Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Space Marine 2 servers will undergo a maintenance tomorrow at 9 AM UTC / 11 AM CET / 05 AM ET and should last an hour. Disconnects can be experienced. It aims at preparing our upcoming patch, which will release tomorrow.
Thank you for your patience! -
Delávégá
tag
válasz
WayneGace #197 üzenetére
Ha még csak ennyi lenne vele a probléma, de van olyan rész amikor te eleve nem tudsz odamenni, mert olyan a pálya és csak pazarlod a lőszert, időt, meg a saját HP-d hogy a messzibe kivégezz mindenkit. Nekem ilyen szempontból iszonyat csalódás az AI, nagyon gyenge és ez inkább csak idegesít és még nehezebbé teszi az amúgy se könnyű kampányt. Amúgy részemről minden mással elégedett vagyok. 4,9/5 a játék nálam az AI miatt.
-
Delávégá
tag
válasz
FollowTheORI #195 üzenetére
Kampányban az AI is meg van zavarodva. A csapattársak néha csak állnak egyhelyben és nem csinálnak semmit, executeot ritkán alkalmazzák és persze minden élő dög engem céloz. Operation ehhez képest kész felüdülés, mondhatni laza kiruccanás a kisboltba. A kampányt azt legnehezebb fokozaton viszem, és marha béna az AI.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
WayneGace #194 üzenetére
Nem erősítésről van szó, ezek sima alap vagy massive wave-ek rögtön... na de majd ha eljutsz oda, hogy maxos a karaktered + egyik fegyver rá, és szeretnél egy másikat felhúzni, amihez kisebb szint kell induláskor, meglátod miről írtunk...
(már ha addig nem változtatnak rajta)Bár mondjuk tegnap épp 4-es szinten közel fullos karakterekkel is sikerült megzavarodnia jópárszor az AI-nak, és olyan hordák jöttek, hogy 10-15 majoris körülvesz + a kicsik ameddig ellátsz, majd megjelenik a két lebegő Zoanthrope és vagy a Lictor oszt szétcsapnak mindenkit pár perc alatt.
Vagy ha túl is éli az ember, elfogy a lőszer meg az élet és a következő szakaszon jön egy ugyanilyen, amire már nem lesz semmi.Persze ezekre is van néha megoldás, ha van 1, jobb esetben két tápos melta fegyveres arc... azokkal még ezek is végigtolhatóak kb 50-50%-ban, ha marad elég lőszerük.
Mondjuk a legnagyobb szívás még mindig, ha egy ilyen kimerítő harc után, jön egy Neurothorpe és szarrá bombáz villámokkal. Főleg ha valami szűk helyen jön és beszorul az ember.
-
WayneGace
őstag
válasz
FollowTheORI #187 üzenetére
Ha nem tudjátok megakadályozni, hogy erősítést hívjon, akkor simán átcsaphat szökőár szerű hordává, mert újra és újra hívják az erősítést.
Szerintem vannak olyan játékosok, akik nem nagyon érzik a karaktert és emiatt nem játszanak jól vele. Például én heavy-vel szerintem jó vagyok, tudom segíteni a csapatot. Bulwarkot kezdtem el, ott éreztem, hogy nem megy olyan jól és én vagyok a gyengepont. Bár tegnap már ráéreztem és szerintem jól ment vele. Egyedül két AI-val lement 3-as szint.
Fura egyébként, mert valamikor teljesen korrekt, jó játszók csatlakoznak be, hiába alacson szintű. Volt, hogy 4. szintű pálya ment le lv9-es játékostárssal. De van olyan is, amikor úgy érzem, hogy a lv22-es sem tudja, hogy mit kellene csinálnia.
Remélem ezt a fegyver XP-s dolgot kiveszik, mert butaság így szerintem.
Illetve remélem a PvE részre jobban ráfekszenek, és lesz sok pálya, akár DLC-ben. Mert én ott érzem a space marine-ságot inkábbb. A multi rész némi túlzással talán , szinte akármelyik fps-é is lehetne. -
Ez sajnos nagyon gyakori. Nyugodtan nyomj egy "u" betűt hogy cancel matchmaking, ha azt látod, hogy tré a csapatösszetétel. Én már rendre ezt csinálom. Ha pedig beválik egy csapat, figyelem elmegy-e valaki közülük következő meccs előtt, vagy maradnak-e.
Azt hozzátenném, hogy ha PVP akkor csakis Capture and Control-t tolok, mert izgi^^
-
sith7
félisten
válasz
zsolesz967 #189 üzenetére
Nekem abból van elegem, hogy az én csapatom tagjai állandóan lvl 10 alatti, ami nem gond , mert én is az vagyok, de az enemy csapatban általában lvl 10+ mindenki
-
Peace
nagyúr
Fuhh, én nagyon éltem most ezt a 3 napot!!! Pénteken végre felmentem a magyar Discord szeróra és egyből lettek értelmes játszópajtásaim!
Se perc alatt 25 lett a vanguard is és minden fegyvere relic. Aztán tactical-nak is összehoztam a relic plazmát és most már a sniperem is 14-es. Úgyhogy csak jó társaság kellett és már nem téma a ruthless! Mondjuk ha nerfelik a meltát, akkor mindennek vége.
-
zsolesz967
aktív tag
Pvp-ben is kitalálhatnának valamit,mondjuk,ha kilépkednek a játékosok,mert épp vesztésre állunk,akkor legyen valami büntetés.Volt olay,hárman játszottunk hat ellen,m9ndanom sem kell ki nyert.
Destiny-ben ez úgy volt megadva,ha folyamatosan kilépkedsz,akkor,ha jól emlékszem kaptál egy hetes eltiltást minden több játékos módtol(Gambit,Crucible).
Mondjuk ott azért is ezt kaptad,ha laggoltál és a többi játékos jelentett. -
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #187 üzenetére
+1
Tegnap mentem egy lvl2-et 25-ös karival és ami tök simán ment, ledaráltak. Csak ennyit láttam kiírva: Massive enemy wave...de annyian jöttek, hogy esélytelen volt bármit csinálni. Ez ilyen, erre figyelni kell még, gondolom majd javítjákNaív ON
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
WayneGace #184 üzenetére
Igen, sajnos a fejlesztési rendszer rendkívül átgondolatlan lett.
És emellé jön, ha magas szintű karival mész alacsony nehézségeket (ahol a kezdő fegyver hatásos még), akkor az AI director szarrá szívat... olyan hordák jönnek, hogy néha első szakaszon megfekszik mindenki, hiába 25-ös akár kettő is (average szinten is!!).
Szóval ezen is lenne még mit finomítani bőven...
A legtöbb bolt gun értékelhetetlen damage-ű, és a melee is underpowered nagyon a játékban (PvE legalábbis).
A káosz küldik pont ezért "lehetelenek", egyszerűen nyelik a golyót meg az ütést is annyira OP... és még mellé teleportálgatnak is össze vissza, meg a kis nyomi sniper is lesebez a rákba.
-
WayneGace
őstag
válasz
zsolesz967 #181 üzenetére
Én pont fordítva vagyok. PvP nem tűnt túl élvezetesnek nekem. Lehet majd teszek vele egy próbát. Operationből a 6-ből 4 már lement 4-es szinten is.
Jó lenne, ha lenne benne több pálya. Talán csak egy jön idén, az nem valami sok. Szerintem az egyes, kettes meg a hatos pálya az élvezetesebb. A káoszosok annyira nem jönnek be.
Ami nem tetszik, hogy hiába van 11 relic "tokenem" végig kell megint xp-t szereznem az új fegyverrel. Minthogy simán fel lehetne oldani. -
Peace
nagyúr
válasz
zsolesz967 #179 üzenetére
Én felmentem tegnap a SM2 Hungary discordra és 2 nap alatt relic lett minden fegyverem és 25-ös a második karim. Normális játékosokkal megoldható minden. Az elején megfeküdtünk pár alkalommal 3-ason, de ahogy fejlődtek a fegyverek, egyre jobban ment.
-
NA, végre aránylag nagy önbizalommal lenyomtam 3-as nehézségen a 6-os Operationst.
Az van, hogy végre feloldhattam azt a signature perk-et a Vanguard-on, hogy ha melee finishert tolok majoris vagy magasabbb enemy-n akkor 1% életet visszapumpál belém az armoron felül. Egyelőre működikI demand a bloodbath, or a bloodshower!
-
WayneGace
őstag
-
Peace
nagyúr
válasz
FollowTheORI #172 üzenetére
Eddig sajna 1 lila jött csak össze, a tactical-nak egy plasma. Na de majd szép lassan csak meglesznek. Most Vanguard-ot húzok éppen, mert tactical már maxos.
-
WayneGace
őstag
Most már nekem is van big boy meltám:
-
WayneGace
őstag
Alakul. Sajnos még kell XP, hogy meg tudjam venni a Relic fegyvert.
-
Peace
nagyúr
Nézem AnnieFuchsia-t Twitch-en és majdnem agyrákot kaptam. Minden kis apróságra ellövi a multi-melta töltényeket, aztán 0 tölténnyel elrohan a lőszeres láda mellett és azt se tudja mi van. Nem hajlandó jelölni felszedhető tárgyakat és ellenfeleket a társaknak. Pedig ez a 4. karaktere..... Csak a drop-ok miatt indítottam el, de basszus! És ráadásul 4-es nehézségen tolják 12/15/15-ös csapattal. Mi pedig a 2-esen haldoklunk továbbra is 3-an.
De így nézve elég gyerekjátéknak tűnik. Nem tudom hogy csinálják.
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Van olyan rész, ahol lehet gyakorolni a kombókat, támadásokat?
-
válasz
ricsiv92 #163 üzenetére
Jelenleg sajnos nincs, csak akkor kikerülhető a class egyezés ha olyan csapatba rak, akik már in game. Látod alul hogy join in progress, odaállsz a géphez és töltőképernyő után (!!!) felhozza a class választó képernyőt amin már az a 2 nem lesz rajta amit a csapattársaid választottak
Csak ehhez egy loadingot végig kell szenvedni.
-
ricsiv92
tag
Van olyan beállítás, hogy lehetőleg olyan csapatba tegyen, ahol elfér a választott class-om? Így kissé visszás a kis szintű karakter egy nagyobb operation-ben, mert le kellett cseréljem.
-
Peace
nagyúr
válasz
VágniValó #160 üzenetére
Nagyon erős tényező az RNG sajnos. Én is voltam két random arccal, akikkel piszok jól nyomtuk, a 2/3-áig szinte nem is vesztettünk HP-t. Onnantól viszont annyi ellen spawn-olt ránk meg Hellbrute meg kutya fa**a, hogy alig éltük túl. Pontosabban úgy lett victory, hogy ketten haldokoltunk a földön, a harmadik arc meg éppen csak behúzta, de 70 mob loholt a nyakában.......
-
Mindig szidom magam a failed 3-as szintű után, hogy pocsék Vanguard vagyok, aztán jön az összesítő képernyő és látom hogy 2. vagy első vagyok killekben + a melee damage-nél toronymagasan első vagyok. Akkor esik le, hogy OK hogy sz@r vagyok de a csapat meg csak lefele húzott...
-
Mi a módja egy kampány küldiből a csatahajóra való vissza jutásra?
-
myckey
veterán
Hiánypótló darab, a játékélmény magával ragad...hab a tortán, ha még az atmoszféra is kedves az ember számára !
-
prokxy
veterán
Akinek nehezebben megy a parry-blokk téma, az nézze meg ezt:
YT linkNekem ez a része újdonság volt, BLOCK felé fejlesztettem a melee fegyót és nem is volt időablakom a perfect parry-re.
Az ideális a Balanced, de akinek nehezebben megy, akkor Fencing felé menjen és összességében az a kifizetődőbb számára. Később pedig átállítható.
Lehet ez van a tutorial-ban ecsetelve, de akkor nekem kimaradt. Tegnap átvariáltam a fegyvert és 100x jobb lett a hárítás, visszatámadás, remélem segítség vkinek, aki eddig kínlódott vele
-
zsolesz967
aktív tag
Srácok engem ma visszadobott 16-ról 13-as szintre,és elvette az összes eddig Pvp-ben feloldott fegyver skint.
-
Shadowguard
senior tag
Az tök jó, hogy a kampány küldetéseket újra lehet játszani a kimaradt dataslate-ek miatt, de még egy ilyen nyomorult, nyögvenyelős, idióta megoldást, hogy mire egy küldetést elindítok addig háromszor csatlakozik a szerverre, kétszer kell liftezni és öt párbeszédet végighallgatni...
Igazán beletehettek volna egy olyan opciót is, hogy ha már egyszer kész a küldetés rögtön kezdhessek a bolygón másodjára és ne kelljen ezt a sok időhúzást végigszenvedni... -
Peace
nagyúr
Na ma meg azt csinálta két op közben is, hogy nem adott be játékost harmadiknak, hanem végig a bot volt velünk.
Pedig lehoztuk volna szerintem a 3-as nehézségüt, ha nem a bot van velünk, egy nagyon kicsi HP-ja maradt csak a dögnek, mikor meghaltunk. Pedig a zsebünkben volt a lila cucc, de így elveszett......
-
gainwardgs
veterán
Eszi gépet rendesen, story vége felé volt egy keményebb bossfight hát jah izzad a masina
viszont kegyetlen jó a game.
Gyors megnéztem PVP-t is, de számomra az annyira nem adjamég
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
Shadowguard #143 üzenetére
Egy ember még belefér,akár kettő is,de hatan hat fele megyünk,enemy team meg csapatban van,úgy semmi esélyünk.
-
válasz
zsolesz967 #142 üzenetére
Pontosan, pedig úgy megy szépen a csapat pontszáma felfele ha többen állunk a behatárolt területen. Capture and control nagyon adja, mivel dinamikusan változik a kijelölt terület így a camper-ek nem kényelmesedhetnek el.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
zsolesz967 #142 üzenetére
Akkor engem se szerettél volna ma, én is azt csináltam heavyvel (mondjuk én biztos távolból azért aprítottam őket). Viszont csak mérgelődni kellett, a harmadik nekifutásra engem dobott a farok jó végére, meg is lett az öt kill halál nélkül (egész pontosan nyolc), még Seize Groundban letolom a 10 meccset és részemről ennyi volt a pvp
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
Shadowguard #141 üzenetére
Nekem a kedvencem az,amikor területet kéne foglalni,mert azért jár pont,és rajtam kívül senki nem csinálja.
-
Shadowguard
senior tag
válasz
zsolesz967 #131 üzenetére
Én nem tudom mi számít, de ha másra nem legalább a szintekre figyelhetne a játék. Mentem most is egy kört, nálunk én vagyok a legmagasabb szinten hetessel, odaát meg a classok és négyes meg ötös szintűek, nem még a játékosok.
-
Peace
nagyúr
válasz
gainwardgs #137 üzenetére
Nálam nagyon szép éles volt végig a játék 1440p natívban. De DLSS quality-ben is teljesen korrekt.
-
válasz
gainwardgs #137 üzenetére
Én tényleg nem tudom de itt sokan írtak különféle bugokat meg fagyásokat, mi ketten játszunk pc és Xbox crossplay, egy darab akadás, fagyás vagy bug nem volt eddig és végig toltuk a kampányt és most tartunk az utolsó operation-nél
-
válasz
gainwardgs #133 üzenetére
1440p-ben játszol? Mert a day1 patch óta nekem 4K DLSS Qual-ban ugyanolyan szép éles a kép mint bármelyik másik játékban
-
Lendova
őstag
válasz
Van benne sharpness filter, csak options menübe már nem került bele, azért nem látod a megszokott elmosást.
Amúgy ennek tök alapnak kellene lennie. Ha már TAA (is) kerül a játékba, akkor legyen mellette egy állítható sharpness filter, hogy ne driver-ből kelljen megoldani. -
válasz
Ezt csak aláírni tudom. Render scale: TAA felette a másik pedig native. Legszebb tükröződés, víz + minden az egész olyan szép crispy képet ad.
-
Lendova
őstag
válasz
gainwardgs #130 üzenetére
Nem az a lényeg.
Hogyan lehet 2x alacsonyabb felbontáson renderelni?
A másikat se sikerült megfogalmaznia valakinek ellentmondás nélkül. -
zsolesz967
aktív tag
válasz
Shadowguard #127 üzenetére
En csak kérdezem
,de Pvp meccsek végén kiírja,kinek mennyi a pingje.Nem lehet,hogy az is számít?
-
válasz
Shadowguard #126 üzenetére
Ez így van, én is rápróbáltam vagy 4-5 alkalommal, mindegyik lose, azt hittem csak én vagyok szerencsétlen, pedig öltem rendesen, el is engedtem én azt a pvp-t
-
Peace
nagyúr
válasz
Shadowguard #127 üzenetére
Én nagyon szépen aprítottam az ellent. Lehet változott valami az elmúlt napokban?
-
Shadowguard
senior tag
Nem, ilyen a mesében nincs... Lövöm hátulról cirka 2 secig, megfordul és agyonlő... Én ezt feladtam, ez nevetséges. Ez vagy cheater vagy én nem értem a játék rendszerét, de ez így totál értelmetlen
-
Shadowguard
senior tag
Jó a matchmaking pvp-ben... Idáig tízből egyet tudtam nyerni, volt olyan kör, ahol 20-50re kaptunk ki... De legalább sikerült összehozni egy 3v6os kört is...
Nem mintha különösebben érdekelne a pvp, de azért az achikat ki akartam szedni belőle... De így... -
Lendova
őstag
-
zsolesz967
aktív tag
Két Bulwark folyamatosan támadta a spawn pontunkat Pvp-ben,amiből az lett,hogy minket is meg az ellénfél tagjait ugyanarra a pontra dobálta be,több,mint fél percen keresztül.Azt a káoszt,ami ott volt
-
lofagi
addikt
válasz
gainwardgs #121 üzenetére
Főleg, h már a 4 napos előny ami szerintem az egyik legnagyobb csábító élmény, az már ugye nincs. Az alap játék is tele van különböző jobbnál jobb páncéllal. Így bőven jó az alap. Ahogy a kolléga is említette. #122
-
válasz
gainwardgs #121 üzenetére
Early access, és egyéb ritka színek illetve kosztümizációs csicsa dolgok. A kontentet mindenki megkapja amikor jön (új pályák, operations extra küldetések). Szóval ha az előbbiek nálad nem szempont, akkor ne adj többet a standard áránál.
-
gainwardgs
veterán
Hali
Ha jól látom a sima változaton kívül a többi csak a season pass-t tartalmazza
Vagy nem
Ér annyit vagy bőven elég a sima változat -
válasz
zsolesz967 #116 üzenetére
Így még spec nem jártam. Viszont itt megjegyeznék valamit, szerintem azaz a tapasztalatom alapján, amikor átlépek PVP módba mindig egy Heretic vagy Adeptus loop-ba kerülök, tehát amibe első meccsen rak, utána mindig ugyanarra az "oldalra" kerülök.
Aztán ki tudja, írtok itt olyan problémákat, amik nálam sose fordultak elő. A multinak nem egy nagy generál problémája van, hanem mindenkinél más
-
zsolesz967
aktív tag
Nálatok is előfordul,hogy Pvp-ben kiválasztjátok melyik classal akartok menni,a játék nem írja,hogy már foglalt,és bedob egy random classt?
-
Peace
nagyúr
Amikor ketten halottak voltunk és az utolsó gyerek húzta be a győzelmet, akkor az tényleg nagyon meredek volt! Vagy 60-70 ellenfél rohant utána.....
El se merem képzelni milyen a 4-es! Pedig ma toltam 25-ös emberrel, akinek relic fegyvere volt. Szóval valahogy lehozott legalább egyet.
-
Peace
nagyúr
Na ma reggel lement kettő operation 3-as nehézségen!!!
Valami félelmetesen nagy élmény volt, eddig ez a kettő vitt mindent, mert megizzasztott. Az első küldetés végén 4 varázspecsétet már feloldottunk és csak a negyediknél kellett volna rányomni, hogy interact, de ketten meghaltunk és ketyegett a respawn. A harmadik srác pedig a világ összes ellensége elől menekülve körbefutotta/gurulta a pályát és végül rá tudott nyomni, így victory lett.
Nagy lelkesedve vártam, hogy hova megyünk legközelebb az új kis random barátaimmal, erre kirúgtak.
De egy másik csapattal lehoztunk egy másikat. Viszont utána már folyamatosan haltunk.
De!!! Ha sorra bukjátok el 3-as nehézségen a küldiket, akkor menjetek vissza 2-esre. Iszonyatosan jól fog esni, hogy mennyire nevetségesen könnyű és ad egy kis lelki boost-ot!!! -
lofagi
addikt
válasz
zsolesz967 #109 üzenetére
Pvpben csak annyira számít, h a fegyverek feloldása ahhoz van kötve.
-
Peace
nagyúr
válasz
zsolesz967 #109 üzenetére
Az remek kérdés, fogalmam sincs. PvP-ben fejlődik egyáltalán a karakter? Kap passzívokat?
-
lofagi
addikt
Sajnos nem lehet visszafelé csinálni a dolgokat. A pályákon random helyeken lehet találni koponyát, egy db van egy pályán, ha épp van. Illetve ha megtaláljatok. 1-2 szint zöldet ad, 3as lilát s gondolom a 4es sárgát ( ott még nem jártam
).
2es szintén elkezdenek bejönni a mini bossok és azok is dobnak. Szal ha ügyes vagy akkor akár kettőt is ki lehet vinni.
Amikor már képes vagy a 3as szintet nyomni akkor ugye jönnek a lilák, abból lehet fejleszteni az alap fegyókat is majd.
-
Peace
nagyúr
válasz
zsolesz967 #106 üzenetére
Jajj, az is nagyon jó!!!
Mondjuk az volt gyanús, hogy első 4 meccset megnyertük és mind a 4 alkalommal első voltam a csapatban. Mondom ez kizárt dolog, mert ennyire biztos nem vagyok jó.
Ötödiket el is buktuk és kiléptem.
-
zsolesz967
aktív tag
Úgy érzem második nehézségtől már fontos lenne a kommunikáció a csapattársak között,meg egy minimum szint elérése.
Könnyebb lenne,ha mondjuk alapból alacsony szintű társakat csak könnyű operationsba engedné be a játék.Mondjuk,ha meg tarsakat nem talál a gép,Ai-val se vagyok előrébb.
-
Peace
nagyúr
válasz
zsolesz967 #97 üzenetére
Húzhatod a fegyvert pontosan addig, amíg meg nem akadsz, mint én.
Ahol már a lila cucc kell, hogy továbbfejleszd.
-
Peace
nagyúr
válasz
zsolesz967 #101 üzenetére
Na az meg a másik! alacsony szintű társakat kapok én is 2-es nehézségen. De ha esetleg néha beesik egy 8-as vagy 9-es, azokkal is szépen meg tudunk halni. Egyszer toltam egy 21-essel, azzal is meghaltunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motoros topic
- Borderlands 4 - Így harcol Rafa
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest