- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Bass
addikt
Nézz hülyének:) Én nem szerzek karit mert tényleg nemtudok (én meg nem veszek majd talán ők ha nem nem)amúgy meg már nem árdekel a dolog majd ők megoldják én már többet nem kínlódok vele majd lesz valami na csá.
-
Bass
addikt
Elbírja ha az én gépemben rakom fel a wint de ez nem lehet rendszer,a videókarit meg nemtom kipróbálni sajna mert minden ismerösömnek gf kártyálya van (gf2 mx,gf3ti stb) kipróbáltunk minden cserélni a gépben de semmi(beleraktam a saját dvd-romomat,VGA-t gf4ti4200 össze vissza mindenféle variát de semmi)szóval akkor az Asus alaplap lehet a kaka? Vagy a vegyen más vga-t? mondjuk ATI-t?
-
Bass
addikt
írtam a tpcompnak majd meglátjuk ők mit reagálnak (ott lett véve a gép)
-
Bass
addikt
üres a vinyó,bios belöve boot 1 cd-rom 2 hdd cd-rom felpörög betölti azokat a file-okat amiket floppyról töltene majd megkérdi hogy win telepítése cd-rom támogatással stb(3 választás de gondolom nem kell bemutatni) kiválasztom bejön egy kék képernyö amiben infók vannak a telepítöröl majd egy felrat hogy a windows azonnali telepítéséhez nyomjon entert vagy ilyesmi azt nagy üres képernyö 8eddig úgy csináltam hogy azt a vinyót beraktam a gépembe ott felraktam a wint vissza a haver gépébe ott bebootol és utánna minden oké.
-
Bass
addikt
valszeg írok pécsre emilt a boltnak ahol vette a srác(neki nincs nete) csak tudnak valamit mondani ha nem tudnak valamit mondani akkor csere.
-
Bass
addikt
:)már állítgattam minden vackot de semmi,ilyen hibával eddig csak egyszer találkoztam ugyan ilyen lappal ott egy toshiba dvd író és egy lg dvd-rom volt a gépben és a dvdromot kellett masterre a toshibát meg cable selectre állítani és úgy felment mert sem masteren sem slave-en nem ment (ilyet sem láttam még):)
-
Bass
addikt
-
Bass
addikt
Nemhiszem el hogy nincs senkinek ilyen asus lapja 98se-vel:)))
-
Bass
addikt
mert ez van meg(nem akarok sem én sem az ismerösöm venni xp-t mer egyenlöre elég volt megvenni a 98-at),mert megfelelö,mert minden megy vele,soroljam még?:)amúgy meg ez nemhiszem hogy a 98 hibája mert eddig minden gépre felment kivéva a b...ott asusra mert már jártam így egyszer abit,jetway stb-re okés csak az asus de valahogy azé meg kéne oldani
-
Bass
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #58 üzenetére
és hogyan ha nincs cd-rom?:)
-
Bass
addikt
bocsi hogy felhozom megint a témát de visszajött hozzám ez a gép és megintcsak wint kellene felraknom rá de nem megy minden hardver müxik csak ez a fránya telepítés,megint vinyó be a gépembe úgy fel a win majd vissza a gépbe ott már frankón csak az elsö bejelentkezésnél amíg nem települ fel a vinyón lévö fileokból valami ide bus vezérlö addig nincs cd-rom,a telepítéskor miért nincs ez meg? Remélem van valakinek 5lete
-
Bass
addikt
Úgy sikerült megcsinálni hogy átraktam az én gépembe a vinyót ott felraktam a win-t majd vissza a másik gépbe elindít win bejön,majd kerasi a meghajtóprogikat de ugye nemtom telepíteni mert nincs cd-rom,mégse,mégse,mégse vagyis ami a vinyón lévö win-be bentvan az feltalepült de viszont amikor az alaplapi idevezérlöt telepítette rögtön volt cd-rom,szóval utánna minden gond nélkül müködött,kérdem én hogy akkor miért van illesztöprogram a windows telepítöjében az elejeén?''számgép indítása cd-rom támogatással''? van erre valami trükk?
-
Bass
addikt
Na mint irtam felraktam a win-t az én gépem segitségével,ezután visszaraktam a vinyót az ö alplapjába(gépébe) itt szépen betölti majd amikor kérni az alaplapi meg egyéb drivereket kiderül hogy nem látja a windowsban a cd-romot holott az müködik(a biosban valami pio4-en van automata beállítás ,minden manuális kudarc mert úgy még a bios sem ismeri fel)
-
Bass
addikt
hogy kell dos módban pontosan beütni a setupcor-os indítást mert szerintem rosszul csinálom mert nem indult el úgy de kiszeretném próbálni nincs floppy hanem 2x20gb meg egy cd-rom
-
Bass
addikt
Na beraktam a gépembe a vinyót és felraktam a win-t minden gond nélkül,szóval akkor a másik gépben a gf4 mx440se a gond? Ma vette a srác,akkor holnap küldjem vissza vele és cseréltessem ki egy Ati-ra mert csak az van ilyen áron (9200se) egy 8 éves kissrácnak lesz ugyhogy egyenlöre jó lesz neki ez is(no meg kevés nekik a pénzmagjuk) ki kell hogy cseréljék minden gond nélkül nem?(Tpcomp)
-
Bass
addikt
Olyan mintha a cd-rom nem kapna ''ingert'' és nem kezdi el a telepítést.(pedig müködik az is mert már próbáltam)
-
Bass
addikt
Nem megy a saját kártyámmal sem,de a gép ad képet egy darabig mind a két karival itt a régi probléma magoldása de ez most nem okés , a rendszer sem ugyan az teljesen (csak a probléma) http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=26655 a 40-es hozzászólás az.
-
Bass
addikt
kipróbálom a saját vga kártyámmal(Siluro GFti 4200)
-
Bass
addikt
Megcsináltam de még mindig nem jó 2x20gb-ra osztottam fel de semmi ahogy lenyomom az entert vége,valami a cd-rom és a vinyó közt nem stimmel(mint mondtam már jártam ugyan így de az ott leirtak nem segítettek itt) és ha videókari akkor miért jut el a telepítés kezdetéig(vagyis a rendes telepítö ablaka már nem jön be) amúgy a kártya valami noname 440mx SE 8x AGP,a 8x AGP-t a biosban nem tudom beállítani 4x-re de miért?
-
Bass
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #8 üzenetére
Nem fapados hanem SE,amúgy meg ez van jogtisztán meg neki(meg nekem is)de szerintem még mindíg jobb mint az XP (de ez az én véleményem)ugyanis saját gépemen is SE van de semmi gondom vele,de itt most nem ez a kérdés.
-
Bass
addikt
kipróbáltam külön IDE csatornán de úgy sem jó,kezd tele lenni a t..öm:)
-
Bass
addikt
a setupcore.exe-t már próbáltam sajna nem inditotta el a file-t,a vga rendben mert mondom a másik gép is ugyan ezt csinálta csak ott külön ide kábelen ment a vinyó és a dvd olvaso meg a dvd iró ott megoldotta hogy az egyik master a másik meg cable selecetn volt de ez itt nem segít,külöm ide kábelre meg nemtom rakni mert nincs több kábelem.
-
Bass
addikt
Egy ismerösöm vett darabokban egy gépet(Asus A7V8X-x,2000+XP,GF4MX440semaxtor 40gb hdd7200 és 1 LG 52x-es cd-rom) az a gond hogy amikor el kellene kezdödnie a windows telepitésének(a kék képernyö után amikor ''nyomj entert a telepités folytatásához)elsötétül a kép és nem megy a telepités.Már jártam így egy ilyen alaplappal de nemtom hogy hogyan oldottam meg a telepítést,pedig egy külön topicot is csináltam neki de nem találom és nincs is nagyon idöm megkeresni mert sürgös lenne a gépet összerakni,ha valaki járt már így kérem segítsen(nincs winxp sem hardveres gond csak valami beállítás amire nemtudok rájönni)
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Automata kávégépek
- iPad topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen program, ami...?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Macska topik
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest