Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi94
senior tag
Köszi! Ezeket azóta működésre bírtam, azonban lenne egy elég kellemetlen problémám: ha admin jogosultságú mappát állítok zárt megosztásúra, a torrent kliens nem tud oda letölteni, viszont seedelni tud. Most kényszerből úgy csináltam, hogy letöltöttem és utána zártam csak le, viszont mondanom sem kell, ezt nem mindig így szeretném használni.
Valaki esetleg tudna olyan megoldást mutatni távoli elérésre, ahol szintén be tudok állítani admin és read only fiókokat és egyszerűen meg tudok osztani mappákat másokkal? Gyakran van a suli miatt ilyenre szükségem és mondanom sem kell, mennyire hülyeség, hogy mindenki regisztráljon be a wd honlapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest