addikt
válasz
Nooeca #14890 üzenetére
Remélem akkor még elhúzzák a RS megjelenését jó sokáig és kapni fogom a frissítéseket egy ideig amíg nem lesz normális áron normális WM telefon
a 950 és a 650 közé annyira kellene valamilyen készülék, nem is értem miért nem adtak ki
egy 100-120e közé eső normális kamerás 650 nél erősebb procis készüléket -
JamesHun
addikt
630 (512 ram) is kapott valami frissítést most délelőtt
Pedig reggel néztem akkor nem talált semmit sem -
JamesHun
addikt
650 en a böngészés milyen?
van olyan, hogy az oldalakon nem tölti be a képeket, kilépegetnetezésre, youtubera, zenehalgatásra használhatóbb mint a 620?
-
JamesHun
addikt
válasz
zsoltzsolt #14764 üzenetére
miért lesz 850-es? ;P
-
JamesHun
addikt
válasz
zsoltzsolt #14756 üzenetére
hát nem egészen ilyet kerestem
nomeg ez droidosValami igazi középkategóriás telefon nincs, vagy lesz valamikor?
Illetve egy 620-as készüléket érdemes lecserélni egy 650re?
620 már eléggé vacakol és kevés már neki mindene amije csak van (RAM, tárhely)
650 hez meg elvileg olcsón hozzáférhetek ha hosszabbítok a vodánál -
JamesHun
addikt
a 650 és a 950 közé nem tervezi valamelyik gyártó hogy kihoz valami telefont ami dual sim es?
-
JamesHun
addikt
-
JamesHun
addikt
valaki akinek 950 vagy hasonló erős telója van megnézné, hogy ez a játék elindul-e valahogy: Vega Conflict
Ez az egy játék hiányozna egyedül ha otthagynám az IOS-t végleg
Nem tudom böngészőből van-e esély a futtatásáraIlletve nem tudni, mikor lesznek Wm alatt is FB-n azok az "érzelmi ikonok"?
-
JamesHun
addikt
fura
nem az volt, hogy 630 nem kapt több W10 buildet?
Most reggelre leszedett valamit és fel is tette (és talán gyorsabb is lett a rendszer mint előtte volt) -
JamesHun
addikt
válasz
this is life #13614 üzenetére
de mi a francért nem kapja meg?
nem bugzott jobban mint a 8.1
és lassabb se nagyon lett
csak ezért nem veszek új WM telefont, mert amit vennék még ki sem jött (950 (ára) alatt, de a 650 tudása felett valami jó kamerás dual sim es)bár ezzel kicsit elvették a kedvem a WM től
-
JamesHun
addikt
Sziasztok
A preview ből teljesen ki fog esni a 630-as széria, vagy csak ideiglenesen esik ki megint a frissítésekből, de idővel újra visszakerül?
Ugye nem azt jelenti, hogy teljesen kiesik a windows 10 ből a 630-as (512 RAM os kiadása), mert valahol már temették :S
Szomorú lennék ha így lenne -
JamesHun
addikt
válasz
ToniSoprano #11150 üzenetére
ha a standard social appok rendesen mennének márig az olcsó készülékekre még több igény lenne
IOS mellett nagyon fapados a WM féle facabook sajnos
csak ha nagyon nincs más a közelben akkor nyitom meg a Lumián
Jó kis univerzális kondis progit várok már nagyon
A mostani se rossz, de az egyik bitang drága lenne a másik meg sajnos kevés gépet tartalmazz
IOS en meg van nagyon sok jó kondis gym app, de hosszú távon távozni akarok az Almás ökoszisztémától, így inkább el se kezdem már használni azt -
JamesHun
addikt
van valakinek dual sim es 950 készüléke és használja is dual sim-re?
itt hogy van megoldva a dual simha mindkettőn hívható szám és az egyiknek még a netjét is használom akkor bejövőnél letiltja hangpostára a másik simet, várakoztat addig, vagy átirányítja a bejövő hívást a másik sim re és látom, hogy keresnek
ha sim1-en hívnak és sim2 netjét használom megszakad a net ha sim1-en hívnak? -
JamesHun
addikt
válasz
Plazmacucci #10995 üzenetére
IOS ben vannak évek óta meglévő bugok
OSX ben is
ez meg BÉTA még mindig
az értesítési sáv IOS en nálam ma pl elkezdett "vibrálni"
Ha felveszem a bejövő hívást még mindig rezeg még 1-et és nem hallom egyből a másik felet
IOS9 óta megvan pl ez a rezgő bug és ez végleges a WM10 meg béta -
JamesHun
addikt
tavaly hány Lumia jött ki?
Kb 0 (640 talán év közben meg az év végi felhozatal)
Kijöttek egy csúcs modellel és egy aljával (ami azért nem rossz széria, de meg nem venném)
ha jönne egy 650, 750 850 máris megnőne a kereslet a WM iránt
Cégesre nekem a 635 megfelel , bár a fél GB ram édes kevés
De egy iphone 5-öt nem fogok 550-re lecserélni a 950 meg 180 ért sok
Szolgáltatótól nem éri meg megvenni , mert még drágább is lesz a vége (220 is akár egy sima kiadásnak) -
JamesHun
addikt
metro commander pro csak 30 huf
ha valakit érdekel -
JamesHun
addikt
Sziasztok
Jól értelmezem, hogy Lumia 635 nél ha akarom a lépésszámlálót használni a GPS-t is engedélyeznem kell, akkor látja csak a Microsoft Health az adatokat?
Vagy csak ritkán frissül és épp akkor frissítette az adatokat amikor kapcsolgattam? -
JamesHun
addikt
Sziasztok
Egy jó kis kondis appot tudnátok ajánlani
My Fitness appot néztem és tökéletes lenne, de a prémium kondíciója nem tetszik, hogy mindig ticketet kell venni az edzéshez és nincs olyan, hogy megvettem és használom ameddig és amikor akarom -
JamesHun
addikt
ez a hibaüzenet mit jelent
803f8006
2 app nem tud frissülni és ennyi csak a hibaüzi
photobramer és a mozgásadatok
de legalább már lehet állítani, hogy sd re mentsen vagy telefonra -
JamesHun
addikt
válasz
Steelers #6471 üzenetére
HR-t adtál már neki?
Lehet az segítene
sajna én most melóba vagyok és kell tesztelésre a telefon, így ma tuti nem tudom megnézni HR rendbeteszi-e
a legördülő nálam is üresbár fura , mert amikor fotóztam egyet akkor a fényképeknél egy elérési utat mutatott , de most valami hülye kínai jellegű jel van ott
Lehet ez a kínai SD kártya jele
ha jól látom windows centralon is van pár embernek hasonló baja
-
JamesHun
addikt
valami nem kerek
tárterület segéd csak a telefont mutatja
a mentési helyeket nem tudom átállítani, hogy telefon vagy SD kártya (már 4x kivettem az SD kártyát, mert éjjel olyan kóma voltam, hogy azt hittem csak a telefont látja az SD kártyát nem)
Appokat nem tudok áthelyezni telefonra, mert ott sem tudom kiválasztani hova mit töltsön
Ez most olyan bug amit egy HR rendbetesz, mert ha nem akkor a most SD-n lévő appokat a telefonra akarja letölteni és onnan nem fogom tudni áttenni a SD-reA store ba van pár progi ami nem frissül
Rate your device csak belső merevlemezre telepíthető
és mégis hogy tegyem fel oda, ha nem lehet kiválasztani?
Az Insider központ nevű app nak csak sima szines ikonja van és el sem indul :S -
JamesHun
addikt
ez a hibaüzi mond valamit?
803f8006
mozgásadatokat nem tudja feltenni egyedül -
JamesHun
addikt
ez a tárterület segéd érdekes lett
mintha nem akarnák, hogy nagyba pakolgassak telefonról SD re cuccokat
(nem lehet egyszerre kijelölni kb mindent , vagy megint megvariálták, de másképp is nézz ki, mint nemrég) -
JamesHun
addikt
látom a biztonsági mentésből való visszaállítás még most sem teljes
olyan nehéz megjegyezni, hogy SD kártyára mentsen mindent (és másképp is nézz ki ez a menürész picit ha átállítanátok ti is)
Mi értelme az SD kártyára tenni appokat ha nem jön rá, hogy resetelés után használhatja, mert ugyan abból a készülékből van a kártya, mint amit újrahúztam, így felesleges újra letölteni a progikat, frissítgetni stb.Vagy lehetne egy WinTunes ami a progikat lementi a PC re és onnan visszatölthetné
Picit gyorsabb lenne és oda mondjuk mindent lementhetne
Progikat, minden mentést, képet innen onnan amonnan, mint itunes és AppleEddig csak az appokat akarta telefonra tenni, most ránéztem és mindent
Fénykép, zene , bona, nézzetek rá ti is, hátha nálatok is alapra állt visszaMegint regez a "billentyű", de legalább tudom, hogy az extrába keressem, hacsak át nem helyezték
-
JamesHun
addikt
csak nekem csinálja azt, hogy hiába van 3 percre betéve a képernyő zár max 10 mp után fekete a képernyő
de a fényerőt is leveszi kb 5 mp után a felére -
JamesHun
addikt
restartoltam a telót az új builddel, erre megint kezdi az SD kártya mizériát, hogy szerinte sérült
ez pár buildenként előjön és baromi idegesítő
a feedbacknél ha küldök, vagy csemegézem másét, miért nincs ott a nyüves verziószám?
régi buildes bejelentések annyira nem érdekelnek
főleg ha 2-3-4 buildel ezelőtti bug amit már ki is javítottak -
JamesHun
addikt
azért azt megoldhatnák végre, hogy ha van egy SD kártya a telefonba és nyomok egy visszaállítást, akkor az SD kártyáról visszategye a progijaimat, és ne frissítse le netről
illetve ha frissítek a store ból és kiírja, hogy ezt az appot nem lehet SD kártyára tenni, akkor lehetne ott végre egy kis opció, hogy akkor tedd fel a telefonra te majom
főleg amikor még nincs letöltve az app, és így nem tudod egyszerűen áthelyezni SD ről telefonra és utána menne nyugodtan a frissítés
amint lefrissül írok feedbackot ahogy szoktam
bár jobb lenne ez a feedback ha lenne visszajelzés, hogy valaki is ránézett
így lenne sikerélményem -
JamesHun
addikt
válasz
Plazmacucci #3796 üzenetére
rámentem az insider re, de így sem talált semmit sem fast-on :S
-
JamesHun
addikt
válasz
Plazmacucci #3788 üzenetére
nekem nem talált új buildet :S
-
JamesHun
addikt
válasz
ZavaBalazs #3773 üzenetére
pedig jöhetne
olyan mintha ennél a buildnél is valami befagyna, mert restartolás utána pl a bringázásos progim újra jól megy és nem felejti el elmenteni az útvonalam és egyéb adatait a bringázásnak
de talán az előző buildnél is csinált ilyet
mintha elfogyna a memória és ha feloldom a telefont bringázás végén nem hozza be a progit, ha meg rámegyek, akkor a kezdő lapot hozza be, nem ahol lezártam a képernyőt :S -
JamesHun
addikt
van valami lehetőség a beragadt processek kilövésére, vagy egy restart (hangerő + power gombos)
sport tracker nyavajog, hogy kevés a memória lőjek ki minden progit, de ki van lőve, meg szerintem be is lassult a rendszer, sokkal lassabban nyit meg bizonyos appokat stbrestarttól csak azért félek, mert megint visszajött a rendszer szerint baj van az SD kártyával bug és akkor néha negyed órás szenvedés mire megint használná az SD kártyát amire a progik is telepítve vannak
-
JamesHun
addikt
ezt a csoda windows térképet másnak se akarja a Store (béta) letölteni?
-
JamesHun
addikt
erre a nokia fiók app ra van még szükségünk?
Valamiért nem tudja frissíteni a store 0x803F8001 es hibaüzivel elszállvolt egy másik progi
azt letöröltem és újra feltettem az segített
De ezt a Nokia-Fiókot nem találom a store ba, így letörölni sem mertemha jól látom fent sincs a telefonon mégis frissíteni akarná
-
JamesHun
addikt
na nagy nehezen felment nekem is a 166
bár visszament a rendszer 8.1 re és csak onnan tudtam újra visszatérni a 10-esrebiztosra mentem és backupot nem töltöttem vissza, szerencsére nem volt tele app al a telefon
Windows Phone Recovery Tool egy nagy királyság
anélkül egy darab téglám lett volna -
JamesHun
addikt
király
beragadt a hard resetbe fogaskerekezéskor
már 4x indult újra kb az 1/3 környékén és persze a Windows Phone Recovery Tool sem látja, mert egyből fogaskerekezikvalami ötlet?
azopi74: van i5 és volt i4-em is
2, vagy 3 bétát használtam is kb béta3 tól
az hogy bugos a béta az 1 dolog az a dolga, de legalább telepíteni lehetett -
JamesHun
addikt
adok neki egy hard resetet és nem töltöm vissza a backupot meg semmitsem, csak az insider appot leszedem és megnézem ennyi elég-e neki
pedig az asztali 166 már szinte bugmentes és itt jóval kevesebb hardver variációval kellene dolgozniuk a ms programozóinak :S
és mi az a baromság, hogy 90% töltöttség esetén vagy az energiatakarékosságba nyúlok bele, hogy letöltse a frissítést, vagy fel kell dugni töltőre
egy letöltéshezApple től tanulhatnának már pár dolgot, pl a minőség terén
sok rosszat lehet mondani az IOS re, de ennyi nyűg azért ott nem volt egy frissítés telepítéssel -
JamesHun
addikt
letölti nagy nehezen de az előkészítés 0%
aztán 5 perc és restartol, de nem teszi fel a 166-ot :S
0x80246007 -
JamesHun
addikt
80246007 el 2x is elszállt a frissítés végén (vagy el sem kezdte, mert fogaskerékmentes restartot csinál)
és az első restart óta vacakol az SD kártyával, hogy javítani kellene
francba már ezzel a 149-es builddel, remélem 166 on javították ezt a bugot -
JamesHun
addikt
a sima store ba ha keresni akarok név szerint egy progit akkor egy szexy kék háttérrel rendelkező mezőbe írja amit írok aminek a közepén van egy fehéres rész és a billentyűzetbe meg belóg alul az alsó sor kb közepébe a ... menürész komplett csíkja
ez másnál is ilyen szép, vagy csak megint vacakul tett fel valamit a rendszer
( az SD kártyával vacakolt tegnap, hogy szerinte vizsgálatra szorul, de 1 órával később is még vizsgálta csakmost kapott egy formázást a kártyára)
-
JamesHun
addikt
van IOS eszközöm, de az i5 is már kezd gáz lenni
kövi IOS-t rá se teszem már szerintem, de hogy még 1x nem veszek 200+ ért telefont az is biztos
és már 100 at sem ér egy i5, így ha eladnám legalább 100-150 et kéne ráfizetnem egy új i ért
annyit nem ér meg
céges WP
amennyiért eladom majd az i5-öt annyiból veszek egy wp-t és max kevesebbet játszok telefonon -
JamesHun
addikt
valami frissítést akart a telefont telepíteni de mindig 0x800800005 ös hibaüzenettel elszáll amikor még csak az újraindítást készíti elő
-
JamesHun
addikt
várj többet, mert a 80-ason nekem is vacakolt és néha több perc kellett neki mire észheztért
de még mindig jobb, mint amikor az SD kártyát nem látta és 2-3 kikapcs - bekapcs kellett, hogy lássa, de akkor meg más nem ment jól
nekem az a fura, hogy mikor a 8.1 ről frissítettem fel 10 re a settingsbe volt még 1-2 menüpont
nyomtam neki egy resetet, most a settingsből eltűnt az a pár menü (pl az extra a frissítés menü alatt volt legalul)Glenda: 1,5 hónap múlva az asztali jelenik meg, nem a telefonos
-
JamesHun
addikt
válasz
tibcsi0407 #2258 üzenetére
SD re telepíted és az accountor régiója megegyezik a telefonod régiójával?
-
JamesHun
addikt
a béta store ba lévő facebook app ugyan az, mint ami a sima store ba van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged