Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Azért, mert az instabil sávszélesség azt jelenti, hogy nem mindig nagyobb az átviteli sebesség a videjjó sebességénél. És akkor meg vagy meg kell állnia a képnek és teljesen elveszik, kiesik az a rész, vagy lekonvertálódik a minősége, úgy meg már nem HD minőségű.
Az 1080p h264 kódolású videókról meg 3-6, de akár 8-10Mbps bitrátákat olvastam mielőtt feltettem itt a konkrét kamera streamelő kódolós kérdést. Az én 250-500kb/s közt váltakozó sebességem meg talán 240p-s videónak lenne elég elvileg. Mivel nem veszteségmentes tömörítésről van szó, minél nagyobb a sávszélesség, annál kevésbé kell tömörítenie, annál kevésbé terheli a processzort, és annál jobb a kép. De gondolom, annál nagyobb bitráta nem lenne, mint ahogy gyárilag felvesz, bár ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az 1080p h264 kódolású videókról meg 3-6, de akár 8-10Mbps bitrátákat olvastam mielőtt feltettem itt a konkrét kamera streamelő kódolós kérdést. Az én 250-500kb/s közt váltakozó sebességem meg talán 240p-s videónak lenne elég elvileg. Mivel nem veszteségmentes tömörítésről van szó, minél nagyobb a sávszélesség, annál kevésbé kell tömörítenie, annál kevésbé terheli a processzort, és annál jobb a kép. De gondolom, annál nagyobb bitráta nem lenne, mint ahogy gyárilag felvesz, bár ki tudja.