Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Ok FTP téma befejezve.Többit érdeklődés esetén mailben.:)
-
lesaux
veterán
Srácok, muszáj ezt?
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
acer_
aktív tag
Ez jó móka.. én pl. a multkor találtam egy jo szervert:
''Odabasz project'' kocsmalátogatásról készült videok voltak rajta :DDD -
neduddki
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #25 üzenetére
Hi!
Ennyire hujjek nem tugyak hogy mit csinalnak csak csinaljak, es mikor az ember elmongya nekeik, akkor az avalsz, hogy hat kit erdekle az O gepe... mikor meg eltunik vmi akkor egybol sir a szajuk hogy miert... meg hogy miert nem mondatm hogy van ijjen... persze eleg gyporsan sikeral bebizonyitnai hogy mondtam de akkr is meg nekik all feljebb... enyit errol...
udv
neduddki -
_Volkovy_
nagyúr
Hehehe találtam vagy 40 file-t első körben.Ennyire felelőtlenek lennének az emberek?
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
Most már múlóban van a para.Amit használok ott módosítottam a jelszót,amúgy meg majd meglátjuk mi történik :D
Tanulság:ezt nem kell megosztani :D -
_Volkovy_
nagyúr
Nnna.A 19 ftp-ből(:DD
-
Bash
őstag
Megelőzhető lett volna a dolog, ha nem használsz fájlcserélgető programot. Ha mégis, akkor a C:/ meghajtónak még a közelébe sem kellett volna engedni! twollah mondaná: IJ.
Ja, és még annyi, hogy a Total Commander FTP-kliensénél vannak nagyságrendekkel jobbak is.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
hI!
Bewmasolja a win konyvtaraba es onnayol kezdve az osszes ftp elerhetove valik, ha csak ip-re nincs szurve!
Elsovasni csak a kodeok feltorese utan tugya ajelszot, de bejentkezni gond nelkul be tud barhova!
Leglabbis en mindig csak eszt szoktam hurcolni magammal, es mukodik vele az osszes belepesem.
udv
neduddki -
_Volkovy_
nagyúr
csá
valaki megszerezte ezt a file-omat egy filecserélgető progin keresztül.ahogy elnéztem ftp-k vannak benne,loginnal,de a password kódolva van(úgy néz ki).lehet ebből vaami bajom?tudja használni?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest