Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Köszi!
Az a legnagyobb probléma, hogy kipróbálni mindenhol csak a már megvásárolt terméket tudom, így nem nagyon tudok szétnézni...
Na meg igazából még mindig gondolkozok az 1440X990 és az 1680X1050 között...
Mondjuk általában 2-3-4 800X600-as ablakot használok (ami sajnos nem átméretezhető)... így totál sose fog látszani, de szerencsére nem bír az egész ablak hasznos információtartalommal... Most próbálom kisakkozni az átfedéseket, hogy hogyan lennének jók...
Amiket én néztem, ugyan csak TN panelesek, de boltban megnéztem a betekintési szögeket, hát alúlról tényleg gyatrák, de békaperspektívából nem nagyon fogom nézni egyik filmet sem.
Na meg az utánhúzásnak is 6 ill. 4 ms van megadva, szerintem absz. nem fog zavarni...
Viszont ahol meg ki vannak rakva a termékek, ott vagy csak vmi. idióta klippek futnak rajta (a la saturn), vagy csak vmi. fényképeket demozó képernyővédő (a la edigital)...
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- eBay
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VR topik
- További aktív témák...
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS60F-B IPS Monitor! 1920 x 1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG (34WR50QC-B.AEU) 34" QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged