Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Azért, mert az instabil sávszélesség azt jelenti, hogy nem mindig nagyobb az átviteli sebesség a videjjó sebességénél. És akkor meg vagy meg kell állnia a képnek és teljesen elveszik, kiesik az a rész, vagy lekonvertálódik a minősége, úgy meg már nem HD minőségű.
Az 1080p h264 kódolású videókról meg 3-6, de akár 8-10Mbps bitrátákat olvastam mielőtt feltettem itt a konkrét kamera streamelő kódolós kérdést. Az én 250-500kb/s közt váltakozó sebességem meg talán 240p-s videónak lenne elég elvileg. Mivel nem veszteségmentes tömörítésről van szó, minél nagyobb a sávszélesség, annál kevésbé kell tömörítenie, annál kevésbé terheli a processzort, és annál jobb a kép. De gondolom, annál nagyobb bitráta nem lenne, mint ahogy gyárilag felvesz, bár ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az 1080p h264 kódolású videókról meg 3-6, de akár 8-10Mbps bitrátákat olvastam mielőtt feltettem itt a konkrét kamera streamelő kódolós kérdést. Az én 250-500kb/s közt váltakozó sebességem meg talán 240p-s videónak lenne elég elvileg. Mivel nem veszteségmentes tömörítésről van szó, minél nagyobb a sávszélesség, annál kevésbé kell tömörítenie, annál kevésbé terheli a processzort, és annál jobb a kép. De gondolom, annál nagyobb bitráta nem lenne, mint ahogy gyárilag felvesz, bár ki tudja.