- VR topik
- Home server / házi szerver építése
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonimus008
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Nem tudom, hogy létezett-e már ilyen topic, de mivel ez egy mindenes, így inkább ideírok.
Jelenleg egy Asus laptoppal karcolom az életemet, ha pontos típusra szükség lenne megtudom adni, de szerintem ez lényegtelen a jelen helyzetben. A problémám (minő furcsa) a webcamerával van.
A probléma a következő: Szépen teltek, múltak a napok, hónapok tökéletesen tudtam használni a kamerát, mind a Facebookon, mind pedig a Skype-on is. Majd egyik napról a másikra elkezdett rosszalkodni, hogy a Skype-on beadta az unalmast, azaz minden működött (mikrofon, hangfal minden), kivéve a kamerát, ő azt írta, hogy nem találta. Ekkor jött a Skype reinstall, hoppá megoldódott. Az elmúlt 2 hétben viszont mindennél messzebb mentünk, mert már ez se segített. Sőt, elvégeztem rajta egy rendszer visszaállítást, arra gondolván, hogy a Facebook és a Skype között valami összekuszálódhatott, ez sem segített semmit, pontosabban 1 napra igen, működött 1 napig. Ezt követően böngészőt váltottam, itt a rendszer visszaállítás okozott némi gondot a Chromenak, így most Firefox van terítéken, esetleg az lehetett gond, de az sem segített semmit. Facebook video plugin fenn van, egyszerűen nincs ötletem mi lehet a gond. Hozzáteszem azt is, hogy már töröltem a gyári telepítést és leszedtem egy újabb verziót, semmit nem segített.
Amit leszögezek, a kamera működik. Meg tudom nyitni magát a programot, ott pedig kamera, fényképezőgép, istennyila minden működik. A kamera az ún. Asus USB2.0 Webcam, ez egy, a laptopba beépített kamera, és a program pedig az Asus Lifeframe 3.
Nagyon elszeretném kerülni a szervizt, tehát nagyon szívesen fogadnék bármiféle javaslatot, ötletet, megérzést vagy woodoo-mágiát, ami esetleg előrébb vinné a probléma megoldását. Előre is köszönöm, aki idáig elolvasta, annak pedig külön köszönöm, aki tudna nekem segíteni.

Üdvözlettel
Anonimus
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- VR topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Trollok komolyan
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 32GB 512GB Astro (3)
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Ultra 7 255U 5.2GHz 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest