Hirdetés
-
4400 - 4301
4531 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-11-17 20:09 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
Most csak én vagyok béna vagy nem lehet wildcardot állítani ha csak warzone-nal tolod?
-
csibe1
veterán
Visszaengedtek, de zero magyarázat volt a történtekről...
+#4396
Ez meg pláne szép húzás tőlük, mások meg közben vígan játszanak megvett a csíterszoftverekkel.
Tetvedék egy banda az egész; de ezt tudják is, nem véletlenül tiltották le a bérelt szervereket a CoD5 után.

Akkor még mindig menne az MW2019 is, meg csomó más CoD multi.
Utálatos egy pénzsóvár banda, amiért fizetsz az sem lesz igazából a tiéd.Ez a TPM bohóckodás meg egy kamu.
Vegyél új hardvert.
Persze, rögtön, ilyen árak mellett?
-
grizlisandor
veterán
És utána visszaengedtek, vagy még tart a vizsgálat?
Visszaengedtek, de zero magyarázat volt a történtekről...
-
tupacamaru
veterán
Vicc, engem is kiraktak 3 hétre, mert vizsgáltak, hogy csalást használok.
És utána visszaengedtek, vagy még tart a vizsgálat?
-
grizlisandor
veterán
Vicc, engem is kiraktak 3 hétre, mert vizsgáltak, hogy csalást használok.
-
csibe1
veterán
Sajnos tökéletes védelem csalók ellen nem létezik...
Tökéletes, kb. semmilyen ami van, hiába vannak a nagy dumák, hogy bannoltak 5-6-10 ezer embert, fél évente talán. Másnap ugyanúgy játszanak tovább.

Nem baj, addig is jól keresnek az account árus meg a csítgyártó cégek.
Épp csak megint a régebbi géppel játszók vannak a hosszú cumin.
-
Laraxior
titán
Most lattam maszkoss02 yt videojat es megértettem mi lehetett. 0 kill, 0 damage, win

Egyszer én is nyertem egy kört úgy, hogy egyedül voltam.
Mondjuk amúgyis az én stratégiám az, hogy hagyom a többieket játszani, meg redukálódni, majd a végefelé kezdem el keresgélni az ellent.
-
rewtenator
csendes tag
Egy video jól jönne róla megnézni.
Az sem mindegy hol voltatok a végén, mert pl a gátnál nem egyszer volt hasonló ott van nagy magasság különbség ott konnyű lent ragadni ha későn kapcsol a csapat.
De látatlanban vagy gasplayer vagy a pálya alatt glich/cheat, de ilyenről mar jó 2 éve nem hallottam/láttam. Bár most kaptunk 20 meg 25 győzelmes camo vagy mit, azt sokan pl cheat nélkül nem fogják osszehozni ezáltal sokan erre fogják hogy több cheatert látnak.Most lattam maszkoss02 yt videojat es megértettem mi lehetett. 0 kill, 0 damage, win

-
rewtenator
csendes tag
Az sem mindegy hol voltatok a végén, mert pl a gátnál nem egyszer volt hasonló ott van nagy magasság különbség ott konnyű lent ragadni ha későn kapcsol a csapat.
De látatlanban vagy gasplayer vagy a pálya alatt glich/cheat, de ilyenről mar jó 2 éve nem hallottam/láttam. Bár most kaptunk 20 meg 25 győzelmes camo vagy mit, azt sokan pl cheat nélkül nem fogják osszehozni ezáltal sokan erre fogják hogy több cheatert látnak.Teljesen nyílt terep volt semmilyen szint különbség, vagy alagút/bunker stb. Sajna vid nincs.
-
rewtenator
csendes tag
Igen én is csak erre tudok gondolni, de a nagy sietségben most őszintén megmondom nem emlékszem hogy hány játékost ír ki hogy mennyi marad, de azt tudom hogy a körben ott egymáshoz szorulva álltunk hárman és ugye egyre kisebb & majd elfogyott és még oda rohantunk egy egy plate-ért, de… mondjuk ilyet még nem hallottam hogy gas-player

-
grizlisandor
veterán
-
csibe1
veterán
Az mitől van, hogy a frissen, a játék menüjében regisztrált, emailban leokézott fiókommal sem enged belépni?

Elmennek ezek vissza az anyjukba, mert ez már szánalom.Közben nézem a redditen, hogy ez kb. 5 éve így megy.

Remélem csődbe megy ez az impotens cég, de lehetőleg minél előbb.
-
csibe1
veterán
Csalóvédelem miatt kell a TPM és a GPT.
Ne röhögtess, annyi a csaló, mint a szemét.

-
csibe1
veterán
Csalóvédelem miatt kell a TPM és a GPT.
Perszepersze, a végén még át is akarják majd szkennelni az egész gépem.

Mivel nincs TPM, a boot sectort meg nem piszkálom, akkor ennyi.
Nyaljanak sót...
-
grizlisandor
veterán
Mostanában nem játszottam a se multit (az MW2019 volt meg, de elszállt a vinyó, az accot meg lenyúlták vagy mi van), se Warzone-t.
Nagy nehezen beverkszem magam, erre itt rinyál, hogy TPM meg,
hogy a boot sector nem GPT.
Mi köze van hozzá, hogy milyen a boot sector?
Esetleg külön igazolás a helyi kormányablakból?
Mik ezek a baromságok?Csalóvédelem miatt kell a TPM és a GPT.
-
csibe1
veterán
Mostanában nem játszottam a se multit (az MW2019 volt meg, de elszállt a vinyó, az accot meg lenyúlták vagy mi van), se Warzone-t.
Nagy nehezen beverkszem magam, erre itt rinyál, hogy TPM meg,
hogy a boot sector nem GPT.
Mi köze van hozzá, hogy milyen a boot sector?
Esetleg külön igazolás a helyi kormányablakból?
Mik ezek a baromságok? -
Enton
addikt
Hello, br casualban az en csapatom maradt csak, 3-an voltunk, ossze zárult a kor, mindhárman meghaltunk, vesztes lett. Hova lett a másik squad? Ez vmi glitch lehetett?
De látatlanban vagy gasplayer vagy a pálya alatt glich/cheat, de ilyenről mar jó 2 éve nem hallottam/láttam. Bár most kaptunk 20 meg 25 győzelmes camo vagy mit, azt sokan pl cheat nélkül nem fogják osszehozni ezáltal sokan erre fogják hogy több cheatert látnak. -
Glaz-dozfhut
őstag
Csak mintha azt állítaná, hogy nem volt másik csapat. Ilyet nem láttam. Azt igen, ha kilépnek a másodikok, akkor 10 másodpercről visszaszámol. Lehet rossz ütemben lépett ki.
-
ULPIUS
őstag
Hello, br casualban az en csapatom maradt csak, 3-an voltunk, ossze zárult a kor, mindhárman meghaltunk, vesztes lett. Hova lett a másik squad? Ez vmi glitch lehetett?
Nem tudom van e még ilyen mert kb fél éve nem játszottam, de felhalmozott stimmel, ammo boxal, self revive-okkal simán tovább életben marad a gázban mint ti, ezer ilyen video van a youtube-on, 0 killes winek. Egyesek tökélyre fejlesztették ezt.
-
rewtenator
csendes tag
-
Laraxior
titán
Az aknát nem lehet loadoutba tenni valahogy? Néha néha találok akkor oké, de nem túl sűrűn
jobban szeretem mint a claymoret -
Enton
addikt
-
Laraxior
titán
Most hol vannak szétszórva a nyitókártyák a spec dobozokhoz a felhúkarcolóban? Ahova a biliárdgolyókon van az ajtónyitókód.
-
hadam98
senior tag
Vissza térnek a régi pályák?
-
Laraxior
titán
Szedné... 453GB-os a mappa és megtelt a partícióm. Azért ez egy vicc

Le is töröltem az egészet a francba, lehúzom inkább frissítés nélkül, ami csak 143GB. Gondolom benne volt a mappájában a BO6, BO7 is, amikor ingyenes időszak volt
-
Chrys_
addikt
BO7 frissítés miatt Karácsony előtt lecseréltem a 1080Ti videokártyát egy használt 4070Ti Super-re, végre játszhatő lett a game 3440*1440 felbontáson
A game update előtt még ez a régi kártya is elég volt, most viszont tényleg vége van... -
grizlisandor
veterán
-
odipapa
senior tag
Tegnap leszedett vagy 100 gigát frissítésként és nem történt semmi.....aranyos.
-
kisselandras
senior tag
Mai dmz győztes ^HUNTER^aimbot ping hogy verjem anyá...remélem olvasod
-
Mentolka
senior tag
Be van állítva az inventory a TAB billentyűre. Oszt baxik működni. Mi a fax ban ezzel a mocsokkal???
-
dudu5130
őstag
-
Laraxior
titán
-
huby80
senior tag
-
dudu5130
őstag
Én már az átállás előtt abbahagytam több év után, baromi unalmas kezdett már lenni az egész, kevés pálya, néha jönnek új de mégis ugyanolyan fegyverek meg valami új design (ami egyre gagyibb), rohadt sok csaló és ennyi már csak a játék évek óta. Igaz én leginkább a dmz-t szerettem az elmúlt években, amíg volt értelme vele játszani. Mióta megjelent az ARC Raiders eszembe se jutott ez hitványság.
Én jópár év után tértem vissza, de tetszett. Viszont ez a BO7 mód nekem ultra gáz. A régi cuccok el is tűntek....
-
ULPIUS
őstag
Én már az átállás előtt abbahagytam több év után, baromi unalmas kezdett már lenni az egész, kevés pálya, néha jönnek új de mégis ugyanolyan fegyverek meg valami új design (ami egyre gagyibb), rohadt sok csaló és ennyi már csak a játék évek óta. Igaz én leginkább a dmz-t szerettem az elmúlt években, amíg volt értelme vele játszani. Mióta megjelent az ARC Raiders eszembe se jutott ez hitványság.
-
dudu5130
őstag
Nekem ez a BO7 Warzone nagyon nem jön be. Szerintem nagyon elrontották. Pedig a nyáron/ősszel eléggé ráfüggtem, de ez az újítás átlökött a BF-re.
-
Enton
addikt
Áááh ne is mondd! minden küldi kész volt a második nap.aztán csak két napig szenvedtem a killstreaks-os küldivel. Végül sikerült. A napalm szart sem ér,hallottam hogy kattog az enemy,de sosem halt bele. A mortart a legkönnyebb elküldeni,az airstriks-ot kész szenvedés,mert állandóan visszaszámol. Viszont van a shopban valami pisztoly killstreaks,végül azzal csináltam meg a maradék 7-et! Azzal sem könnyű, mert nagyon lassú. Két lövés kell az enemybe,de az első és a második közt nagyon sok idő telik el,így jópárszor meghaltam mire meglett.
Ohh a hand cannon, az is killstreak ezt el is felejtettem.
Na akkor csak lehet meglesz a piros oldal is. -
Bubaaa
senior tag
Igen,most én is resu casualban húzom. Ráadásul ott még a camokra is rá lehet menni. Mire felszintezem a fegyót,megvan a damascus gold is. Benyomom a dupla XP-t,és megyek darálni,közben kapdosom fel a bountykat, az is adja az XP-t. Én is úgy veszem fel a földről,hogy ami még nincs kihúzva azokat kapom fel,míg nem veszem meg a load-ot.
-
Bubaaa
senior tag
Ha meg kell a loadout eséskor, akkor holiday rush, ha graplig hookra ráérez az ember jókat lehet ott is darálni. Tegnap az ottani küldiket csináltam de a 10 kill with killstreaks szerintem kimarad, egyik másik számlálója nem is hajlandó nullázódn, arstrike-ot leváltom napalmra azt meg rögtön küldi.
Áááh ne is mondd! minden küldi kész volt a második nap.aztán csak két napig szenvedtem a killstreaks-os küldivel. Végül sikerült. A napalm szart sem ér,hallottam hogy kattog az enemy,de sosem halt bele. A mortart a legkönnyebb elküldeni,az airstriks-ot kész szenvedés,mert állandóan visszaszámol. Viszont van a shopban valami pisztoly killstreaks,végül azzal csináltam meg a maradék 7-et! Azzal sem könnyű, mert nagyon lassú. Két lövés kell az enemybe,de az első és a második közt nagyon sok idő telik el,így jópárszor meghaltam mire meglett.
-
Enton
addikt
Ha meg kell a loadout eséskor, akkor holiday rush, ha graplig hookra ráérez az ember jókat lehet ott is darálni. Tegnap az ottani küldiket csináltam de a 10 kill with killstreaks szerintem kimarad, egyik másik számlálója nem is hajlandó nullázódn, arstrike-ot leváltom napalmra azt meg rögtön küldi.
-
csákány.
aktív tag
Igen én is azért várom.
Az én kedvenc játékmódom is a Plunder, és én is várom, de Resu Casual-ban is egész jól lehet fegyvert húzni, ha mindig következetesen a fejleszteni kívánt fegyvert veszed fel a földről és a loadoutból is
-
tupacamaru
veterán
Igen én is azért várom.
-
Bubaaa
senior tag
Lesz még itt plunder, vagy el lehet felejteni?
Én is hiányolom. Ott 3 meccs alatt kimaxolom a fegyvert. Így az új szezon elején jól jött volna a sok fegyót kihúzni..
-
tupacamaru
veterán
-
Enton
addikt
hetente(szerda vagy csütörtök este 6 körül) frissül a playlist most épp ez:
-
tupacamaru
veterán
-
Laraxior
titán
Ami a Signal Stationon lehet aktiválni heatmap, uav tower (bekockázza a mapot, zöld, sárga, pirossal) azt lehet egy embernek aktiválni?
Felkapcsoltam a villanykapcsolót lent, felmentem a vezérlőbe, de azt írja, hogy nincs felkapcsolva a villany
Vagy több helyen kell az áramot felkapcsolni? Youtube videoban csak ennyit ír. Nem mintha amúgy sok info lenne róla.
#4353venom8888: Én dobtam be nemrég screent a játékból, így kellene kinéznie, maxon, DLAA-val.
-
venom8888
addikt
Driver-ek legfrissebbek?
Adatlapod alapján a gépednek bírnia kellene.Friss persze
-
grizlisandor
veterán
Driver-ek legfrissebbek?
Adatlapod alapján a gépednek bírnia kellene. -
venom8888
addikt
at allitottam,de ugyan olyan tompa,kockas, szar.Nagyon elkurtak valamit az optimalizacioval. Minden extremen van,es ugy nez ki mint ha Low lenne, 6 eve jatszom a Warzone al, eszre veszem ha valami valtozik,de ezt a vak is eszre veszi.
-
Bubaaa
senior tag
-
venom8888
addikt
Minden maxra van allitva a grafika settingsbe, de ugy nez ki a jatek 2k ban,mint ha 640x480 Low on lenne, mi a ge...ert, nem tudom.
-
venom8888
addikt
Részletek nélkül elég nehéz lesz segíteni.
Extrem beallitasok,minden high,meg maximum, Fidelity cas 100. render resolution off. No dlss.
-
grizlisandor
veterán
-
venom8888
addikt
Segitsetek. 1440p ben extrem beallitasokon tolom, es olyan kockas fos a kep hogy nemigaz
-
Enton
addikt
Semmi extra amit máshol nem lehet találni. A bunkereket inkább megéri körbehelizni mint ezt megcsinálni.
A toronyból is elvették a három ládát, de a teremet nem pucolták ki így egy jó kezdőcsomag kis pénzzel az asztalon, uav a szekrényen szembesarokban, ahol voltak, érdemes néha benézni értük de a torony is teli jó sok ládával néha még a narancsokat se sajnálja. -
cseze
tag
-
Laraxior
titán
-
cseze
tag
-
Laraxior
titán
Láttátok, hogy ezt az ajtót kilehet nyitni?
A kulcs mondjuk a térkép másik oldalán van a pályán kívül.
-
Bubaaa
senior tag
Ahogy sorolja a fegyver típusokat, hogy shotgun, sniper, marksman stb, ugyanott tovább görgetsz és külön kategória a "legacy". Viszont akkor nincs dupla fegyver a loadoutba, amennyire tudom. Egy elsődleges és pisztoly.
Engedi a két Bo6 os fegyvert betenni. Én első nap c9-kilo141 kombóval mentem. Állítólag a csipákat nem engedi. Beteszed a loadoutba,és mikor ki akarod venni pisztolyt ad helyette. Ez is csak bug, gondolom majd javítják.
-
Laraxior
titán
Köszi, meg is van.
Csak az equipmentek maradnak az újak.
De összeraktam az XMR-t meg a gpr91-et

-
Enton
addikt
Ahogy fent lapozod a fegyvereket hogy assault -> smg -> shotgun a legszélén jobbra legacy fül ott külön rá kell kattintanod hogy no progress ezekhez a fegyverekhez:
Selfrevive és gasmask kivéve, hogy frissítsen a játékmeneten:
Wildcardok is repültek, minden loadout overkill mivel úgy látták azt használják sokan.
Smoke oltja a tüzet ami még érdemes megemlíteni. -
Glaz-dozfhut
őstag
Ahogy sorolja a fegyver típusokat, hogy shotgun, sniper, marksman stb, ugyanott tovább görgetsz és külön kategória a "legacy". Viszont akkor nincs dupla fegyver a loadoutba, amennyire tudom. Egy elsődleges és pisztoly.
-
Laraxior
titán
Nem találtam meg. De elvagyok ezekkel is végülis. Viszont ládából dobott pl Kar98-at is.
Gázmaszk sincsen, a revive készlet is csak hébe-hóba akad...
-
Enton
addikt
Fegyverek lista jobb szélén van legacy opció arra külön nyomva lesznek régebbi codok fegyverei.
Hdr sniper helyett kis pisztolyt vagy ar-t add, de lehet majd minden bo6 sniper helyet, eddig csak a hdr-t próbáltam. -
Laraxior
titán
Warzoneban hogy lehet a régi fegyvereimhez jutni? Nemigazán találom a listában, de mástól már vettem el BO6-os cuccot, tehát valahol biztosan van
-
Enton
addikt
Esetleg egy képet vagy videót tudnál róla dobni?
Nálam a 1440p dlss balanced 60 sharpness dlss model transformer, többnyire minden low vagy off ilyet tud:

Ha itt bármi is kockásnak hat az kb kockának is tervezték, persze akkor jön, hogy ez állókép , meg szó szerint az is, mozgásközben ilyen.
Nekem olyan érzésem lett update után, hogy szebb lett overall, bár ez lehet a dlss4.0 feleménye is. -
grizlisandor
veterán
-
venom8888
addikt
Az importálás részét megtaláltam; Az account beállításnál a legfelső opció.
Oksa megnezen. Koszi
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
Glaz-dozfhut
őstag
Hirtelen nincs. Lehet nálam is olyan csak nem szúr szemet. Mentem hármat összesen. Közben megnyitottam a játékot, az alapján mondtam az utolsókat. Nem idegen tőlük a grafika butítása, hogy nagyobb tömegeket öleljenek fel. Néztél stream-et, hogy másnál is ilyen? Ha nagyon tré lenne, akkor el venné a kedvemet, azaz hozzá nem nyúlnék.
Esetleg az alap felbontás nem 2K-ra van állítva. -
venom8888
addikt
Ja, jó. Akkor az eltűnt.
A "detail quality" meghatározása arra vonatkozna, de elvben ultrán van nálad. Full screen exlusive-et használok DLSS-el képgenerálás nélkül, a lenyíló menüben a sharpness 81-es értékre állítva.van mas otleted akkor? render 100 on, world blure off. es megis kockasak az epuletek,es fa levelek stb
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
venom8888
addikt
Render resolution nem 100%-on van. Film grain, nem nullás értéken. (most nincs megnyitva a játék). Valahol hallottam, hogy van import gomb az előző verzió beállításai átmentéséhez. Személy szerint nem botlottam bele, pedig van amit nem tudtam reprodukálni.
film grain nincs a beallitasokban.
-
Glaz-dozfhut
őstag
Render resolution nem 100%-on van. Film grain, nem nullás értéken. (most nincs megnyitva a játék). Valahol hallottam, hogy van import gomb az előző verzió beállításai átmentéséhez. Személy szerint nem botlottam bele, pedig van amit nem tudtam reprodukálni.
-
venom8888
addikt
Sziasztok. Minden ultran van a jatekban, 1440p ben, de valahogy nem eles a jatek, mintha az epuletek a fak levelei kockasak lennenek, melyik beallitas rosz?
-
Mentolka
senior tag
Drága kenyér, repkednek itt a gigák, fura lett a játék.
Tiszta BF6 és Delta Force.Ez most már nekem is kicsit gyerekes - olyan rajzfilmszerű.
-
grizlisandor
veterán
Drága kenyér, repkednek itt a gigák, fura lett a játék.
Tiszta BF6 és Delta Force. -
Enton
addikt
Akkor nem is maradnék pc-n mer csak konzolra optimalizáltak még csak eddig.
Csakmert tpm meg sec boot nélkül már nincs "ingyen", marad a konzol ha nincs keret pc bővíteni /fejleszteni. -
sityuka89
tag
Egy jóadag fps-t megzabál a bo7 engine nálam pl 3090-el 160-180 fps-ről 134-100-ig meg néha alá is esik, verdansk.
Nem biztos hogy nagy élmény lenne a régi gépen, ha el is indulna.
Sokaknak van tpm meg secboot ja is és úgy sem hajlandó elindulni.
Esetleg egy használt ps5? Asszem azon is megy bill meg egér de nem tuti.Tegnap még játszott rajta fullhd-ban 100-110 fpssel
Szóval nem az volt hogy játszhatatlan.
Csak ugye tegnap este 18:00kor a frissítés és mostmár kéri a TPM 2.0-át is.Egyébként kontrollerrel játszik.
-
Enton
addikt
Egy jóadag fps-t megzabál a bo7 engine nálam pl 3090-el 160-180 fps-ről 134-100-ig meg néha alá is esik, verdansk.
Nem biztos hogy nagy élmény lenne a régi gépen, ha el is indulna.
Sokaknak van tpm meg secboot ja is és úgy sem hajlandó elindulni.
Esetleg egy használt ps5? Asszem azon is megy bill meg egér de nem tuti. -
sityuka89
tag
Sziasztok! Tesómnak a régebbi gépe van, nincs benne tpm-2.0 legalábbis a biosba nincs ilyen lehetőség.
Secure boot be van kapcsolva.Esetleg valami ötlet hogy hogyan tudná játszani ha nincs TPM-2.0?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
poszmetpeti8
csendes tag
-
Enton
addikt
Sziasztok.
Csak engem nem akar engedni a játék játszani?

Adott egy HP Pavilion TG01-2440ND asztali pc:
-Ryzen 7 5700G
-16GB DDR4 Ram
-1TB SSD
-RTX 3060Ti 8GbA probléma a következő: Bios le van frissítve (HP assisstant appból), Secure Boot on, GTP partíció rendben, TMP 2.0 pipa (Bár nekem 0-ás az utolsó előtti szám, ez lehet elvileg a ludas). Viszont a warzone így sem hajlandó működni. A hiba amit kiír, hogy Bios Firmware: Update required.
A warzone oldala szerint ez a jó: AMD 3.92.5.5, nekem meg ha jól mondom fejből (Még nem értem haza) 3.94.0.5.
Nem számolom már mennyi időt szántam ennek a megoldására, de azt hiszem elfogytam.
Gondoltam bedobom ide, hátha valaki járt még ilyen cipőben és tudja mi a megoldás.
Előre is köszi.
Rápróbálnék a a bf redsec-re ha az enged játszani, akkor cod a ludas és idővel talán patchelik(szinte kizárt).
-
poszmetpeti8
csendes tag
Sziasztok.
Csak engem nem akar engedni a játék játszani?

Adott egy HP Pavilion TG01-2440ND asztali pc:
-Ryzen 7 5700G
-16GB DDR4 Ram
-1TB SSD
-RTX 3060Ti 8GbA probléma a következő: Bios le van frissítve (HP assisstant appból), Secure Boot on, GTP partíció rendben, TMP 2.0 pipa (Bár nekem 0-ás az utolsó előtti szám, ez lehet elvileg a ludas). Viszont a warzone így sem hajlandó működni. A hiba amit kiír, hogy Bios Firmware: Update required.
A warzone oldala szerint ez a jó: AMD 3.92.5.5, nekem meg ha jól mondom fejből (Még nem értem haza) 3.94.0.5.
Nem számolom már mennyi időt szántam ennek a megoldására, de azt hiszem elfogytam.
Gondoltam bedobom ide, hátha valaki járt még ilyen cipőben és tudja mi a megoldás.
Előre is köszi.
-
Mr X
veterán
-
shotika
addikt
-
Laraxior
titán
Mik ezek a konténerek?
-
Laraxior
titán
-
Enton
addikt
A legtöbb lvl1 még mindig bug az adatbázis olvasásban. Legegyszerűbb eldönteni valakiről hogy bot-e vagy sem, hogy dob-e gránátot és fedezékbe fut-e, mintsem tovább azonos irányba.
-
Laraxior
titán
Ezek a lvl1 playerek botok, vagy micsodák? Némelyik úgy mozog, mintha 20 éve warzoneozna... Néha belebotlok magyar nevűbe is
-
Enton
addikt
Ha nem ír semmi extrát kereséskor akkor casual-al kellene próbálkozni 150 vs 44 player.
Minap volt egy rakat ban kiszórva, nem elég hogy így is egyre kevesebben játszanak még ez is.
Ja meg mindenki bo7-t grindol camokért és egyéb cuccokért. -
Mentolka
senior tag
Miért nem talál mecset a játék a nagy pályán?
-
hadam98
senior tag
De jó, hogy olyan fekete ruhába ráadásul árnyékba volt a csávó, hogy nem láttam kit lövök. Most olyat beraktam észre se vesznek a pályán. Kegyetlen ez a sötét változat.
-
csákány.
aktív tag
-
Enton
addikt
-
Laraxior
titán
100+GB update... ezmicsoda?
-
ULPIUS
őstag
Mennyi?
Nekem elindul, játszani is tudok, csak néha összeomlik. Van hogy 40p után, van hogy 15p. Van, hogy pár napig nem csinálja, engem már nem érdekel.
Keress rá chatgpt-vel akár a képre amit linkeltél. Az majd ad javítási opciókat, ki kell próbálni hátha valamelyik megoldja a gondod. -
dudu5130
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
4400 - 4301
4531 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Microsoft Outlook topic
- PlayStation 5
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 - 14 / i5-1145G7 / 16GB / 256GB / 6 hónap garancia, számlával!
- Redmi Note 9 Pro, 6/64GB, 4G, Tropical Green, Dual SIM, független
- Samsung Galaxy Watch5 Pro 45mm 4G LTE (SM-R925) 6 hónap garancia, számlával!
- Vivo X300 Ultra 1TB (Magyar rendszer, Global verzió)
- Akkumulátor töltő, EN-EL15 Li-Ion akkumulátor Nikon hologramos - Nikon DSLR fényképezőgépekhez
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Bontatlan! Apple iPhone 13 mini 256 GB Midnight Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple IPhone 13 Pro Max, 128GB, Újszerű 12 Hónap garanciával

jobban szeretem mint a claymoret
Na akkor csak lehet meglesz a piros oldal is.