- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
csimmasz
aktív tag
Aszthiszem ezt nem tudom hol van. ha arragondolsz hogy a nyomtatok mappába keressem ott nincs ilyesmi.
Egyébként valami a plug n play -el van gond mert miden drivert uninstallálok utána bekapcsolom és elkezdi felismerni(az usb-n) de a roszz driver szerint és megint azt az inf-et akarja ami w9x-es. -
X-COM
nagyúr
esetleg próbáld meg a nyomtatók mappából a file-server properties segítségével eltávolítani a régi drivert
-
csimmasz
aktív tag
probáltam már nem is egyszer de a win 2000 könyvtárban lévő i560.inf-re azt irja a megadott hej nem tartalmaz adatokat.stb
-
X-COM
nagyúr
próbálj meg a nyomtató tulajdonságainál új drivert telepíteni és add meg neki a win2000est
de szerintem a 9x-es nem mászik fel a win2000re, lehet, hogy más gebasz lesz ott -
csimmasz
aktív tag
A 2000-rem valami ballépés miatt állandoan win9x-es drivert akar feltenni és csodálkozik hogy valami gebasz van.
Minap beszereztem egy canon i560 as nyomtatot, és föl akartam rakni a driverét ,de valami félre sikerült nem tudom mi mert valamikor az éjszakai orákban csináltam.
Tehát lefuttatom a telepítő cd-t (itt nincs mit elrontani) utánna megprobálja megkeresni milyen porton van a nyomtató.(usb)
Amint viszont bekapcsolom a nyomtatot,rögtön uj hardvert talál és elkezdi telepíteni a driverét és kér valamilyen inf fájlt,amit a cd win 9x alkönyvtárában talál meg befejezi a telepítést és nem müködik, a hardvernél a kis sárga körben a felkiálto jel is ott van.Ha kézzel beállítom a lpt1 portot akkor megy de usb-n nem akar müködni.
Másnap felraktam a másik 2000-remre ott tökéletesen megy söt az xp-n is .
Közben volt nagy vírus ellenörzés találtam néhány trojait(k*rva mcafe beengedte öket és utánna sem találta ,agv egyből kinyirta öket.) lehet hogy ettöl hülyült meg?
De most hogy bírjam rá hogy ne egyből a rossz drivert kezdje el felrakni.
Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest