Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• PistiSan

addikt

válasz |AP| #2832 üzenetére

Heló!

Nem emlékszem, hogy valaki próbált e már más fajta vinyót bele rakni a wd-be.
    Itt vannak képek a beléről, amikor egyszer kinyírtam a szoftverét akkor szétszedtem hogy meg tudjam csinálni, tehát neked eleve ezzel kell majd kezdened a folyamatot, ha elég jó vagy ahhoz hogy megcsinált a szoftverezését, akkor szerintem a többi dologgal sem lesz bajod.
    Képek WD
    Itt találsz leírást az unbrickhez

A tükrözős dolog már előjött párszor, windows alá a FreeFileSync-el megoldható a folyamatos "tükrözés" de arra egy sima akármilyen külső vagy belső vinyó is elég lenne.

Gyári szoftver elég buta, de én eleve debian linuxot raknék rá a helyedben, azzal azt csinálsz amit akarsz.
    Most látom hogy már a CleanDebian-Jessie is portolva lett a nasra, szóval ma neki állok és frissítem a rendszerem, nálam még a wheezy van fent (előző debian linux).

Tehát ne arra számíts, hogy bedugod a vinyót rá és működni fog, mennyiért adják vinyó nélkül a cuccot?
    Ebbe nagyon sok engergiát kell bele vinned ha azt akarod, hogy mindig úgy működjön ahogy leírtad.

Új hozzászólás Aktív témák