Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- PLC programozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WayneGace
őstag
Újra lejátsztottam a kampányt és elkeztem tolni operation küldetéseket. Nekem új volt, hogy vannak perk-ök és néhány új küldetés. Szintezés sem vészes, elég jól jön az xp.
Így, most én is azt mondom, hogy kellene még plusz tartalom. Számomra elsősorban PvE.
Jó játék továbbra is a butaságaival együtt, mint a sok töltőképernyő. -
válasz
WayneGace #264 üzenetére
Az a fura, hogy bár nem kommentelek ide én se, de minimum heti 2 alkalommal toljuk haverral vagy haverokkal, ha megvagyunk 3-an.
Igen jönnek új operation-ök, később idén pedig új PVP mód ahol mindkét fél Chaos lesz és azt írták lehet majd benne Hellbrute-ként is lenni...na ez volt az a pillanat amikor a hülye agyam máris az Attrition módra asszociált a Titánbré 2-ből^^
Kíváncsi vagyok hogy oldják meg, hogy pl X db halál után csak úgy jöhetsz vissza a classod helyett, VAGY pont hogy bizonyos pont megszerzése után aktiválhatod (very Titanfall 2) és gyakorlatilag kilapítod a marine-okat. Aztán lehet tök rossz irányba fantáziálok. VÁRÓS, spec én örülök hogy nem a következő részt sürgetik.
-
WayneGace
őstag
Nagyon leült a topic. Én sem játszom vele, de úgy látom tartalom azért jön hozzá.
Sose lesz szerintem multi játék, coopnak nagyon jó. Én nem bánnám, ha koncentrálnának a következő részre, mert érdekel, hogy miképpen folytatják a történetet. -
FollowTheORI
nagyúr
Pár év múlva jön a 3. rész...
-
ETOM
addikt
FOV SLIDER FOR PC 🎥You expressed how eager you were to get a FOV Slider since the launch. While implementing it has been technically challenging, we’ve finally managed to produce a slider worthy of our standards, introduced in version 6.0.
We hope this new feature will meet your expectations!
Na végül összehoztak valamit. -
zsolesz967
aktív tag
Kicsit halott itt a fórum🙂
A legutóbbi patch óta mikro laggok vannak nálam ps5-ön pvp-ben.Eléggé zavaró harc közben,mert a ilyenkor a hitet se veszi az enemy .Más is tapasztalt ilyet? -
válasz
VágniValó #259 üzenetére
FYI. Megoldódott. A December 5-ei Nvidia game ready driver (566.36) egyelőre úgy látszik tökéletesen javította problémát, nagyon-nagyon ritkán esek 100 FPS alá épphogy, de amúgy 110-130 között mozgok, és a legfontosabb: zéró lag egyelőre, direkt Inferno operations-ben próbáltam ki.
A Space Marine 2 alatt valamiért a Novemberi 566.03-as driver sokat durcizott (de csak ez a játék), minden jel szerint nem szerencsés 13900K-val és 4080-al.
Béke. -
A legutóbbi 2 frissítés óta nincs performace problémátok? Ha igen, hogy oldottátok meg?
Havernak pont a legutóbbi patch-ek óta javult a performance, nálam az ellenkezője.Sőt a legutóbbi frissítés óta brutál microlag/lag és fps dropjaim vannak miközben celsius és minden rendben, mert bal felső sarokban monitorozom. Nem értem mi történik. Először betoksiztam, hogy a gépemmel van valami (idén vettem). De amikor toltam 10 perc Horizon Forbidden Westet, vagy más játékot max grafikán DLSS nélkül, azoknál minden rendben HFW-ben konkrétan 110 fps-re is alig esek le...
Ma lehet meló után letörlöm és újra felrakom, bár nem tudom attól mi a jó francot remélek. -
malystryx
senior tag
válasz
VágniValó #254 üzenetére
Én reményeim szerint lassan bele tudok kezdeni komolyabban, csak nem mindig ér rá aki közben még mesél is a lore-ról, mert a nulláról kezdtem. A lényeg hogy 2-3 karakter közül elsőre nem mind állt a kezemre, de egyelőre a heavy beválni látszik, és számomra emberbarát. Ha ezt megtanulom, és a pályákat is, mehetnek a komolyabb class-ok. Volt hogy az elején az assault meglepett fentről, nem figyeltem, és meglepődtem hogy 1 impact-al kiszedett. Haver mondta hogy az ilyen, mert tápolták. A Las Fusil megint egy másik történet.
Nem vagyok egy jó játékos, a PvE nem nagyon jön szóba, mert a botokkal meghalok, semmit sem csinálnak, ezért maradt a PvP, 6-7 meccs után már egész jó lett. Ezt csak azért mondom mert féltem ettől a módtól, hogy azonnal kiszednek, de hála az égnek ez nem Call of Sutyi (bocsánat), úgyhogy nagyon tetszik. Mások is panaszkodnak hogy kevés a pálya, én viszont valami heal-elős class-nak örülnék, reméljük megjön hamarosan és nem csak 1 évig foglalkoznak vele. Nagyon elvarázsol ez az univerzum, a páncélokért egyenesen csorog a nyálam.Elképesztő ez a világ, lassan a könyvek is becsatlakoznak.
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
VágniValó #254 üzenetére
Ajánlom próbáld ki Sniperrel is,fun.Ha ráérzel szép Kd-kat lehet összehozni úgy,hogy közben észre sem vesznek.
Titanfall2 teljsen más,ott direkt úgy csinálták meg a pályákat,hogy lehessen a házakon futni és ugrálni ide-oda.Meg kellett a nagy tér a robotoknak.Mit nem.adnék egy Titanfall 3-ért.
Igazából a pályák kialakitásával nekem nincs bajom.Így is néha,ha lelőnek és vissza tesz a játék és mire oda érek a harcba egy örökkévalóságnak tűnik.Valljuk be a karakterek lomhák.Csak lehetne legalább még 3 map. -
Bad luck. Nekem jelenleg 150+ órám van benne
Kb 2 hete átváltottam Assault-ra (nem vicc addig csak vanguard-ot toltam szinte), és gyakorlatilag egy új játékot kaptam! Kicsit szokni kellett de azóta teljesen odavagyok az Assault-ért.Oké hogy van a 2 stukkeres class* Tactical és Heavy, ismerkedésnek teljesen jó mert mi vásárlók kapunk egy átlagostól jobbra sikerült shootert jó RPG elemekkel (ha szabad annak nevezni), de...amikor az ember Bulwark-ot húzza vagy a Vanguard-ot, vagy az Assault-ot, na itt jön ki számomra a játék zsenialitása és sokszínűsége. Mintha addig tök más game-el játszottam volna, nagyon tetszik hogy mekkora a különbség a class-ok között.
* Elnézést a Sniper main-ektől, még sose vitt rá a lélek hogy azzal toljam, de ami késik nem múlik
Jelen állapotában ami fáj az a kevés PVP pálya, 3 talán? meh. Remélem az új pályák nem ugyanezekre a design-ra épülnek mint ez a 3... Ott a Titánfallosz 2, abban összesen van 12 PVP pálya, mégis annyira különbözőek és jól lettek kialakítva, hogy bőségesen elég, sőt..
-
Peace
nagyúr
Nem vitt rá a lélek azóta se, hogy újra elindítsam. Pedig elvileg van új operation meg stukker is......Amikor kijött kegyetlenül ráfüggtem és felfejlesztettem a karikat meg a felszerelést, de lehet kicsit kiégtem.
-
malystryx
senior tag
válasz
zsolesz967 #250 üzenetére
Igen, mostanában próbálkoztam elkezdeni a játékot multiban, az egyik srác mondta aki bevitt a sűrűjébe (pvp), hogy elég nagy buffot kapott a class, ha nem veszed észre, azonnal elrak.
Heavy class-al kezdtem, nem voltam ellenfél neki.
-
zsolesz967
aktív tag
Az Assault amúgy kapott buffot?Konkrétan egy ütés neki bármelyik karakter.
-
zsolesz967
aktív tag
Kár,hogy nem lehet reportolni,az egyik játékosnak 450-es pingje volt.Többieknek olyan 30 és 80 között.Nem tudtuk eltalálni,olyan szinten laggolt,de ő minket igen.
-
válasz
zsolesz967 #247 üzenetére
Fasza...pont ma este terveztem majdnem 2 hét kihagyás után újra PVP-zni. Mostanában csak operations-t toltam.
Na majd jelentek ha ramaty. -
zsolesz967
aktív tag
Valami megint nem ok a szerverekkel.Pvp-ben nem létezik,hogy mindenkinek egyszerre 250 feletti pingje van,lag party is on.
Ha meg néha összejön egy normális meccs 20-30 közötti pinggel,ott meg a hit box tesz be,van,hogy kiszednek a fal mögül,vagy nem veszi a hitet az enemy player. -
Jherumit_
csendes tag
válasz
zsolesz967 #244 üzenetére
még így is élvezhető a pvp de sok vele a baj, a legnagyobb hogy minden energia, ötlet ami SM1-ben a pvp-ben volt átment erre a nyomorult unalmas 3 fős pve bohóckodásra és belerakták ezt a 3 mapot 0 perk és fejlődéssel mint "a pvp"...
-
gainwardgs
veterán
válasz
zsolesz967 #244 üzenetére
Utolsó patch óta valami vram leak van sztem, kb 1 óra játék után a vram felfut maximumra, szaggat stb.
Csak teljes újraindítás segít -
zsolesz967
aktív tag
Én szinte csak pvp-ben játszok,de az utolsó patch óta többször látom a Connection Lost üzenetet,mint Michelle Wild brét.
Arról ne is beszéljünk,hogy pvp-ben a matchmaking borzalom.Van,hogy 4-4 ellen kezdünk és az utólag bedobott 2 játékost ugyanabba a csapatba teszi be,tehát nem 5-5,hanem 6-4 ellen. -
Najó beállok a sorba: F@sz televan a legutóbbi patch-el. Komolyan mondom, azon a szinten voltam előtte, hogy kellő koncentrációval vérszemet kapva, sohasom wipe-oltunk Ruthless-en, egyik Operations-ben sem, voltak necces helyzetek de kihúztuk a másikat mindig a sz4rból...mostmeg?
Ruthless fokozaton egyszer sem tudtam még kivinni az új 7-es Operationst. Este jön haver és együtt fogjuk tolni, de nem a randomok hibája, többször is nagyon kompetens randomokba futottam. Az utolsó résznél olyan wave-eket küld a játék, meg lictor meg kisf@szom, hogy már tényleg nevetséges.
Ma külön óriási élmény volt, hogy max HP és max armor mellett belerepültem hook-al a Lictorba, épphogy beleszállok tudjátok mi történt? ...holtan estem a földre 120 sec pihenőre, nem is értettem mi történt. Csapattárs be is írta nekem chatbe hogy: "Thanos snapped" mert első sorból látta hogy a játék gyakorlatilag épphogy a serverről nem törölt ki engem miközben mindenem maxon volt...
-
gainwardgs
veterán
Just for fun, here's the recommended spec for the 4K texture pack:
Requires a 64-bit processor and operating system
Processor: 12 CPU cores, AMD Ryzen 9 7900X3D / Intel Core i9-14900K
Memory: 16 GB RAM
Graphics: 12 GB VRAM, AMD Radeon RX 7900 XTX / Nvidia GeForce RTX 4070 SUPER
DirectX: Version 12
Storage: 160 GB available spaceHajrá
, the emperor provides.
-
Nincs.
Haverral azt témáztuk, hogy azért is a beharangozás ma, mert a köv 3 hétben megkapjuk, ugyanakkor a roadmap kép az idei évre úgy fogalmazott "New PVE Missions"
szóval a tippünk az, hogy a 2. új Operations-t meg Karácsony előtt még elénk rakják és utána mindenki elmegy rántott csirkét meg zserbót zabázni. -
Focus Entertainment feltöltés: Space Marine 2 - Post-Launch Overview
Mutatják az új Operations pályát amit idén kapunk, az új enemy-t, secondary weapon-t és hogy a Dark Angels chapter milyen rucikat kap. -
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #235 üzenetére
Jó hír, hogy a játék és az Epic launcher teljes törlése, majd újratelepítése megoldotta a problémát. \o/
Viszont már csak a számomra annyira nem kedvelt karakterek /bulwark, assault és vanguard/ maradtak, ill. néhány, ruthless szinten szinte hasztalan fegyverek kihúzása lehet még érdekes. /pl. bolt rifle, smg, stb/ Talán a plazmával még elbohóckorom + a Bulwark-ot kihúzom, de nagyjából kijátszottam. Tegnap meglett minden map is max szinten, 20-20-20 alapanyag van és a "gold" is 990. Szóval jöhet új tartalom
-
Peace
nagyúr
válasz
FollowTheORI #235 üzenetére
Szerver gond, semmi más. 90%-ban tükörsimán fut az OP, néha meg szaggat és ott a connection issue jelzés a jobb-felső sarokban.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
VágniValó #234 üzenetére
Neki meg pont az op akadozik.
Meg azt mondja ilyenkor CPU spike is van... szóval nem netes dolog, inkább valami az engine-ben bugos (mármint amit ők raktak plusszba bele/ahogy használják, nem az alap UE5 motor)... túl sok effect, particle, vagy a shader compile szar...
Valamit elcsesztek, aztán vagy rájönnek hamar mi az és jön a hotfix, vagy sokáig tart majd javítani.A másik érdekesség, hogy nem mindenkinél jön elő... pl nálam "jól" fut a játék szintén.
5800X3D + 6900XT (24.3.1 driver, igen még mindignincs ok cserére)
Pálya elején 1x-2x van egy kis akadás, de onnantól kvázi folyamatos "sima". -
prokxy
veterán
Sajnos ideiglenes volt a megoldás, ami viszont véglegesnek tűnik, hogy a NATIVE-ból átraktam a beállítást QUALITY-re. Egyelőre jó, de csúnyább lett sajnos, de legalább folyamatos és nem akad be akár 1mp-re a játék. Javíthatnák ez a problémát...
i9 12900K + 4070 Super van alatta, nem hinném, hogy performancia probléma, mert a single része hibátlanul megy HIGH opcióval NATIVE-on./Lehet ultra-n is, de még nem próbáltam/ Emellett más játékban nincs semmi hasonló hibajelenség. -
WayneGace
őstag
Nekem mind a 6 pálya megvan az összes nehézségen. Bulwark és heavy 25-ön. Meg különböző fegyverek relicen. Jó a játék, de, mint írtam korábban, kellene még bőven pálya.
-
D013
aktív tag
válasz
Shadowguard #228 üzenetére
én 51 óránál tettem félre, csak a Heavy-t húztam ki 3-as nehézségig. A PVE nekem itt egy kicsit elfárad. A PVP elég poén oda még vissza fogok térni.
-
Peace
nagyúr
válasz
Shadowguard #228 üzenetére
Pedig nagyon állat a sniper!
-
Shadowguard
senior tag
Nah, meglett a harmadik 25ös karakterem (Heavy, Tactical és most egy Vanguard) és a maradék majd 6 ezer killt inkább már kifarmoltam az első kampány küldetésben (nem volt vészes, alig 40 perc), így megvan a 41.000 megölt ellenfél is, ezzel együtt pedig az összes achievement...
Egyelőre ennyi elég is volt nekem (bő 88 óra megjelenés óta), a két melee classt még apránként felhúzom, de a Sniper nem csábít. A pvp még kevésbé... -
prokxy
veterán
Akinek akadozik a játék, ezt érdemes megnéznie:
Warhammer 40K: Space Marine 2 | OPTIMIZATION GUIDENálam patch óta elég játszhatatlan sokszor, rendesen beesett az FPS, néha még most is van ilyen, de jóval kevesebbszer. Tele van a Steam fórum ezzel a problémával, redditen is panaszkonak sokat, reméljük kezdenek vele vmit. Ez a patch nem lett az igazi...van akinél hibátlan, nem tudom mitől függhet, pedig van vas alatta.
-
Peace
nagyúr
Fos a server???
-
Az utolsó pár percig elég fej-fej mellett haladt a dolog, 38 pont különbség nem a világ vége, vagy dominancia. Ráadásul a lvl az adott classra vonatkozik, sose tudhatod valaki mennyire jó csak azért mert épp azzal a classal tolja ahol még csak mittudomén lvl 4-es a karaktere.
-
ricsiv92
tag
A patch után játszottam kettő OP-t és nekem jobban fut a játék. Sajnos a második közepén kidobott disconnect-el, így este már nem volt kedvem újat indítani. Eddig nem volt ilyen.
Az első csapat, akihez besorsolt a battle barge-ban meg kirúgott 5 perc várakozás után annak ellenére, hogy elvileg már adott a privát lobby. Kissé tiszteletlennek éreztem az időmmel szemben.Más: A 25-ös tactical-nak van olyan perk, ami újratermeli a gránátokat a bolterben? Gyanús volt a srác az első OP-ben, de nem mertem biztosra esküdni, hogy csal-e? A hellbrute-ot is gyorsan kicsinálta bolteres gránátokkal.
-
WayneGace
őstag
válasz
FollowTheORI #218 üzenetére
Nálam borzasztó volt tegnap. Nagy szaggatott, csatlakozási problémáim is voltak. Lassan csatlakozott, ledobott. Megpróbálom majd, mait írtál, hátha segít.
-
Peace
nagyúr
válasz
FollowTheORI #218 üzenetére
Teljesen random. Van egy meccsem, ahol végig jobb-felső sarokban a kapcsolati probléma jel és olyan szaggatás/lagg/ugrálás van, hogy kifolyik a szemem. Következő meccsen semmi gond és tükörsima. Nem is a host-on múlik, mindhármunknál tökéletes a net. Szimplán szerintem csak fostalicska a szerver oldali része az egésznek.....
-
FollowTheORI
nagyúr
Illetve az update óta sokan panaszkodnak akadozásra is, nekem az a tippem, hogy a shader cache miatt van, amin esetleg segíthet ennek a mappának a "törlése/mozgatása":
Users..\AppData\Local\Saber\Space Marine 2\client\local_shader_cache\Hogy a játékot az egész cache újraszámolására kényszerítsük.
Esetleg egy GPU driver újratelepítés, hasonló célból, mint alternatíva... bár szerintem az előbbi a "tutibb".
-
FollowTheORI
nagyúr
Hogyhogy nem lehet kilépni? PVP?
Barge-ra mindig vissza lehet menni, vagy kilépni a játékból, nem?A laggolásra nem tudok javaslatot adni, csak annyit tudok nálunk körben akiknél Telekom van szintén többet panaszkodnak, mint azok akik Digisek vagyunk (itt szinte semmi netes problémánk nincs).
De még ez a 3-4 ember akit "ismerek" is kicsi minta erre.
Lehet számít mellé a vidék-BP is.Ha van disconnect meg join server issue, arra meg az DNS kézi átírását javaslom:
1.1.1.1 (cloud fare)
meg 8.8.8.8 (google) pl másodlagosnak, vagy vica-versaNem egy esetről tudok mindenféle kapcsolódási problémánál, hogy ez megoldotta, streaming, több multis játék is esetén is, stb.
Ezek belül domain neveket használnak a különbőző sevice-ek és szerverek keresésére/elérésére, és nem mindegy milyen a DNS szerver ami kiszolgál.Csak hogy adjak indokot miért érdemes váltani a szolgáltatói DNS-ről.
-
Na kérem. A Vanguard grapling hook nerf elég szar, remélem idővel változtatnak rajta, de azért az egyik meccsbe elborult az agyam.
-
ETOM
addikt
FOV állításí lehetőséget nem terveznek betenni?
Meg ami fura, hogy HDR támogatás sincs.
Ezeket leszámítva nagyon jó a játék. -
Dr V
őstag
Azt javíthatták volna, ha kiválasztom a kasztot, bedob egy olyan mecsbe, amiben már foglalt, kilépni meg nem enged... Akkor minek válasszak kasztot?!
-
Dr V
őstag
válasz
FollowTheORI #208 üzenetére
Telekom, többi beállítás sztem alap.
Hajnalban már jó volt, ma délben is. -
Na, kint a patch. Lehet szemezgetni:
Space Marine 2 - Patch 3.0 (26/09/24)Teljesség igénye nélkül:
Ultrawide support for PC
Med Stims restore contested health in addition to actual healing
Enemy aggressiveness on Veteran Difficulty in Campaign decreased for better singleplayer experience.
Perfect parry has been updated, now restores armour for killing minoris, not only for countering their special attacks (Operations)
Reworked Vanguard's Grapnel Launcher in PVP. Instead of full stun it will now stagger enemy and will slow him down drastically. (PVP)
Regarding Hormagaunts and Tzaangors: Melee damage now deals specific amount damage instead of removing 1 complete armour segment per attack
Tzaangor With Shield: HP greatly reducedMás: Nem hiszem el, a posztban konkrétan koppra az én karakterem van ott
Vanguard a Taurans chapter-ből
Wraithbone szín + fekete
-
Elnézést!
-
WayneGace
őstag
Bulwarkkal is meg lett a lv25 és relic kard. Már nagyon érzem, hogy kevés az a 6 pálya. A fejlesztők vagy kiadó közlése szerint a játék sikere megnyitotta a kaput a további tartalom előtt.
-
2 kör C&C-t mentem PVP-en, lag nem igazán volt, de halált okozó glitch igen. Rárepülök hook-al emberünkre és helyette elrepülök mellette a falba ő meg rommá lő közben...
Pedig stun-oltam is mégse bele szálltam hanem a falba, sejtettem hogy valami a serverrel lesz szóval meccs után ki is léptem. Operations-ben előtte semmi ilyen gondom nem volt.
-
Dr V
őstag
Ma nálatok is laggos a játék?
Támadásom nem abba az irányba megy, amit akarok, radnom eltűnik a hp, ugrálva megy mindenki, meg ilyenek... crossplay nem számít, optikai netem van, nem hiszem, h az lenne a gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Ryzen7 2700X/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest