Hirdetés
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Anonimus008
üzenetére
Nekem is van egy kamerám, ami még XP-n működött, de W7-en már nem volt elég a telepítője, még a W7 is letöltött hozzá egy drivert. Volt, hogy sikerült telepíteni úgy, hogy volt képe, volt, hogy azt írta ki, hogy nincs kamera, volt, hogy csak feketeség. Nem tudom miért, próbáltam mindenhogy mindenféle sorrendben. Néha jó volt, néha nem. Persze, ha jól sikerült a telepítés, akkor többnyire jó volt. Szóval a driverrel próbálkozz, és a sorrenddel, hogy előbb telepítse a Win a drivert, utána meg telepíted a hozzá való programot, meg fordítva. Még olyat vettem észre, hogy egyszerre csak egy helyen tudott képet mutatni. Habár másikkal is volt olyan, hogy meghülyült egyszer, és csak feketeséget, vagy azt se mutatott. Akkor tán a gép újraindítása megoldotta. Mást nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BestBuy topik
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest