Hirdetés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Lézervágás, gravírozás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
válasz
Sk8erPeter #9934 üzenetére
Látom éjjeli bagoly vagy te is.
Az ilyen embereket szeretem,akik tanítanak türelmesen és magyaráznak, ebből tanul az ember és ettől jön meg a kedve,hogy még többet tanuljon.Lenne itt egy másik problémám:
Adott egy weboldal, aminek nem csak horizontálisan van menüje, hanem ha rákattintok egy menüre,akkor miután betöltődött, bal oldalt is lehet látni, hogy épp melyik menüben vagyok benne.
Viszont a bal oldalon levő menü nevet szeretném módosítani, méret és főleg pozíció,mert most rosszul áll.
A baj az, hogy ha megkeresem a stílus részt,akkor nem csak azt mozgatja, hanem a teljes felső menüt is.php file:
<h2 class="page-title"><a class="hyperref" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>css file:
.hyperref,.hyperref:visited,.hyperref:link,.menu-box ul li a {
font-family: Arial;
font-size: 11pt;
color: #AAAAAA;
font-weight: normal;
}
.hyperref:hover,.hyperref:active,.menu-box ul li a:hover,.menu-box ul li a:active {
color: #525252;
}Szóval látható a file-ból, hogy mit csinál,nincs is ezzel gond, de csináltam neki külön class-t, viszont továbbra is a hyperref nevű classt használja.
Ebből kifolyólag ebben a php egy sorban van valahol a hiba,pontosabban ezen az eredetin kellene módosítani,hogy a bal oldali menü nevem ne a hyperref-et használja,hanem amit létrehoztam neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest